Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Yucca
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Yucca » 16 jul 2015, 01:00

gojzerica je napisao/la:Kako me iritira činjenica da ćemo žrtvovati najjačeg našeg igrača za otpadak iz Čelsija, pa isto ko da smo yebena Fiorentina, Genoa, etc. Možda Marotta to i ne planira, al svejedno me iritiraju ova nagađanja.

Ako prodaješ najboljeg igrača onda i dovedi yebenu zvijer od igrača.

Upravo to daj dovedi zvijer kad vec prodajes Vidala,ali mi cemo bas dovesti kontra tj Oscara na kojeg Max svrsava

soe@ kakav Draxler i 10 to ne moze u istu recenicu
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 16 jul 2015, 01:02, ukupno mijenjano 2 puta.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 16 jul 2015, 01:00

Nigdje nisam vidio da Juventus dovodi Oscara do sada od igraca koji mogu igrati 10-ku jedino se Draxler ozbiljno pominje.

Utopija
Kontakt:

Post Postao/la Utopija » 16 jul 2015, 01:03

Onaj sto spominje Bild... kakav ebeni Bild i izvor... transfer je objavio zuliani koji radi za Juventus i prenosi utakmice za Juventus...
Pa onda di Marzio koji je vrlo blizak Juventusu... najblizi agent...

Transfer je gotov... tu se vise nema sta cekati...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 jul 2015, 01:07

Izgleda da to ovo zavrseno, jer ne vjerujem da bi Zuliani ostavio ovakav post na FB, ipak on ima informacije iz prve ruke. Iskreno hvala Vidalu na svemu u svim ovim godinama, neka mu je sretno u Bayernu, ali Juventus nastavlja dalje, jeste da drag, da sam zbog njega pratio svaku utakmicu Chilea i radovao se tituli Chilea, ali Juventus je bio iznad i Del Piera, pa tako će biti i iznad Vidala.

Mislim da se trebalo izvući više od 40M, jer i Benitez je bio zainteresovan moglo se bolje sa Realom isposlovati od ovog, ali sad je na Marotti i Paraticiju da pronađu igrače koji će ublažiti ovaj odlazak Vidala, ali ovo sam i tražio iskreno bolje i sad smjena generacija, nego da smo se previše vezali za igrače pa doživjeli sudbinu Intera. Kad skontamo da će Marchisio završiti karijeru u Juventusu, Vidalu se nameće da mora otoći, jeste da se moglo sačekati još jedu-dvije sezone, ali onda bi se mora produžiti ugovor i možda i plata podebljati.

Prošle godine sam kritikovao upravu i na kraju dobio "šamare", ove godine im vjerujem da će napraviti da valja aBda.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 jul 2015, 01:08

Utopija je napisao/la:Onaj sto spominje Bild... kakav ebeni Bild i izvor... transfer je objavio zuliani koji radi za Juventus i prenosi utakmice za Juventus...
Pa onda di Marzio koji je vrlo blizak Juventusu... najblizi agent...

Transfer je gotov... tu se vise nema sta cekati...
Hvala onda. :-)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 16 jul 2015, 01:17

Kakav li bi tek cirkus bio da je ovaj forum bio tu kada se Zizu prodavao :lol:

Sretno Arturo i hvala na svemu. Mi idemo dalje :cool:

Idemo prodati sada i Pogbu :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 16 jul 2015, 01:24

ako nista dobili ste barem neke pare od smjene generacije za razliku od intera koji je sa svim kljucnim igracima odradio ugovor do kraja i onda ispusio. Cak i da flopne polovina ovih novih igraca opet imate prostora i para za nove pokusaje
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 16 jul 2015, 01:24

Mene licno iritira sto se ne vjeruje kljucnim ljudima u klubu koji su inace i najzasluzniji za sve ove godine uspjeha.

