FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi ovi koji podrzavaju prekomjernu upotrebu sile od strane organa reda ili nisu nikada bili pripadnici jezgra navijacke grupe,ili jednostavno vole da lizu dupe pojedincima u uniformi.Naravno da nije mjesto navijacu na terenu i ako se htio neki obracun to se sve treba desiti napolju,ali to najbolje znaju sami pripadnici HZ,i sta je razlog ovome svemu.Ja kao stariji navijac Zelje i pripadnik uzeg jezgra The Maniacs od 96 pa nadalje nikada necu i nemogu biti na strani koja podrzava bukvalno sutanje navijaca na zemlji,ma kome god pripadao,al isto tako mi nisu jasni pojedini navijaci Zelje i ostalih klubova koji dolaze ovdje na temu da se nasladzuju i smiju desavanjima na Kosevu.Ili su to zaista djeca kojima je tastatura prozor u svijet,ili jednostavno neznaju sta je prekomjerna upotreba sile.Navijaci Sarajeva su uletili u teren,oni najbolje znaju razlog,i jednotavno treba pustiti ljude da rjesavaju svoje stvari.Sportski pozdrav za sve iskrene pripadnike Hordi zla,ne volim vas ali vas postujem 

Mehmed Mesa Bazdarevic
-
- Kontakt:
naravno da je ono bilo prekomjerna upotreba sile i to je jedini razlog zasto mi je momaka zao, JEDINI! A razlozi za uljetanje su droga i dokazivanje/furanje.Nikakvih "dubokoumnih" razloga nije bilo ako na to mislisneno1 je napisao/la:Svi ovi koji podrzavaju prekomjernu upotrebu sile od strane organa reda ili nisu nikada bili pripadnici jezgra navijacke grupe,ili jednostavno vole da lizu dupe pojedincima u uniformi.Naravno da nije mjesto navijacu na terenu i ako se htio neki obracun to se sve treba desiti napolju,ali to najbolje znaju sami pripadnici HZ,i sta je razlog ovome svemu.Ja kao stariji navijac Zelje i pripadnik uzeg jezgra The Maniacs od 96 pa nadalje nikada necu i nemogu biti na strani koja podrzava bukvalno sutanje navijaca na zemlji,ma kome god pripadao,al isto tako mi nisu jasni pojedini navijaci Zelje i ostalih klubova koji dolaze ovdje na temu da se nasladzuju i smiju desavanjima na Kosevu.Ili su to zaista djeca kojima je tastatura prozor u svijet,ili jednostavno neznaju sta je prekomjerna upotreba sile.Navijaci Sarajeva su uletili u teren,oni najbolje znaju razlog,i jednotavno treba pustiti ljude da rjesavaju svoje stvari.Sportski pozdrav za sve iskrene pripadnike Hordi zla,ne volim vas ali vas postujem
Kao sto rekoh, zao mi je sto je dobio visak batina ali dabogda na Kosevo ne dosao i platio 8000 milja kazne (podjeljeno sa preostalom trojicom)
ok postujem vase misljenje i ovo je vasa tema i vasi problemi koje sami trebate da rijesite-pa majka mu stara ide nam derbi,vratimo mu stari sjaj vec jednomsamosarajvo je napisao/la:naravno da je ono bilo prekomjerna upotreba sile i to je jedini razlog zasto mi je momaka zao, JEDINI! A razlozi za uljetanje su droga i dokazivanje/furanje.Nikakvih "dubokoumnih" razloga nije bilo ako na to mislisneno1 je napisao/la:Svi ovi koji podrzavaju prekomjernu upotrebu sile od strane organa reda ili nisu nikada bili pripadnici jezgra navijacke grupe,ili jednostavno vole da lizu dupe pojedincima u uniformi.Naravno da nije mjesto navijacu na terenu i ako se htio neki