jel majke ti ti sa trunkom mozga mozes rec nakon onog razvaljivanja da nije bila vasa noc?? nisi izgubio 1-0, 2-1 i sl. pa da to kazesPEP je napisao/la:Bilall je napisao/la:Tako je kolega PEP. Slazem se apsolutno. Boli nas qrac imali smo posjed![]()
Izdominirali smo ih
kolega a ko je spomeno samo posjed,ja sveukupno govorim u svim parametrima,ali dzaba kad nas nije bila nasa noc.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Cuj statistika,pa imali samo onaj sut getzea u 2 utakmice od ozbiljnih prilika.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
E jbg, imali smo i posjedsuhi je napisao/la:Cuj statistika,pa imali samo onaj sut getzea u 2 utakmice od ozbiljnih prilika.
Koga briga za ozbiljne prilike, izdominirali su nas u posjedu.suhi je napisao/la:Cuj statistika,pa imali samo onaj sut getzea u 2 utakmice od ozbiljnih prilika.
Kakva transformacija navijača Bayerna, dolaskom Guardiole, u navijače posjeda i statistike, strašno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kako god okreneš Real i dalje ima negativan skor protiv Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
sine da ti kazem ako neznas normalno da pricas i polemise nemoj onda se ni upustati u to,ne moze biti tvoja noc kada u razmaku od 4 minute primis dva smjesna gola u polju u kojem je do dolaska guardiole bayern bio dosta dobar da bi pep to sveo na minimum ,davajuci malo paznje tome.Tabelarno statisticki bolji u svim poljima ali te nece,jer protivnik igra bunker a uz to 2 gola prednosti ,protivnik od max,7 prilika uvali ti 4 gola ,sta ti tu mozes.Nista.Bolja realizacija i to je to.JoseMourinho je napisao/la:jel majke ti ti sa trunkom mozga mozes rec nakon onog razvaljivanja da nije bila vasa noc?? nisi izgubio 1-0, 2-1 i sl. pa da to kazesPEP je napisao/la:Bilall je napisao/la:Tako je kolega PEP. Slazem se apsolutno. Boli nas qrac imali smo posjed![]()
Izdominirali smo ih
kolega a ko je spomeno samo posjed,ja sveukupno govorim u svim parametrima,ali dzaba kad nas nije bila nasa noc.
![]()
Istina ,rezultat se gleda na kraju ,meni nije ni cilj da osporavam rezultat reala niti sam to govorio ,rijec je o konstalaciji snaga na terenu obje momcadi ,real je mudro odigrao i dobio na nacin na koji je jedino mogao i na tome svaka cast.zivili
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
UEFA je napravila propust nakon utakmice jer nije pazljivo sagledala statistiku gdje bi nakon brojnih nelogicnosti u omjeru statistike i rezultata bila primorana da zakaze jos jednu utakmicu, gdje morali uvesti srednji koeficijent ucinka na terenu (padovi, pasovi, posjed) pa da i to uvedu u rezultat, ucinjena je nepravda jbt.
Citao sam samo povrsno pa mi je mozda nesto i promaklo,al cekaj...
Jel ovaj gore iznad rekao da je bayern bio bolji i da je moglo lako da se desi da i oni pobjede?
Edit:
Sad sam procitao i mogu reci da dugo nisam vidio vecu glupost.
Uvalis 4 gola na alianz areni,naneses bayernu najveci domaci poraz i onda lik izjavi da je bayern bio bolji statisticki.
I ajd,**** ga...MOZDA bi nekako (MOZDA) i shvatio o cemu covjek pise da nisam gledao utakmicu u kojoj su se bavarci bjesomucno i maestralno dodavali a pri tome nisu uspjeli da prismrde golu Casillasa.
Al PEP ima opravdanje i zato:
Real Madrid je igrao "bunker".
Logicnije bi bilo da je Ancelloti poredao svoje igrace na polovinu bayerna i to negdje uz aut liniju kako bi pepova "masinerija" sto lakse dolazila do gola.
WTF?!
Ono sto je prava istina i sto ce potvrditi svako ko je gledao utakmicu jest da je bayern bio mlohava cuna,a da je Real svoj posjed lopte kapitalizirao na najbolji moguci nacin i zabio ta 4 gola.
Nema sta Madrid je uistinu bio losiji te veceri.
Jel ovaj gore iznad rekao da je bayern bio bolji i da je moglo lako da se desi da i oni pobjede?
Edit:
Sad sam procitao i mogu reci da dugo nisam vidio vecu glupost.
Uvalis 4 gola na alianz areni,naneses bayernu najveci domaci poraz i onda lik izjavi da je bayern bio bolji statisticki.
I ajd,**** ga...MOZDA bi nekako (MOZDA) i shvatio o cemu covjek pise da nisam gledao utakmicu u kojoj su se bavarci bjesomucno i maestralno dodavali a pri tome nisu uspjeli da prismrde golu Casillasa.
Al PEP ima opravdanje i zato:
Real Madrid je igrao "bunker".
