bevanda4 je napisao/la:
Za danas norvežani:
follo - hodd gg3+ @1,80

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bevanda4 je napisao/la:
Za danas norvežani:
follo - hodd gg3+ @1,80
darknes001 je napisao/la:21:15 Throttur - Grindavik tip2 @ 1,70![]()
Ostadoh bez para na racunu,sutra u 10 u kladionicu i sastaviti neki ozbiljni tiket tenisa,ima finih parova.Ako stignem postavit cu ga. Jedan prijedlog za one sto ce igrati:Delpa10 je napisao/la:usao u kucu,i odmah jedan tiket![]()
za
Bih - Austrija p.p. 2 1,45![]()
Follo - Hodd p.p. x2 1,32![]()
Haas - Gulbis ( +3,5 ) ht2 1,5![]()
Petkovic - Beck 1 1,25![]()
Jankovic - Dominguez Lino 1 1,15![]()
Uplata 19,3 Dobitak 80 km.
4:1 u 57'bevanda4 je napisao/la:Hacken - Lillestrom gg3+ @1,75
Klupska prijateljska.. Obožavam ovakve utakmice.. Padaju golovi, štimaju se prijelazi (sjetite se Chelsea-City prije mjesec dva... Ono je bilo gadljivo) Nikoga nije briga, većina ljudi ni ne zna da se igraju.. Ma baš mi odgovaraju što da vam kažem. Primarna oklada na ovaj par bi mi bila 2/1 al ga nemam u ponudi, ako tko ima,od vas neka pokuša. Ova dva kluba igrala su prijateljsku prije 4 mjeseca.. Palo je 5 golova, nije bilo prijelaza al nešto mi govori da bi danas moglo. Inače, na domaćine pada kvota, i to dobro.
Svaka cast,i ja sam bas bas bio zagrijan isto da odigram,al ne stigoh na vrijeme nazalostbevanda4 je napisao/la:4:1 u 57'bevanda4 je napisao/la:Hacken - Lillestrom gg3+ @1,75
Klupska prijateljska.. Obožavam ovakve utakmice.. Padaju golovi, štimaju se prijelazi (sjetite se Chelsea-City prije mjesec dva... Ono je bilo gadljivo) Nikoga nije briga, većina ljudi ni ne zna da se igraju.. Ma baš mi odgovaraju što da vam kažem. Primarna oklada na ovaj par bi mi bila 2/1 al ga nemam u ponudi, ako tko ima,od vas neka pokuša. Ova dva kluba igrala su prijateljsku prije 4 mjeseca.. Palo je 5 golova, nije bilo prijelaza al nešto mi govori da bi danas moglo. Inače, na domaćine pada kvota, i to dobro.
Kao što rekoh, obožavam prijateljske mečeve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.