Ovo je citat nekog njemačkog pisca Richarda Dehmela, a prevod bi trebao biti 'postoje ubistva koja i sud oprašta'.MortemHz je napisao/la:Zna li neko sta tacno pise ovdje, precizno?
https://www.aphorismen.de/zitat/220887
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Ovo je citat nekog njemačkog pisca Richarda Dehmela, a prevod bi trebao biti 'postoje ubistva koja i sud oprašta'.MortemHz je napisao/la:Zna li neko sta tacno pise ovdje, precizno?
Hvala ti puno.Virtu4l je napisao/la:Ovo je citat nekog njemačkog pisca Richarda Dehmela, a prevod bi trebao biti 'postoje ubistva koja i sud oprašta'.MortemHz je napisao/la:Zna li neko sta tacno pise ovdje, precizno?
https://www.aphorismen.de/zitat/220887

imamo i previse neprijatelja imamo problema unutar kluba to i sam najbolje znas zato nas Sloboda ubi i rukama i nogama sto se sprdas sa ljudima zbog tog Leotara oni nama najmanje izbise jednu titulu.Sve smo mi to mogli bolje i pametnije odradit da imamo pravog sportskog prijatelja.Virtu4l je napisao/la:Na prekjučerašnji dan prije šest godina Sloboda je primila četiri komada na Grbavici, da su osvojili bod ne bi ispali iz lige i Leotar ne bi pobijedio Željezničar u posljednjem kolu.
A Leotar? A Trešnjevka?svrakino1921 je napisao/la:imamo i previse neprijatelja imamo problema unutar kluba to i sam najbolje znas zato nas Sloboda ubi i rukama i nogama sto se sprdas sa ljudima zbog tog Leotara oni nama najmanje izbise jednu titulu.Sve smo mi to mogli bolje i pametnije odradit da imamo pravog sportskog prijatelja.Virtu4l je napisao/la:Na prekjučerašnji dan prije šest godina Sloboda je primila četiri komada na Grbavici, da su osvojili bod ne bi ispali iz lige i Leotar ne bi pobijedio Željezničar u posljednjem kolu.
Ko ti je izbio titulu?svrakino1921 je napisao/la:imamo i previse neprijatelja imamo problema unutar kluba to i sam najbolje znas zato nas Sloboda ubi i rukama i nogama sto se sprdas sa ljudima zbog tog Leotara oni nama najmanje izbise jednu titulu.Sve smo mi to mogli bolje i pametnije odradit da imamo pravog sportskog prijatelja.Virtu4l je napisao/la:Na prekjučerašnji dan prije šest godina Sloboda je primila četiri komada na Grbavici, da su osvojili bod ne bi ispali iz lige i Leotar ne bi pobijedio Željezničar u posljednjem kolu.
Zaja iz voleja na Grbi za 1-1 a bili prijatelji nasi i njihovi navijaci poslije rata klubovi bili u dobrim odnosima.Virtu4l je napisao/la:Ko ti je izbio titulu?svrakino1921 je napisao/la:imamo i previse neprijatelja imamo problema unutar kluba to i sam najbolje znas zato nas Sloboda ubi i rukama i nogama sto se sprdas sa ljudima zbog tog Leotara oni nama najmanje izbise jednu titulu.Sve smo mi to mogli bolje i pametnije odradit da imamo pravog sportskog prijatelja.Virtu4l je napisao/la:Na prekjučerašnji dan prije šest godina Sloboda je primila četiri komada na Grbavici, da su osvojili bod ne bi ispali iz lige i Leotar ne bi pobijedio Željezničar u posljednjem kolu.
Ako ce nam oni biti prijatelji, dabogda ih nikad nemali.
Bolje je da ovdje nepolemisemo ja mislim jedno a ti drugo ja te postujem kao velikog Zeljovca i jednog od nasih najboljih forumasa al ja mislim dati ovo netreba nije ovo tvoj nivo a ti ovo shvati kako hocesVirtu4l je napisao/la:Onda ti je jos 10 ekipa izbilo titulu.
pasica je napisao/la:Zar ovi Vasini ne vole reci kako oni najvise poreza placaju drzavi?
Mi jedini placamo poreze i doprinose.
Meni je najvise krivo sto mi jedini izdvajamo toliko novca za porez i doprinose.
Svi ostali klubovi su u povoljnijem polozaju jer jedini placamo poreze i doprinose na puni iznos plate. Porez iznosi, koliko ono bjese, 70%?
"Umanjenje plata se dogodilo u jednom mjesecu. Ekipa nije imala željene rezultate. Odgovorno tvrdim da pošteno radimo. Ne postoji klub u BiH koji rade ovako. Ne znam da li i jadan klub uplaćuje doprinose od 70 posto na primanja igrača", rekao je direktor FK Željezničar.Dok mi placamodoprinose, vracamo dugove, gradimo tribine, sredjujemo administraciju drugi su rahat i ugl igracima dadnu pare na ruke. Do prije par godina rijetki su vezali igrace profesionalnim ugovorima dok se polako situacija mijenja. Mi se nismo izdigli iz ovog sivila.
Kaze lik koji navija za ekipu koja ima manje zaposlenih od Hercegovaca,znaci peru vise para....Penaltiky je napisao/la:Hercegovci nikom ne duguju porez, oni samo utaje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.