I ko im sad ne bi **** mater. Gdje su ti delegati iz federacije nek zastite nase klubove ocigledo da oni iz sumske ovde dominiraju. Koja sramota .......miky_hz je napisao/la:3500terabajt je napisao/la:Kolko je sarajevo bilo kaznjeno za onaj transparent vidim slavija je kraca za 2500.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
-
- Kontakt:
Sramotna kazna za Slaviju, ovo će im dati vjetar u leđa da nastave sa četničkim zastavama!
Grbavica naš je Hram!!!
- SarajlijaTM
Veoma interesantno,sa strucne strane gledano,takav nacin ispoljavanja ljutnje je obicno prouzrokovan nekim drugim problemima. traumama u djetinjstvu,problemima kod kuce... da ne nabrajam.astra1922 je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:![]()
![]()
ovako to otprilike izgleda...čim on ustane sa klupe,ja se na sav glas derem "SJEDI DOLE!!!!!"...onda u nekom trenutku njemu dopizdi,i okrene se da vidi ko je toliko neumoran,a onda se začuje sa nekoliko strana "šta gledaš m.ajmunee"!!!![]()
![]()
baš će mi nedostajati sledeći vikend ako ne bude vodio ekipu,možda i ne odem na utakmicu![]()
![]()
![]()
tako smo ga mi u gradaccu redovno.on se okrene i ko tele gleda
znaci,takav neko zna da za svoj postupak u danasnjem drustvu ne moze odgovarati,niti biti bilo kako ugrozen i to obilato koristi jer inace ne moze,gdje bi vjerovatno trebao. znaci da nema te neke "linije" koju amar ne moze preci prema publici ili da si u situaciji na ulici da ga sretnes,cisto sumnjam da bi ga onolikog od 2m i sa pujdarom ko stanic smio i pozdraviti bilo ko iz tog "fan kluba"
na nasem sjeveru ima takva grupica ljudi kojima tacno vidis na faci da cim izadje sa stadiona i krene prema kuci nestaje taj mangupluk sa lica i opet se vide objeseni krivi zubi,a u glavi zena koja mu soli pamet.
nego pitanje jedno:
zasto taj osimov fan klub ne organizuje neko druzenje s njim gdje,pa mu onako fino kazete u lice,bez murije i zastitara sve u lice? eno covjek je vrlo cesto u svojoj kafani,uvjek nagodan za pricu
na presicama kad spusta novinarima i ostalima svi sute,logikom da se useru da ih ne provali ko sto bi od vas sviju napravio magarce u takvoj situaciji
@ismare-jel ti sta manja dnevnica sad kako je dino trener ili je ostala ista? ima'l sta na kladari?
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Protiv sam vojnih zastava generalno.I mnogi se ljiljane trude prikazati kao vojnu zastavu iako u 99% slučajeva to nije tako.Čisti ljiljani na bijelom platnu su prva međunarodno priznata zastava BiH i nju niko ne može niti smije osporiti.Zastava ABiH ima dodatke na ljiljanu i nju se može smatrati vojnom i ona se dosta rijetko koristi.terabajt je napisao/la:I ko im sad ne bi **** mater. Gdje su ti delegati iz federacije nek zastite nase klubove ocigledo da oni iz sumske ovde dominiraju. Koja sramota .......miky_hz je napisao/la:3500terabajt je napisao/la:Kolko je sarajevo bilo kaznjeno za onaj transparent vidim slavija je kraca za 2500.
Smiješno je da je Sarajevo dobilo manju kaznu od Slavije,pogotovo zbog toga što je zastava ABiH bila istaknuta(mislim)na godišnjicu osnivanja a tzv. navijači Slavije je ističu bez ikakvog povoda,tek radi provokacije.
Riđokosi prekida utakmicu na Koševu,dok Paradžik sve to nijemo gleda.
