FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 15 jul 2011, 20:28

Pun sam impresija,jer prvi put Želju gledam a da navijam sa Manijacima.Stvarno je sve bilo fenomenalno od kortea koji je išao do Koševa do igre naših igrača (mada nisam nešto plaho ni vidio).Kada smo ja i jaran u nekim prilikama nekoj raji govorili da smo iz Livna svima je drago bilo da neko 5 h putuje radi Želje po ovakoj vrućini,stvarno fin prijem od sarajevske raje i hvala vam što smo se ugodno osjećali.Divan osjećaj i kada su igrači busem išli na stadion pa su pored kortea prošli i od onolike mase kojoj ja nisam kraja vidio svi su pljesak uputili prema busu, ugledao sam malog Zolotića i na licu mu se vidjela ogromna zahvalnost i ponos.Kada je Bešlija gol dao mislio sam sruši se tribina kako se treslo, u ludilu sam uhvatio nekog lika i trzao sam ga vičući gooool gooool.Stvarno za onake stvari se živi da je barem više europskih utakmica. :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jul 2011, 20:38

Hamo je napisao/la:Pun sam impresija,jer prvi put Želju gledam a da navijam sa Manijacima.Stvarno je sve bilo fenomenalno od kortea koji je išao do Koševa do igre naših igrača (mada nisam nešto plaho ni vidio).Kada smo ja i jaran u nekim prilikama nekoj raji govorili da smo iz Livna svima je drago bilo da neko 5 h putuje radi Želje po ovakoj vrućini,stvarno fin prijem od sarajevske raje i hvala vam što smo se ugodno osjećali.Divan osjećaj i kada su igrači busem išli na stadion pa su pored kortea prošli i od onolike mase kojoj ja nisam kraja vidio svi su pljesak uputili prema busu, ugledao sam malog Zolotića i na licu mu se vidjela ogromna zahvalnost i ponos.Kada je Bešlija gol dao mislio sam sruši se tribina kako se treslo, u ludilu sam uhvatio nekog lika i trzao sam ga vičući gooool gooool.Stvarno za onake stvari se živi da je barem više europskih utakmica. :)
Btw, izvini što ti se nisam na fejsu javio, nisam bio u mogućnosti ( dan prije tekme ) . Nadam se da ne zamjeraš ;)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 15 jul 2011, 20:50

Raja pa gdje da se nađu na int. pjesme koje se sinoć puštane na Koševi ako ih uopšte ima na netu? :?

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 15 jul 2011, 20:57

Edin TM87 je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Je li neko primjetio poslije utakmice kada se golman Šerifa okrenuo prema jugu i aplaudirao .
Nije, imas video kakav?
vidio sam ja :D
je li ravno ovo? je li ravno?

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 15 jul 2011, 20:59

Zgembo Adislić je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Je li neko primjetio poslije utakmice kada se golman Šerifa okrenuo prema jugu i aplaudirao .
Nije, imas video kakav?
vidio sam ja :D
I ja :D

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 15 jul 2011, 21:14

Ja ću početi vjerovati u teorije zavjera pa je li moguće da nikada ali baš nikada nemamo sreće. U revanšu mislim da su šanse 60-40 za Šerif.
FEDERER= KLOC

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 21:19

Iker C je napisao/la:Ja ću početi vjerovati u teorije zavjera pa je li moguće da nikada ali baš nikada nemamo sreće. U revanšu mislim da su šanse 60-40 za Šerif.
Ma zašto ne 50-50, mislim da opet previše Moldavcima dajete za pravo.
A i brate, već sam jednom ponovio, Izraelcima ćemo jednom stati u kraj, zašto ne Željo ove godine.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 15 jul 2011, 21:21

VanBasten je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Ja ću početi vjerovati u teorije zavjera pa je li moguće da nikada ali baš nikada nemamo sreće. U revanšu mislim da su šanse 60-40 za Šerif.
A i brate, već sam jednom ponovio, Izraelcima ćemo jednom stati u kraj, zašto ne Željo ove godine.
Makabi je prošle godine izbacio Olympiakos, dalje ne treba više pričati.
FEDERER= KLOC

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 jul 2011, 21:23

VanBasten je napisao/la:
prosle godine je makabi zavrsio treci samo zato sto su izgubili titulu pa ostatak sezone igrali sa juniorima mislim da su i medunjanina preselili na klupu zbog toga...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 jul 2011, 21:25

Situacija se moze i ovako postaviti:

Maccabi u svojim redovima ima igraca koji je standardan u 11 BiH reprezentacije.Koliko je Zeljo(vazi i za druge nase klubove) daleko od toga da ima takvog igraca u ekipi ?

Potruditi se sacuvati prednost u revansu protiv Sheriffa,a u slucaju prolaska dalje,igraci nek daju sve od sebe pa sta bude,ako ispadnu nema im ko sta spocitavati.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 15 jul 2011, 21:25

Iker C je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Zar to nije bio Maccabi haifa..? :?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 21:26

Iker C je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Ma to ne mora ništa značiti, ba.
CLuj je satro Romu, jedan njihov igrač je tad koštao ko cjeli naš tim haman, onaj crnac. Pa smo ih umalo izbacili. A nadigrali nas sigurno nisu, paeieali smo im i kući i u gostima. Stativa nas je djelila da ih izbacimo.
Imate stvarno kvalitetan tim, dobrog tenera, odličnu atmosferu nakon ove velike pobjede... I zaista ne znam zašto upisejete poraz unaprijed.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 15 jul 2011, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 jul 2011, 21:26