obracun to se sve treba desiti napolju,ali to najbolje znaju sami pripadnici HZ,i sta je razlog ovome svemu.Ja kao stariji navijac Zelje i pripadnik uzeg jezgra The Maniacs od 96 pa nadalje nikada necu i nemogu biti na strani koja podrzava bukvalno sutanje navijaca na zemlji,ma kome god pripadao,al isto tako mi nisu jasni pojedini navijaci Zelje i ostalih klubova koji dolaze ovdje na temu da se nasladzuju i smiju desavanjima na Kosevu.Ili su to zaista djeca kojima je tastatura prozor u svijet,ili jednostavno neznaju sta je prekomjerna upotreba sile.Navijaci Sarajeva su uletili u teren,oni najbolje znaju razlog,i jednotavno treba pustiti ljude da rjesavaju svoje stvari.Sportski pozdrav za sve iskrene pripadnike Hordi zla,ne volim vas ali vas postujem
Kao sto rekoh, zao mi je sto je dobio visak batina ali dabogda na Kosevo ne dosao i platio 8000 milja kazne (podjeljeno sa preostalom trojicom)

Mehmed Mesa Bazdarevic
ma sve je to ok drotovi nekad i pretjeruju, i bespotrebe udaraju, ali ovo na Kosevu je i vise nego zasluzeno i trebali su ga jos njegovo mjesto nije trebalo biti tu, i u ostalom sta ce specijalci tu, sta mozda su ga jos trebali odvest na cevape, kupiti mu sladoled, nek su ga narokali pa nek se kurci negdje drugo
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Hvala Bogu pa se ne družim sa ovakvim ljudima (mislim na ove huligane) al imam jednog na fb, koji je sklon ovakvim događajima. hvali se često bakljadama. bezze. Aj fino je dok je to sve na trbini, al ovo je previše... Ovi koji ovako nanose štetu klubu jednostavno nemaju izgrađen svoj život. Ti nama ne trebaju. A isto tako ako su uletili zbog toga što klub loše igra, pa šta tu mi možemo, jednom smo im poskidali dresove, zar trebamo ovakve stvari radit, ovo je prešlo granicu. Ovim ŠTETIMO klubu !!!Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala Bogu da znam, zato me i vise nema tamoOlala je napisao/la:nek ti znasBosniacum Lilium je napisao/la: 90% likova na sjeveru ne zna ni sta radi tamo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
raja..ovo pravdanje debila mi je gore od izgubljena 3 bod
dokle vise..Dino imas moju podrsku a mislim i vecine navijaca da ubuduce zaduzis nekog sa kamerom i snimaj sjever..ko zapali baklju fino nadjes u registru i posaljes kaznu na njegovu adresu..a ulijetanje na teren trebalo ga je isprebijati na atletskoj stazi prije nego je uopce pristupio terenu..tu je propust drotova.
steta sto nema one nekadasnje milicije zbog ovih maloumnika..prenocili bi oni svezani za radijator,dobro prevaspitani i nebi im vise nikad naumpalo da zapale cigaru a kamo li baklju na tribinama!

dokle vise..Dino imas moju podrsku a mislim i vecine navijaca da ubuduce zaduzis nekog sa kamerom i snimaj sjever..ko zapali baklju fino nadjes u registru i posaljes kaznu na njegovu adresu..a ulijetanje na teren trebalo ga je isprebijati na atletskoj stazi prije nego je uopce pristupio terenu..tu je propust drotova.
steta sto nema one nekadasnje milicije zbog ovih maloumnika..prenocili bi oni svezani za radijator,dobro prevaspitani i nebi im vise nikad naumpalo da zapale cigaru a kamo li baklju na tribinama!