Sarajevo se definitivno trenba žaliti na ovu odluku.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Taj od 2 metra pokazuje nekulturu na pressicama kada na pitanja jednog novinara odgovara sa "Da bi ti imao šta pitati".Pametnom dosta napisano.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kod nas nema novinara što si mogo primjetiti u zadnjih mjesec dana.
DRUG NEBI TI PUNCA
Po pitanju Gradacca Amar je sam sebi navukao bijes i mrznju od strane navijaca Zvijezde jer u svakom interviju je spomenuo Zvijezdu i Gradacac u losem kontekstu i nikad ih ne zaobilazi pa je cak i novinare krivio da prenose u javnost njegovo vidjenje ( BEZOBRAZNI NOVINARI )! Za 90 godina osnivanja nk Zvijezde nazvao upravu i cestitao i zamislite rekao kako novinari prenose dezinformacije koje smo svi vidjeli na njegovim presicama i pozelio da prisustvuje proslavi 90 godina postojanja Zvijezde ! Kad protiv Zvijezde igra nerijeseno i lopte mu nevaljaju na sto mu se vjerovatno i otac Ivica ( LEGENDA ) smijao ! Nemam nista protiv njega al postao je prenaporan po pitanju Gradacca i Zvijezde !
A ko će te iste novinare zaštititi ako budu imali problema sa nekim ljudima a ako budu kritikovali trenere i ljude iz različitih uprava?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
K...te se nesto cija je "zastava" iliti kazna veca a ni Sarajevo ni Slavija nemogu proci 2. predkolo EL-a. Ima Sarajevo vecih problema nego da ispravlja krive Drine. Za Slaviju i da ne pricam.
Sto LZAES, da pratis zelju malo vise i amara ne bi to govorio. Amar je iskren i nema dlake na jeziku a ja se sjecam intervjua prosle godine kada su ga pitali ko ce ispasti u tom smislu nesto. Pa je onda komentarisao timove i spomenuo je zvijezdu jako dobrom kontekstu . Necu da ti trazim al sjetit ce se ovi koji prase ss.ba i nasu ligu.Kvota je napisao/la:Po pitanju Gradacca Amar je sam sebi navukao bijes i mrznju od strane navijaca Zvijezde jer u svakom interviju je spomenuo Zvijezdu i Gradacac u losem kontekstu i nikad ih ne zaobilazi pa je cak i novinare krivio da prenose u javnost njegovo vidjenje ( BEZOBRAZNI NOVINARI )! Za 90 godina osnivanja nk Zvijezde nazvao upravu i cestitao i zamislite rekao kako novinari prenose dezinformacije koje smo svi vidjeli na njegovim presicama i pozelio da prisustvuje proslavi 90 godina postojanja Zvijezde ! Kad protiv Zvijezde igra nerijeseno i lopte mu nevaljaju na sto mu se vjerovatno i otac Ivica ( LEGENDA ) smijao ! Nemam nista protiv njega al postao je prenaporan po pitanju Gradacca i Zvijezde !
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 06 avg 2013, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Normalna kritika je ok, čak šta više dobrodošla je.Ali ovo što u zadnje vrijeme pišu "novinari" je na nivou retardiranog djeteta i može samo izazvat proljev čitaocu a ne neki pomak na bolje.Mancini je napisao/la:A ko će te iste novinare zaštititi ako budu imali problema sa nekim ljudima a ako budu kritikovali trenere i ljude iz različitih uprava?
Čast izuzecima.

