i ako prodju i Sherifa i Olimpiju, Bjeloruse ili koga vec ceka ih protivnik strasan, nece biti nosioci pa ce biti jos tezelegenda reala je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Aco šta kažeš na ovu sjajnu prestavu najtrofejnijeg bh. kluba? Vidimo se u grupama lige prvaka za dvije godine![]()
![]()
![]()
Hoš da te stavim u potpis jeljesi stručnjak jbt.
Željo dobar večeras ,go dat sretno ,Zeba najbolji iako ponekad zna pretjerati ,ono pred kraj me iznerviro ,kad je dao Smajiću ,a trebo je Adilovićuto bila bi gol šansa![]()
Ovaj Adilović jbt.u Čeliku kad je igro ,nije imo blage veze ,u Želju skroz drugi igrač ,bori se ,otvara ,trči ,skače ,ma perfektno je odigro.
Ali najbolji je Nyema ,daja ba vidi da kako promjeni sportsko državljanstvo ,mogo bi odma u par sa Spahom![]()
Ma meni nekako u Želju najbolji igrač onaj Savić ,ja volim igrače njegovog ,tipa obavlaj lavovski dio posla a niko ga ne spominje![]()
Sve u svemu fina nogometna prestava ,koja je trebala završiti bar 2:0 za mirniji revanš ,ali i ovako se ima šansi sa pametnim pristupom u uzvratu ,polahko pa pući jednu kontru ,a Željo za to ima igrače i kraj priče .
U 3 kolu dobiti Olimpiju ili ove Bjeleruse ,i eto pred europa ligom
Mislim da su nasu klubovi daleko od grupe..za par godina mozda...osim ako ne bude puno srece, slicno kao sto je sarajevo imali prije 2 godine..sreca ali opet kad je trebalo zakazala je protiv Cluja kad je hadzija pogodio stativu