Ne mogu da se ne sjetim reakcije policije u BL kad su huligani uletili u teren i kamenjem gađali nase navijace. Pa drotovi im pomagali da se popnu na ogradu da se mogu vratit na tribinu, bez trunke upotrjebljene sile ili bilo kakve reakcije. Prvo sto je organizacijski fula bila sto je premalo drotova bilo tu, a drugo sto ni ti koji su bili nisu napravili nista znacajno. I onda uporedim sa onim od neki dan i pitam se jel ovdje ista normalno? Onakvim huliganima koji se kriju iza navijackih skupina treba stati u kraj, dat im se do znanja da ne mogu radit sta im padne na um, ali isto tako to treba biti ujednaceno na svim terenima, a ne da se negdje huligane pomaze u onom sto rade, a drugi umalo da zivotom plate. S tim sto su prvi ugrozili zivot desetinama navijaca Zelje, a u drugom slucaju onaj jedan lik nije imao kud dalje svakako.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
To su bila drugačija vremena ili te trebam podsjećati na šta su ličila tada gostovanja?! Lijepo si se toga sjetio ali si nekako slučajno zaboravio bacanje bombe u Trebinju?! Ili možda tada karakterističnih transparenata? I tako bi mogli u nedogled.amypitar je napisao/la:NeshaFCB je napisao/la:Sve ti je to povezano.Desole je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da postoje jos uvijek likovi koji pravdaju one djecacice. Ja se nadam da ce ovo biti neki presedan kako trebaju i drugi klubovi da reaguju nakon ovakvih i slicnih ispada.Na svakom forumu najviše je maloljetnika i onda djeci zanimljivo vidjeti tuču, skandal, ispad, zapaljenu baklju, to je u njihovim godinama poduhvat gdje idoli nastaju... S godinama počinju misliti i bit realniji.
Kako god da se isto desilo u BL utakmica takođe nebi bila nastavljena i bila bi registrovana sa 0:3.
Ocito si u zabludi.Pa u Banja-Luci udari navijac Borca, igraca Sarajeva šakom u glavu,posle je trazeno od igraca Sarajeva da nastave utakmicu.Posto nisu izasli ,Sarajevo je kaznjeno nesto novcano,a tri boda prepisana Borcu.Imas bruku slucajeva u nasoj ligi,gdje par navijaca uleti u teren, i nikom nista.Pa u Kup utakmici u Zenici je navijac Celika uletio u teren,udario je igraca Zelje, i jel se prekinulo. :idea:Od cetiri navijaca koja su uletjela u terne,jedan se uspio probiti sa bakljom do juzne tribina, ostali su odmah uhvaceni.Ni jedan jedini nije napao igraca Borca,niti je bilo ko na terenu,ni u jednom momentu bio ugrozen.Nisu za sve isti kriteriji,sjeti se ljiljana na Kosevu kad delegat trazi da se zastava ukloni,te izaziva Horde Zla da tim potezom dodje do ekcesa sa policijom.U Istocnom Sarajevu je zastava sa 4 s i nikom nista.
Neka smo kaznjeni,ali da je za sve klubove isto,ali na zalost nije.
Govorimo o 2013oj, Borac je kažnjen još većom kaznom za ulazak navijača i jurišanje ka gostujućoj tribini, ni tada nije krenula čitava grupa i tada je 20-ak momaka krenulo.... I krajnje je nebitno jel se radi o 4orici ili 20orici. Namjera je jasna, a priča kako su pojedinci izgrednici ne pije vodu, bar u ozbiljnim navijačkim grupama na ovom našem području. Vođa je taj koji je upoznat sa svime, ima svoje pokusne kuniće i oni će odraditi neke stvari za njega....
Tačno nije napao, ali šta bi bilo da je napao?! Njegov idiotizam se ne smije pravdati kako je eto želio trčati kros i mislio da mu je u ruci zmaj umjesto baklje... A otkud ijedan igrač zna šta je budala spremna uraditi, jer se ne radi o satima,već o momentu gdje možeš život izgubiti.
Mješaš teze. Ratnim zastavama kao što sam rekao nije mjesto na tribinama, ni jednoj ni drugoj ni trećoj! I nije zbog zastave isključivo prekinuta pomenuta utakmica nego zbog transparenta, proguglaj i naći ćeš sliku.
A da zaboravio si ono maltretiranje sarajevske murije Lešinara kada je bio onaj transparent ".... argentinci", krajnje idiotski, tada su igrači trebali izaći sa terena i utakmica biti prekinuta, jer je to jedan od rijetkih slučajeva gdje je obezbjeđenje i policija prešli svoja ovlašćenja i bez ikakve potrebe fizički napali navijače.
Evolution87 je napisao/la:momak je na cumu ima 20 savova i izvaljen kuk.