Logicnije bi bilo da je Ancelloti poredao svoje igrace na polovinu bayerna i to negdje uz aut liniju kako bi pepova "masinerija" sto lakse dolazila do gola.
WTF?!
Ono sto je prava istina i sto ce potvrditi svako ko je gledao utakmicu jest da je bayern bio mlohava cuna,a da je Real svoj posjed lopte kapitalizirao na najbolji moguci nacin i zabio ta 4 gola.
Nema sta Madrid je uistinu bio losiji te veceri.
-
samosarajvo
- Kontakt:
bayern je u tom dvomecu bio bolji samo i samo u posjedu.U dvije tekme su imali 2 ozbiljne šanse, ostalo je kruzenje oko 16 erca i pokušaji suteva koje je odbrana lagano blokiarla.Ne pamtim, osim u te 2 situacije, da je odbrana Reala ijednom ispala, znaci skolski ispala te dopustila Bayernu opasnu šansu.
Nijedan drugi statisticki podatak nije isao u korist Bayerna, mozda i to mozda (nisam siguran) korner, sto je i logicno iz posjeda.
Nijedan drugi statisticki podatak nije isao u korist Bayerna, mozda i to mozda (nisam siguran) korner, sto je i logicno iz posjeda.
Jeste zakuhali jbt,imaju ovi jake argumente,nema im se sta reci.

Sretno zmajevi!!
kako bi bilo dobro dovesti ovog Reusa,sinoc gledam highlightse decko je ubica znaci,jes da igra na Ronaldovoj poziciji ali bi se moglo nesto iskombinovati,mada kada malo pogledam u svim kombinacijama bi vjerovatno Benzema najvise ispastao 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Na ljeto aBd Marco/Marco na SB .
Reus,Veratti da ne bude zabune..
Reus,Veratti da ne bude zabune..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Daj ba,gdje ih više ugurat.Kroos,Illarra,Luka,Isco,James,Bale,Benzema,Jese i Ronaldo su te pozicije.Jesmo jaki jbt 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kako ovi Buyernovci lupaju više je komično nego tragično. 
Kako svi generalizuju vise je komicno nego tragicno.Fustang je napisao/la:Kako ovi Buyernovci lupaju više je komično nego tragično.
Ti ustvari nisi svjestan da si ti jedini hajmo reći normalan od vaših.muamerc je napisao/la:Kako svi generalizuju vise je komicno nego tragicno.Fustang je napisao/la:Kako ovi Buyernovci lupaju više je komično nego tragično.
Eto samo čekaj februar i duel sa Arsenal, i dođi na Arsenalovu temu i uživaj u biserima kolega ti
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma jok bolan.Ove sezone je red na nas da vas zlostavljamo.Dosta je više Bayernu i Barci.topnik1 je napisao/la:Ti ustvari nisi svjestan da si ti jedini hajmo reći normalan od vaših.muamerc je napisao/la:Kako svi generalizuju vise je komicno nego tragicno.Fustang je napisao/la:Kako ovi Buyernovci lupaju više je komično nego tragično.
Eto samo čekaj februar i duel sa Arsenal, i dođi na Arsenalovu temu i uživaj u biserima kolega ti
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- JamesJoyce
- Kontakt:
Ma nismo mi pobijedili nego su oni izgubili.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Fustang je napisao/la:Kako ovi Buyernovci lupaju više je komično nego tragično.
tagicno je sto su se na ovaj forum i pdf reala pocela ,da se prijavljuju djeca koja su od juce pocela gledati nogomet .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Svidjalo se nekima ili ne, Real je najuspjesniji klub u historiji i mnogim radnicima u fudbalu najpozeljnija destinacija. I zbog toga ga postujem i cijenim. Cijenim ga i zbog cinjenice da su trenutno prvaci Evrope. Nas su pobjedili, bolji su i to je to. Bili smo bahati kad smo pobjedili Barsu i onda se vratilo. Zivot je pravedan.
Prije deset, petnaest godina ma ni blizu se nismo mogli ravnati sa Realom ni po kojem osnovu. Danas se ta razlika smanjuje i to je ono sto me cini zadovoljnim. Sama cinjenica da trener takvog kluba kaze da isti mora odigrati perfektno, znaci nema dalje, da bi nas pobjedio ili izbacio meni puno znaci. Pa nekad i vise od same pobjede ( ali ne bas u ovom slucaju.
). Iza Klasika najpozeljniji susret danas je susret izmedju vas i nas, sto je dodatna cast.
Sretno do novih okrsaja.
Prije deset, petnaest godina ma ni blizu se nismo mogli ravnati sa Realom ni po kojem osnovu. Danas se ta razlika smanjuje i to je ono sto me cini zadovoljnim. Sama cinjenica da trener takvog kluba kaze da isti mora odigrati perfektno, znaci nema dalje, da bi nas pobjedio ili izbacio meni puno znaci. Pa nekad i vise od same pobjede ( ali ne bas u ovom slucaju.
Sretno do novih okrsaja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.