NoName je napisao/la:Nemoj mi samo reći da nećeš ići na utakmicuneko_iz_mase je napisao/la:Dabogda im za ljekova trebale ove pare.
Jašta ću nego ići

Barem se za ćevape neću morat sekirati , ima ih ko platiti

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
NoName je napisao/la:Nemoj mi samo reći da nećeš ići na utakmicuneko_iz_mase je napisao/la:Dabogda im za ljekova trebale ove pare.
i ja se slazem, ili ovako ili sa Ibricicem u vezi da Dzeko bude jedini istureni naprijed tj. 4-5-1BIHfan je napisao/la:Ovako bi ja protiv Francuske:
---------------------Hasagic------------------------
--Mujdza----Nadarevic-----Spahic------Lulic----
-----------Jahic----------Rahimic---------------
-------------------Pjanic--------------------------
--------------Misimovic--------------------------
-------Ibisevic----------------Dzeko-------------
Idealan sastav za Francuze, jedino bi ja izbacio Misketa u slučaju da protiv Luxemburga odigra još jednu u nizu lošu partiju. U tom slučaju Pjanić na njegovo mjesto, a Ibričić upada na mjesto Miralema...haris334 je napisao/la:i ja se slazem, ili ovako ili sa Ibricicem u vezi da Dzeko bude jedini istureni naprijed tj. 4-5-1BIHfan je napisao/la:Ovako bi ja protiv Francuske:
---------------------Hasagic------------------------
--Mujdza----Nadarevic-----Spahic------Lulic----
-----------Jahic----------Rahimic---------------
-------------------Pjanic--------------------------
--------------Misimovic--------------------------
-------Ibisevic----------------Dzeko-------------
U 21 sat.januar je napisao/la:Znali se u koliko sati igramo?
hilmo je napisao/la:NS/FS BiH je na današnjem sastanku u Sarajevu odredio cijene ulaznica za meč drugog kola kvalifikacija za Euro 2012. u kojem se reprezentacija naše zemlje sastaje sa selekcijom Francuske.
Ništa tu čudno oko ovog sastanka nebi bilo da nisu određene za naše prilike zaista astronomske cijene karata. Naime kako su odlučili "foteljaši" iz saveza, najjeftinija karta za meč sa Francuzima koštaće 20 KM i to za južnu i sjevernu tribinu, dok će ulaznice za istok i zapad koštati 30 odnosno 40 KM.
Za ovu utakmicu štampano je 28.000 ulaznica, a zahvaljujući ovakvim cijenama ulaznica, teško da će i pola od tog broja biti prodato. U svakom slučaju još jedna velika sramota NS/FS BiH.
Utakmica između reprezentacije Bosne i Hercegovine i selekcije Francuske, igra se 7. septembra na stadionu Asim Ferhatović Hase, sa početkom od 21 sat.
Uvjek su se prodavale, ne vidim razlog zasto sad ne bi....!marsovac je napisao/la:zna li ko hoceli se karte prodavati i u ostalim gradovima osim sarajeva
ma kad su igrali BiH-Turska na kosevu za vrijeme Muzurovica nisam mogo karte u zenici nachilmo je napisao/la:Uvjek su se prodavale, ne vidim razlog zasto sad ne bi....!marsovac je napisao/la:zna li ko hoceli se karte prodavati i u ostalim gradovima osim sarajeva
Ciro stvaraoibrakadabra je napisao/la:Neko kaze da prosijecan trener moze voditi ekipu ako ima dobre igrace.Sušić je dokaz da trener moze unakaziti ekipu za kratko vrijeme,sto je ciro stvarao godinu on je unistio za par mijeseci.kosevo ce biti puno jer ljudi idu da gledaju Francuze a sto se nas tice kakav nam je trener nisam siguran ni u pobijedu protiv Luksemburga
@monolog Novac nije bitan kad gledas/navijas za svoju zemlju ...odigraj manje listica i moces na tekmuMonolog je napisao/la:Dabogda izgubili u Luxemburgu pa da niko ne dođe da gleda Francuze. Naravno, ovo se neće desiti, ali bilo bi čak i poželjno. Draže mi je nekom tapkarošu iz Zenice halaliti 30-40 KM, nego njima. Đubrad
dobro to nije bitan novac, ali da u savezu sjede normalni ljudi koji će te pare utošiti u normalne stvari, a ne da im dajemo pare da se oni provodeLos*Blancos je napisao/la:@monolog Novac nije bitan kad gledas/navijas za svoju zemlju ...odigraj manje listica i moces na tekmuMonolog je napisao/la:Dabogda izgubili u Luxemburgu pa da niko ne dođe da gleda Francuze. Naravno, ovo se neće desiti, ali bilo bi čak i poželjno. Draže mi je nekom tapkarošu iz Zenice halaliti 30-40 KM, nego njima. Đubrad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.