ACAB
dobra poruka ostalim kretenima, koji su opasnost po nase Fk Sarajevo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma normalno, to se podrazumijeva. Samo sto treba ovo malo dublje istrazit. Svasta bi se tu izrovilo. Ali izgleda da pojedincima nije do FKS nego do furke i dokazivanja...Zagor je napisao/la:Hvala Bogu pa se ne družim sa ovakvim ljudima (mislim na ove huligane) al imam jednog na fb, koji je sklon ovakvim događajima. hvali se često bakljadama. bezze. Aj fino je dok je to sve na trbini, al ovo je previše... Ovi koji ovako nanose štetu klubu jednostavno nemaju izgrađen svoj život. Ti nama ne trebaju. A isto tako ako su uletili zbog toga što klub loše igra, pa šta tu mi možemo, jednom smo im poskidali dresove, zar trebamo ovakve stvari radit, ovo je prešlo granicu. Ovim ŠTETIMO klubu !!!Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala Bogu da znam, zato me i vise nema tamoOlala je napisao/la: nek ti znas
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Policija nije prekoračila svoje ovlasti čak šta više trebali su još žešće reagovati.Napraviti primjer ostalim da u startu znaju šta ih čeka ukoliko se odluče opet na ovako nešto.Sa primitivcima se treba obračunati žestoko.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
jedno je imati svoje misljenje a sasvim drugo svoje misljenje predstavljati kao istinu , mozes se slagati ili ne slagati sa sigurnim prekoracenjem ovlasti policije ali je cinjica da je policija brutalno i bezrazlozno intervenisala , pa nije specijalac i tuzioc i sudac i skoro dzelat , a kod nas se svi ponasaju kao da su zakon ,od policajaca , administracija raznih , politicara , mocnika , a svi oni koji svoje misljenje smatraju zakonom samo idu u korist takvim kao sto su oni , kako tog navijaca ili huligana kazniti treba odrediti nadlezni sud ali se slazem da bi neka kazna trebala biti rigorozna kako novcano tako i zabranom posjete svih sportskih dogadjaja dozivotno, ali ako se ne kazni isto tako rigorozno taj specijalac ili vise njih samo ce stvoriti veci revolt medju svim navijacima , bili huligani ili ne.Saurman je napisao/la:Policija nije prekoračila svoje ovlasti čak šta više trebali su još žešće reagovati.Napraviti primjer ostalim da u startu znaju šta ih čeka ukoliko se odluče opet na ovako nešto.Sa primitivcima se treba obračunati žestoko.
Boldanomaterazzi je napisao/la:jedno je imati svoje misljenje a sasvim drugo svoje misljenje predstavljati kao istinu , mozes se slagati ili ne slagati sa sigurnim prekoracenjem ovlasti policije ali je cinjica da je policija brutalno i bezrazlozno intervenisala , pa nije specijalac i tuzioc i sudac i skoro dzelat , a kod nas se svi ponasaju kao da su zakon ,od policajaca , administracija raznih , politicara , mocnika , a svi oni koji svoje misljenje smatraju zakonom samo idu u korist takvim kao sto su oni , kako tog navijaca ili huligana kazniti treba odrediti nadlezni sud ali se slazem da bi neka kazna trebala biti rigorozna kako novcano tako i zabranom posjete svih sportskih dogadjaja dozivotno, ali ako se ne kazni isto tako rigorozno taj specijalac ili vise njih samo ce stvoriti veci revolt medju svim navijacima , bili huligani ili ne.Saurman je napisao/la:Policija nije prekoračila svoje ovlasti čak šta više trebali su još žešće reagovati.Napraviti primjer ostalim da u startu znaju šta ih čeka ukoliko se odluče opet na ovako nešto.Sa primitivcima se treba obračunati žestoko.

S kim god sam od navijaca FKS pric'o poslije ovog incidenta svi su slozni da su policajci trebali primjeniti i vecu silu(ne sumnjam da su to uradili i u marici i u stanici). Revolt medju navijacima nece stvorit', mozda stvori kod par klo.sarcica lokalnih koji su totalno nebitni u cijeloj ovoj prici.
