PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
budi na netu u 22 i 15.da se ne ganjamo vise xDmuhovic je napisao/la:..Karaon hocemol ?! ..jesil tu ?!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
neko za friendly?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
Moze li me neko prosvjetlit sta je s ovim enemijem..ne odgovara na ss i tako to slicno
@ Bavarian.. Zar se tako tesko udostojiti da odgovoris na poruku dobivenu jucer,a koju si odmah procitao..Ne znam sta cekas? Reci,mozes ili ne mozes,ako mozes kad i cao..Necu te ja cekati 15 dana 
-
jasko_juve
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Neznam koji ti **** glumis , jesam li ja obavezan da ti odgovorim na poruku , koliko znam do sutra navecer se moze odigrati ... Mogu sad igrati ali necu etoever je napisao/la:@ Bavarian.. Zar se tako tesko udostojiti da odgovoris na poruku dobivenu jucer,a koju si odmah procitao..Ne znam sta cekas? Reci,mozes ili ne mozes,ako mozes kad i cao..Necu te ja cekati 15 dana
Ko glumi ? Imao si dva dana kada si bio online i neces da igras..Vidis da si stalno tu..Ovo treba sankcionisati majke mi..Pa to se dogovara,a ne kako tebi odgovara.. Sramota..bavarian_bk je napisao/la:Neznam koji ti **** glumis , jesam li ja obavezan da ti odgovorim na poruku , koliko znam do sutra navecer se moze odigrati ... Mogu sad igrati ali necu etoever je napisao/la:@ Bavarian.. Zar se tako tesko udostojiti da odgovoris na poruku dobivenu jucer,a koju si odmah procitao..Ne znam sta cekas? Reci,mozes ili ne mozes,ako mozes kad i cao..Necu te ja cekati 15 dana
Cuj nece da igra :/ Nemoj,pisite 3:0 za mene i cao..Vidimo se..2>1
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Dobro eto kad ti odgovara ? Da se dogovorimo 
Sad si rekao da moze odmah..Meni odgovara odmah ili sutra u toku dana,jer navece izlazim,kao sto i ti izlazis,pretpostavljam..Nemoj bezveze dizati tenzije,ljudi smo..Vidis,mogli smo se ovako dogovoriti i preko PM-a,al' hajde 
..prva pobjeda u ligi,konacno !
(naravno ne brojeci onu registrovanu 3:0) 
Hoće li ko friendly da ostanem u formi tek u subotu/nedjelju igram sljedeću ligašku 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
hocel ko jednu ??
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Odgovaral ti veceras poslije 00 00 ?ever je napisao/la:Sad si rekao da moze odmah..Meni odgovara odmah ili sutra u toku dana,jer navece izlazim,kao sto i ti izlazis,pretpostavljam..Nemoj bezveze dizati tenzije,ljudi smo..Vidis,mogli smo se ovako dogovoriti i preko PM-a,al' hajde
kivi je napisao/la:hocel ko jednu ??
LBJ MVP je napisao/la:Hoće li ko friendly da ostanem u formi tek u subotu/nedjelju igram sljedeću ligašku
Valjda mi neće lagat ko obično
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Moze,samo reci tacno molim te,jer ne vjerujem da cu biti budan bas do kasno..Mozda budem do pola 2 maximalno..Do 1 sam sigurno tu..Dalje na PM,pa posalji poruku (ime sobe i pass,posto si domacin) kad dodjes..bavarian_bk je napisao/la:Odgovaral ti veceras poslije 00 00 ?ever je napisao/la:Sad si rekao da moze odmah..Meni odgovara odmah ili sutra u toku dana,jer navece izlazim,kao sto i ti izlazis,pretpostavljam..Nemoj bezveze dizati tenzije,ljudi smo..Vidis,mogli smo se ovako dogovoriti i preko PM-a,al' hajde
eu 2. ss.ba pw ss.ba
za jedno 5 minuta ko hoce nek udje

za jedno 5 minuta ko hoce nek udje
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
jasko_juve
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
OK , neboj se , mozda oko pola 1 ...ever je napisao/la:Moze,samo reci tacno molim te,jer ne vjerujem da cu biti budan bas do kasno..Mozda budem do pola 2 maximalno..Do 1 sam sigurno tu..Dalje na PM,pa posalji poruku (ime sobe i pass,posto si domacin) kad dodjes..bavarian_bk je napisao/la:Odgovaral ti veceras poslije 00 00 ?ever je napisao/la:Sad si rekao da moze odmah..Meni odgovara odmah ili sutra u toku dana,jer navece izlazim,kao sto i ti izlazis,pretpostavljam..Nemoj bezveze dizati tenzije,ljudi smo..Vidis,mogli smo se ovako dogovoriti i preko PM-a,al' hajde
Ma ne bojim se
Jao kralja,cuj ne boj se
Vidimo se 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.