Zar to nije bio Maccabi haifa..?

nije mislim da im je medunjanin bio prvi strijelac kvalifikacija
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jul 2011, 21:50

Omar500 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Pun sam impresija,jer prvi put Želju gledam a da navijam sa Manijacima.Stvarno je sve bilo fenomenalno od kortea koji je išao do Koševa do igre naših igrača (mada nisam nešto plaho ni vidio).Kada smo ja i jaran u nekim prilikama nekoj raji govorili da smo iz Livna svima je drago bilo da neko 5 h putuje radi Želje po ovakoj vrućini,stvarno fin prijem od sarajevske raje i hvala vam što smo se ugodno osjećali.Divan osjećaj i kada su igrači busem išli na stadion pa su pored kortea prošli i od onolike mase kojoj ja nisam kraja vidio svi su pljesak uputili prema busu, ugledao sam malog Zolotića i na licu mu se vidjela ogromna zahvalnost i ponos.Kada je Bešlija gol dao mislio sam sruši se tribina kako se treslo, u ludilu sam uhvatio nekog lika i trzao sam ga vičući gooool gooool.Stvarno za onake stvari se živi da je barem više europskih utakmica. :)
Btw, izvini što ti se nisam na fejsu javio, nisam bio u mogućnosti ( dan prije tekme ) . Nadam se da ne zamjeraš ;)
za to imas pm!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 15 jul 2011, 21:52

Dylan Dog je napisao/la:Situacija se moze i ovako postaviti:

Maccabi u svojim redovima ima igraca koji je standardan u 11 BiH reprezentacije.Koliko je Zeljo(vazi i za druge nase klubove) daleko od toga da ima takvog igraca u ekipi ?

Potruditi se sacuvati prednost u revansu protiv Sheriffa,a u slucaju prolaska dalje,igraci nek daju sve od sebe pa sta bude,ako ispadnu nema im ko sta spocitavati.
Jaro, Zeljo je izbacio igraca svjetske klase vise nego cijeli Izrael zajedno sa strancima koji su igrali u izraelskim ekipama
Problem kod Zelje u Evropi je sto im fali muda u igri.....nadam se da ce i to prevazic.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 21:53

neko treći je napisao/la:@ Van Basten

Kone

"Horde su velinčanstvene" :mrgreen:
Eh, eh, Kone.
Pa istinu je rekao... :D bilo je više njihovih klipova po yt s te tekme nego naših :mrgreen:

No, bijond d pojint.

Proći Moldavce i Švede, i onda fudbalska groznica u gradu 7 dana...Oba kluba domaćini u istoj sedmici. Valjda će se igrati utorak-četvrtak :? Malo da pokažemo i ovim zapadnjacima/turistima šta je stadion i šta je ona old skul strast na tribinama.

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 15 jul 2011, 22:00

Ne znam,zasto nas neki vec otpisuju,ovaj Maccabi je puno slabiji od Hapoela i Haife i jedva su bili treci 4 i 5 pobjegli za 2 boda ;)na transfermarktu pise da jedino Medjunjanin vrijedi vise od miliona :) cak ja smatram da sherif bolja ekipa od njih,samo sto se mi bojima **** imamo traume :mrgreen: a u ostalom nismo jos ni sheriffa prosli,ako njih podjemo mozemo i njih,zivi bili pa vidjeli ;)
Zadnja izmjena: MaJaBa, dana/u 15 jul 2011, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 jul 2011, 22:02

VanBasten je napisao/la:

Kone

Eh, eh, Kone.
Pa istinu je rekao... :D bilo je više njihovih klipova po yt s te tekme nego naših :mrgreen:

No, bijond d pojint.

Proći Moldavce i Švede, i onda fudbalska groznica u gradu 7 dana...Oba kluba domaćini u istoj sedmici. Valjda će se igrati utorak-četvrtak :? Malo da pokažemo i ovim zapadnjacima/turistima šta je stadion i šta je ona old skul strast na tribinama.
mislim da je onaj celavi nesretnik danas rekao (ili onaj pored njega) da je moguce naknadno mijenjanje domacinstava i termina, i da ce pismenim putem klubovi biti obavjesteni...ne vjerujem da cemo igrati u istoj hefti kuci vi i mi...ali vidjet cemo sta ce "monopol" odrediti...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 22:05

Seyo_TM je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Kone

Eh, eh, Kone.

No, bijond d pojint.

mislim da je onaj celavi nesretnik danas rekao (ili onaj pored njega) da je moguce naknadno mijenjanje domacinstava i termina, i da ce pismenim putem klubovi biti obavjesteni...ne vjerujem da cemo igrati u istoj hefti kuci vi i mi...ali vidjet cemo sta ce "monopol" odrediti...
Hmm, nisam gledao to izvlačenje stoga sam i propustio to pojašnjenje.
Vodio sam se sjećanjem da smo jednom menečini igrali tako, kad smo mi igrali protiv Sartida, vi ste protiv ne znam koga. Ko da smo tad igrali dan za danom. Il mene sjećanje vara. A možda je s ovim promjenama UEFA cup-a došlo do promjena i na tom planu...

E jgb, sad me malo isfura, kakva bi to sedmica bila u gradu... Ludnica opšta...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 jul 2011, 22:14

pa slucaj najblizi nama je inter/milan, kada igraju isto takmicenje u europi i domacinstva im se potrefe, onda dolazi do izmjena(koliko se sjecam)...ali yebo sad to, ima vremena misliti o tome when the moment comes...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.