DRUG NEBI TI PUNCA
- SarajlijaTM
vjerovatno bi ih trebao pohvaliti,ako nista zbog one "sapunice" u sportu. nesto se ne sjecam da je na neko smisaono pitanje,bilo ko dobio podrugljiv odgovor.Mancini je napisao/la:Taj od 2 metra pokazuje nekulturu na pressicama kada na pitanja jednog novinara odgovara sa "Da bi ti imao šta pitati".Pametnom dosta napisano.
ljudima koji nemaju kompleksa,a pritom mislim na novinare,taj covjek je odlican sagovornik. s druge strane od sarajevskog mangupa na pokusaj sukanja,ako nisi veci manga,mozes biti samo izofiran.pa izvoli

sta ces covjek ne voli papke i to ti je,a nisu ni oni krivi sto ih svugdje guraju
@kvota-iskreno,osim presice oko utakmice sa zvjezdom ne znam da vas ikako spominje,a i o cemu bi drugom tu pricao,mozda o leotaru,primjer samo dajem.
problem je sto ce ti u lijepoj nasoj bih ljudi sve lakse oprostiti nego uspjeh. drugim rijecima,danas ste svi procitali clanak o "covjeku" koji je od "minimalac" plate 360km za 5-6g stekao imovinu od 6mil. i to je vecini normala i to niko ne osudjuje,niti sta ko smije reci.
lijepo je jednom receno"brko je svoje postigao radom,svojim i ivicinim i kao takav ne pripada novokomponovanoj 'eliti' i samim tim je nepodoban"
a nadji kad je sta slagao ili preuvelicao na presicama,istina boli,to je takodjer od problema
Jedna iz njegovog repertoara " Zvijezda je kurcevaca " toga se moras sjetit jer je bilo prije dvije godine! Ako i jest kurcevaca ne prilici jedno treneru da daje takve izjave! Sve ovo sto je napisano sa moje strane vam moze potvrditi svaka osoba koja prati izjave i sport u sustini na podrucju bih i to su nazalost cinjenice! Nemogu rec da mu se nekad nije prevalilo preko jezika da nesto lijepo kaze al kako me pamcenje sluzi to je bilo samo za devedesetogodisnjicu kluba !Buu je napisao/la:@kvota sta je to Amar reka lose protiv zvijezde?
Ako je to rekao sigurno su mediji prenijeli i nije problem naci. Tako bi te zamoli da te svoje price nekim dokazom pokrijes.
NO PYRO NO PARTY
- SarajlijaTM
ev ja se ne sjecam toga,daj neki video ili pisani dokaz o tome. nemoj me pogresno shvatiti,al mi iskazi forumasa i nisu bas relevantniKvota je napisao/la:Jedna iz njegovog repertoara " Zvijezda je kurcevaca " toga se moras sjetit jer je bilo prije dvije godine! Ako i jest kurcevaca ne prilici jedno treneru da daje takve izjave! Sve ovo sto je napisano sa moje strane vam moze potvrditi svaka osoba koja prati izjave i sport u sustini na podrucju bih i to su nazalost cinjenice! Nemogu rec da mu se nekad nije prevalilo preko jezika da nesto lijepo kaze al kako me pamcenje sluzi to je bilo samo za devedesetogodisnjicu kluba !Buu je napisao/la:@kvota sta je to Amar reka lose protiv zvijezde?
Ma koga briga koga on smatra papkom.Čuj nevoli papke.Novinari su na poslu na toj pressici i zarađuju platu na taj način i treba cijeniti tuđi rad a ne omaložavati ljude.
Po pitanju vremena sam totalno los a potrudit cu se da to objavim ! Ipak meni to iziskuje dosta vremena al vjerovatno imaju momci koji to brze mogu naci jer sam to gledao preko tv i citao u novinama bez onog cula kazala ! Sportski pozdrav !Buu je napisao/la:Ako je to rekao sigurno su mediji prenijeli i nije problem naci. Tako bi te zamoli da te svoje price nekim dokazom pokrijes.
Ne sjecam se da sam te necim uvrijedio pa se ovako ponasas ! Ako ti je do vrijedjanja otvori sebi temu i uzivaj sam u njoj!Mancini je napisao/la:Ma koga briga koga on smatra papkom.Čuj nevoli papke.Novinari su na poslu na toj pressici i zarađuju platu na taj način i treba cijeniti tuđi rad a ne omaložavati ljude.

Ma ko se tebi obraća,prati malo temu i postove.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, Google [Bot] i 12 gostiju.