Kaze Gavran da ce Vas oderati sutra junacki 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
NEMA OPRAVDANJA ZA HULIGANE ,TAMAN DA SU MU OBJE RUKE I NOGE POLOMLJENE !
nisu bitni tvoji prijatelji navijaci niti vase zelje , bitan je zakon , a ako im date previse ovlasti a po vama bi tako trebalo biti pocece nas tuci vec na ulazu na stadion da nebi slucajno neko pomislio na nesto zabranjeno , nema ovo veze sa zeljama vec sa zakonom i zastitom prava svih ljudifanatic je napisao/la:Boldanomaterazzi je napisao/la:jedno je imati svoje misljenje a sasvim drugo svoje misljenje predstavljati kao istinu , mozes se slagati ili ne slagati sa sigurnim prekoracenjem ovlasti policije ali je cinjica da je policija brutalno i bezrazlozno intervenisala , pa nije specijalac i tuzioc i sudac i skoro dzelat , a kod nas se svi ponasaju kao da su zakon ,od policajaca , administracija raznih , politicara , mocnika , a svi oni koji svoje misljenje smatraju zakonom samo idu u korist takvim kao sto su oni , kako tog navijaca ili huligana kazniti treba odrediti nadlezni sud ali se slazem da bi neka kazna trebala biti rigorozna kako novcano tako i zabranom posjete svih sportskih dogadjaja dozivotno, ali ako se ne kazni isto tako rigorozno taj specijalac ili vise njih samo ce stvoriti veci revolt medju svim navijacima , bili huligani ili ne.Saurman je napisao/la:Policija nije prekoračila svoje ovlasti čak šta više trebali su još žešće reagovati.Napraviti primjer ostalim da u startu znaju šta ih čeka ukoliko se odluče opet na ovako nešto.Sa primitivcima se treba obračunati žestoko.![]()
![]()
S kim god sam od navijaca FKS pric'o poslije ovog incidenta svi su slozni da su policajci trebali primjeniti i vecu silu(ne sumnjam da su to uradili i u marici i u stanici). Revolt medju navijacima nece stvorit', mozda stvori kod par klo.sarcica lokalnih koji su totalno nebitni u cijeloj ovoj prici.
obradovala ga je vijest o Kolasincu pa se malo okurazioPrijedor je napisao/la:Kaze Gavran da ce Vas oderati sutra junacki

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni je smijesni procitati da su neki za preventivno lupanje. Moze, ali svi na svim stranama da dobiju po koju vaspitnu.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Pa sta se cudis,kad im je dozvoljeno da sa svoje tribine gadjaju 90 minuta kamenjem a ti njima nesmijes uzvratiti!exbabilon je napisao/la:Ne mogu da se ne sjetim reakcije policije u BL kad su huligani uletili u teren i kamenjem gađali nase navijace. Pa drotovi im pomagali da se popnu na ogradu da se mogu vratit na tribinu, bez trunke upotrjebljene sile ili bilo kakve reakcije. Prvo sto je organizacijski fula bila sto je premalo drotova bilo tu, a drugo sto ni ti koji su bili nisu napravili nista znacajno. I onda uporedim sa onim od neki dan i pitam se jel ovdje ista normalno? Onakvim huliganima koji se kriju iza navijackih skupina treba stati u kraj, dat im se do znanja da ne mogu radit sta im padne na um, ali isto tako to treba biti ujednaceno na svim terenima, a ne da se negdje huligane pomaze u onom sto rade, a drugi umalo da zivotom plate. S tim sto su prvi ugrozili zivot desetinama navijaca Zelje, a u drugom slucaju onaj jedan lik nije imao kud dalje svakako.
-
- Kontakt:
NeshaFCB je napisao/la:Sve ti je to povezano.NeshaFCB je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da postoje jos uvijek likovi koji pravdaju one djecacice. Ja se nadam da ce ovo biti neki presedan kako trebaju i drugi klubovi da reaguju nakon ovakvih i slicnih ispada.Na svakom forumu najviše je maloljetnika i onda djeci zanimljivo vidjeti tuču, skandal, ispad, zapaljenu baklju, to je u njihovim godinama poduhvat gdje idoli nastaju... S godinama počinju misliti i bit realniji.
Kako god da se isto desilo u BL utakmica takođe nebi bila nastavljena i bila bi registrovana sa 0:3.
