Premijer liga BiH - aktuelno

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la let3 » 06 apr 2023, 17:55

DamirT je napisao/la:
06 apr 2023, 17:52
Vec vidim ako im Dudic dodje, i syebe im sezonu, bit ce Pitar syebao namjerno radi Sarajeva i tako te teorije zavjere :mrgreen:
:kuknjava:
Eto imali smo Sablju, željinog vojnika, pa nam je toliko divno bilo sa njim da smo mu morali dati otkaz u toku sezone :lol: jel i to teorija zavjere, de provjeri :mrgreen:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 apr 2023, 17:56

let3 je napisao/la:
06 apr 2023, 17:55
DamirT je napisao/la:
Vec vidim ako im Dudic dodje, i syebe im sezonu, bit ce Pitar syebao namjerno radi Sarajeva i tako te teorije zavjere :mrgreen:
Eto imali smo Sablju, željinog vojnika, pa nam je toliko divno bilo sa njim da smo mu morali dati otkaz u toku sezone :lol: jel i to teorija zavjere, de provjeri :mrgreen:
Ma jok, Sablja je vas, ovaj haman nije :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 06 apr 2023, 17:58

DoGroba je napisao/la:
06 apr 2023, 17:53
Pijačari pijačari, prije par godina odem na utakmicu na vašu tribinu sa par drugova, na izlazu nas napadoše ni krive ni dužne al sreća mi svi kršni odbranismo se čak šta više i dadosmo tobe. Tad ste mi se zgadili plus kakve psovke i deranja sa onog zapada sam čuo to nikad u životu nisam. Sinoć opet na parkingu napadoše 2 naša čovjeka koja dobiše dobre batine. Svaka vam čast, uzeli dvojicu udarat. Više nista dobrodošli na Grbavicu, niti ćete ikada biti nakon svega stoko pijačarska
:urnebes:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 apr 2023, 17:59

DamirT je napisao/la:
06 apr 2023, 17:56
let3 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
Ma jok, Sablja je vas, ovaj haman nije :kafa:
Šalu na stranu, Sablja je idealan trener za Slobodu koja se godinama koprca.
Sa njim cete vazda izboriti opstanak. Javi tamo upravi :mrgreen:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 apr 2023, 18:01

Osttribine je napisao/la:
01 okt 2022, 19:34
godrina je napisao/la:
01 okt 2022, 19:24
Sve to stoji, al sad se itekako brukaju.
Naravno da se brukaju, ovi rezultati jesu bruka to stoji, ali da je tako kako pisete da se bacaju pare svake sezone bezveze i nije, pa i vi se slomiste trazeci investitora i one silne najave onog Diglisica pa nista, nego na vasu srecu rezultati su vam dobri trenutno ove sezone pa je ta prica o investitoru sad u drugom planu, a u prvu krizu rezultata kad upadnete ide ona nasa standardna bosnjacka kako nista ne valja kako je Edis neznalica kako ne mozes bez para itd.
Rekoh ti ja jos tad u Oktobru :D
A onaj lik sto piše o Dudicu hvalopsjeve po vasem pdf i kako nije mogao uspjeti kod nas zbog nezdrave atmosfere je van pameti, Pa aplauzom je ispracen nakon najveceg debakla u nasoj ligi nakon rata, tj onaj poraz od TC 1:5. Dudić je i te kako poletio na nasoj klupi pa dozivio bolno prizemljenje, a vrhunac je ispadanje od onog školarca, medicinskog tehničara, profesionalnog vojnika itd u dresu Čelika.
Ali bio bi show da vas Dudić preuzme pa ostavi i vas i nas bez Evrope u jednoj sezoni :urnebes:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 apr 2023, 18:02

let3 je napisao/la:

Šalu na stranu, Sablja je idealan trener za Slobodu koja se godinama koprca.
Sa njim cete vazda izboriti opstanak. Javi tamo upravi :mrgreen:
Vi nama Sablju, mi vama Jahica :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

magnum
Kontakt:

Post Postao/la magnum » 06 apr 2023, 18:02

DoGroba je napisao/la:
Pijačari pijačari, prije par godina odem na utakmicu na vašu tribinu sa par drugova, na izlazu nas napadoše ni krive ni dužne al sreća mi svi kršni odbranismo se čak šta više i dadosmo tobe. Tad ste mi se zgadili plus kakve psovke i deranja sa onog zapada sam čuo to nikad u životu nisam. Sinoć opet na parkingu napadoše 2 naša čovjeka koja dobiše dobre batine. Svaka vam čast, uzeli dvojicu udarat. Više nista dobrodošli na Grbavicu, niti ćete ikada biti nakon svega stoko pijačarska
Lazes, sinoc nikome dlaka s glave nije falila.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 06 apr 2023, 18:04

slika
DoGroba je napisao/la:
slikaimage hosting site
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 06 apr 2023, 18:05

spezial je napisao/la:
06 apr 2023, 17:44
Lynx je napisao/la:
06 apr 2023, 17:01
spezial je napisao/la:
06 apr 2023, 16:36

Tjesi se :rol:
Pa da je pravi pitar sigurno nama ne bi dolazio. Pravi pitari su tipa Husref, Uscuplic, Janjos, oni ti nikad ne bi nama dosli, isto kao i kod nas Mulalić, Adžem, Osim i drugi.