Ocito si u zabludi.Pa u Banja-Luci udari navijac Borca, igraca Sarajeva šakom u glavu,posle je trazeno od igraca Sarajeva da nastave utakmicu.Posto nisu izasli ,Sarajevo je kaznjeno nesto novcano,a tri boda prepisana Borcu.Imas bruku slucajeva u nasoj ligi,gdje par navijaca uleti u teren, i nikom nista.Pa u Kup utakmici u Zenici je navijac Celika uletio u teren,udario je igraca Zelje, i jel se prekinulo. :idea:Od cetiri navijaca koja su uletjela u terne,jedan se uspio probiti sa bakljom do juzne tribina, ostali su odmah uhvaceni.Ni jedan jedini nije napao igraca Borca,niti je bilo ko na terenu,ni u jednom momentu bio ugrozen.Nisu za sve isti kriteriji,sjeti se ljiljana na Kosevu kad delegat trazi da se zastava ukloni,te izaziva Horde Zla da tim potezom dodje do ekcesa sa policijom.U Istocnom Sarajevu je zastava sa 4 s i nikom nista.
Neka smo kaznjeni,ali da je za sve klubove isto,ali na zalost nije.[/quote]
To su bila drugačija vremena ili te trebam podsjećati na šta su ličila tada gostovanja?! Lijepo si se toga sjetio ali si nekako slučajno zaboravio bacanje bombe u Trebinju?! Ili možda tada karakterističnih transparenata? I tako bi mogli u nedogled.
Govorimo o 2013oj, Borac je kažnjen još većom kaznom za ulazak navijača i jurišanje ka gostujućoj tribini, ni tada nije krenula čitava grupa i tada je 20-ak momaka krenulo.... I krajnje je nebitno jel se radi o 4orici ili 20orici. Namjera je jasna, a priča kako su pojedinci izgrednici ne pije vodu, bar u ozbiljnim navijačkim grupama na ovom našem području. Vođa je taj koji je upoznat sa svime, ima svoje pokusne kuniće i oni će odraditi neke stvari za njega....
Tačno nije napao, ali šta bi bilo da je napao?! Njegov idiotizam se ne smije pravdati kako je eto želio trčati kros i mislio da mu je u ruci zmaj umjesto baklje... A otkud ijedan igrač zna šta je budala spremna uraditi, jer se ne radi o satima,već o momentu gdje možeš život izgubiti.
Mješaš teze. Ratnim zastavama kao što sam rekao nije mjesto na tribinama, ni jednoj ni drugoj ni trećoj! I nije zbog zastave isključivo prekinuta pomenuta utakmica nego zbog transparenta, proguglaj i naći ćeš sliku.
A da zaboravio si ono maltretiranje sarajevske murije Lešinara kada je bio onaj transparent ".... argentinci", krajnje idiotski, tada su igrači trebali izaći sa terena i utakmica biti prekinuta, jer je to jedan od rijetkih slučajeva gdje je obezbjeđenje i policija prešli svoja ovlašćenja i bez ikakve potrebe fizički napali navijače.[/quote]
Cuj prekoracenje ovlasti,pa nasa murija to redovno radi pogledaj klipove,poslije Sirokog kad je 5 drotova ugazilo momka koji nije bio na tekmi,ubili ga ja onako dusmana nebi mogao da prebijem,udarali redom na koga su naisli od zena,cura djece! Nasa murija kad krene ubije te da ni svjestan nisi,a ne ko vasa da vas mazi i pazi! Sto se vasih tice pred ulaz u BL obavezna kontrola i tortura,udaranje bez razloga,provociraju na nacionalnoj osnovi,psuju sve zivo,udaraju te ako nemozes noge dovoljno da rasiris,u tvoju pricu bi povjerovao samo onaj koji nikad u BL nije gostovao,gledaju da nas gadjate sa tribine kamenjem 90 minuta,a mi od njih nesmijemo da uzvratimo,jer su napomenuli ako i jedan kamen sa nase tribine poleti ubice nas ko zeceve!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, bhfanatic14, Dave, Fouzi1, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, muhamedhulk, NeSamSafetee, Proximic, Rajvosa4ever, Rule_hz, Seipronto, Varijantas8, ŠTA_JE i 117 gostiju.