Ovi treneri sa strane dolaze po potrebi i po prilici, takav ti je Baka, i on bi sutra potpisao za vas da bude trener ako mu date dobru platu i uslove, iako je naš trener bio.
Pitar je zestoki, e samo je pitanje hoce li pogaziti principe zbog posla, a i vi hocete li zaposlit pitara haha

slika

slika
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

DoGroba
Kontakt:

Post Postao/la DoGroba » 06 apr 2023, 18:10

emil02in je napisao/la:
06 apr 2023, 18:04
slika
DoGroba je napisao/la:
slikaimage hosting site
Druže meni nije bitan komentar nekog na facebooku, pogotovo lika koji je sa porodicom došao na utakmicu. Ja znam šta sam lično doživio u selu zvanom vrapcici a i ovi momci sinoć isto.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 apr 2023, 18:12

DoGroba je napisao/la:
Tvoj post je poziv da neko plati životom.
Ne čačkajte mečku, okanite se ćorava posla.
I vi ste naše napadali kad je Velež igrao evropske utakmice na Grbavici pa nije niko poistovjećivao par huligana sa svim željinim navijačima.

Nećeš da spomeneš da su veležovi navijači branili te iste navijače od par kretena iz svojih redova.
Možemo se šupat oko svega, ali nasilje normalan čovjek ne može podržavat.
Tvoj post je upravo poziv na nasilje.
Svi željini navijači su dobrodošli na naš stadion.
Neko je ovo sve svjesno skuhao.

Savez!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

DoGroba
Kontakt:

Post Postao/la DoGroba » 06 apr 2023, 18:16

Moj je post poziv na nasilje, a što ste momku sinoć slomili 2 rebra i napravili par šavova to nije. Sigurno poslao savez nekog da tuče naše na parkingu pored vašeg stadiona.

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 06 apr 2023, 18:19

Ma Vico zavadio dvije bratske grupe, dva bratska kluba..

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 06 apr 2023, 18:24

Jel to sad Dudić nije pitar pa vi mitomani fakat šmrčete jeftinu Sabljinu robu :rol:

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 06 apr 2023, 18:25

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 apr 2023, 18:30

DoGroba je napisao/la:
06 apr 2023, 18:16
Moj je post poziv na nasilje, a što ste momku sinoć slomili 2 rebra i napravili par šavova to nije. Sigurno poslao savez nekog da tuče naše na parkingu pored vašeg stadiona.
Ponovo pročitaj moj post.
Svugdje ima bolesnika koji samo vrebaju žrtvu.
Svako normalan to osuđuje.
Ja ti opet govorim, spominješ napadače, a one koji su stali u njihovu obranu ne spominješ.
Obično stradaju takvi, nevini.

Zbog svega, treba spuštati tenzije.
Ograđujem se od kretena koji su sinoć napali manijake.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 apr 2023, 18:36

06 apr 2023, 18:01

Ali bio bi show da vas Dudić preuzme pa ostavi i vas i nas bez Evrope u jednoj sezoni :urnebes:
Show bi tek bio kad bi Duduk preuzeo Zelju i izborio Evropu ispred pitara :lol:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 apr 2023, 18:42

Fedja Dudic klon Vlade Jagodica. Od malena navija za Zeljeznicar, a prije toga za Sarajevo, Velez i Gosk. Ublehas.
Slo Slo Slobodo :guz:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 06 apr 2023, 18:46

Truhlo je napisao/la:
06 apr 2023, 18:42
Fedja Dudic klon Vlade Jagodica. Od malena navija za Zeljeznicar, a prije toga za Sarajevo, Velez i Gosk. Ublehas.
Slo Slo Slobodo :guz:
Onaj vaš Duvnjak se čini potencijalom, nisam ga pratio detaljno al ovako gledajući ima nekih finih stvari.
Ima li on A licencu i jeste zadovoljniji sa njim ili se proguro na bratovo ime??
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 apr 2023, 18:48

let3 je napisao/la:
06 apr 2023, 18:36
06 apr 2023, 18:01

Show bi tek bio kad bi Duduk preuzeo Zelju i izborio Evropu ispred pitara :lol:
I ne bi obzirom da i dalje dobro stojite u borbi za istu na dva fronta, dok je Sarajevo svojim bravurama izbacio iz Kupa u ranoj fazi, i napravio veliki bodovni zaostatak u ligi. Bilo kako bilo vaša odluka, nego više se osvrćem na taj dio što je jedan vaš pisao kao nije imao dobru atmosferu, pa ako i ko bar je on imao podrsku i pored katastrofalnih rezultata, a na kraju i statistički najlošiji trener FK Sarajevo poslije rata, valja i to znati, a bilo je svakakvih trenera na našoj klupi.
Zadnja izmjena: Osttribine, dana/u 06 apr 2023, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Zeko87 i 18 gostiju.