Eto niko nikad prije Vidala napustio Juve, odmah neka kuknjava nesto. :D

Na stranu sto nam je svima prirastao srcu, ali budimo realni Vidal nije sto je nekad bio i prosle sezone je mnogo vise kritikovan nego hvaljen. Ovo je posljednja prilika da se uzme dobra lova na njemu.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 16 jul 2015, 01:27

Bez obzira sto VIdal ode nemojte ga crniti i govoriti neke stvari. Vidal je najbolji igrac na svojoj poziciji. Daje sve od sebe. I dusu i tijelo. Hvala mu od srca na svemu. Zalosno je sto nismo uzeli vece pare ali Boze moj. Idemo dalje i jeb.aji ga.

Nek vam ovo bude nauk. Pripremite se i za Pogbu. Imate godinu.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jul 2015, 01:32

IlFantasista je napisao/la:Mene licno iritira sto se ne vjeruje kljucnim ljudima u klubu koji su inace i najzasluzniji za sve ove godine uspjeha.

Eto niko nikad prije Vidala napustio Juve, odmah neka kuknjava nesto. :D

Na stranu sto nam je svima prirastao srcu, ali budimo realni Vidal nije sto je nekad bio i prosle sezone je mnogo vise kritikovan nego hvaljen. Ovo je posljednja prilika da se uzme dobra lova na njemu.
Nikako nije kao sto je bio! Danas ga je bas Uefa svrstala u krug 11igraca koji su nominirani za najbolje igraca LP ! Nikako nije kao prije, i cak bayern daje za tavkog igaca fantastcinih 30milion! Djubrad svabska ! Propast ce ovo, mora da propadne !
Max Allegri

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 16 jul 2015, 01:37

Ma kakva Uefa, najbolji veznjak Juventusa u prosloj sezoni je bio Marchisio, ali samo zato sto ga nema na naslovnicima svjetskih tabloida nema ga na uzem spisku.

Mi svi molili Boga da Pirlo ne igra jer je dotrajao vise, a Uefa ga stavi, tj. novinari koji biraju najbolje u Top 10.

Meni nije zao sto Vidal ide, vec mi je krivo ako ga ne uspijemo prodati za minimalno 45 miliona.
Kun fejekun!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jul 2015, 01:39

Jedno je sta ti mislis, drugo je sta misle eminentni sportski novinari !
Max Allegri

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 16 jul 2015, 01:49

Mig_Mig je napisao/la:Jedno je sta ti mislis, drugo je sta misle eminentni sportski novinari !
:lol: kakvi ba eminetni sportski novinari :mrgreen:

Po tim fukarama Casillas je najbolji golman koji je branio planetom u zadnjih 20 godina, da ne idem dalje. Vidal nije ni sjena onog sto je bio nekada, mnogi su to govorili i tokom sezone kada se zaklinjao u ljubav prema Juventusu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jul 2015, 01:56

Pa ti ces reci da Casillas nije najbolji u zadnjih 20 godina !? Pa to kazu stotine miliona ljudi sirom svijeta, on ili Gigi svejedno ali to kazu !
Max Allegri

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jul 2015, 01:56

Juventus se počeo lagano osipati nakon uspješne sezone Pirlo,Tevez,Vidal, pitanje je šta će biti sa Pogbom.Biće teško nadomjestiti odlazak glavnih kotača ekipe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 16 jul 2015, 01:57

Mig_Mig je napisao/la:Pa ti ces reci da Casillas nije najbolji u zadnjih 20 godina !? Pa to kazu stotine miliona ljudi sirom svijeta, on ili Gigi svejedno ali to kazu !
O tome ti pricam druze.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 jul 2015, 01:57

Je l' sad idemo pljuvati Vidala i spinovati priču kako nije ni dovoljno dobar da ostane? Jesmo li propustili zadnja 3-4 mjeseca i ne vidjeli starog Vidala? Da pričamo da je odjednom nakon svega što je rekao i uradio za klub zamrzio sve i tražio da ode?

Računica je jasna, ako se sve ovo sutra pokaže kao istina. Allegri zahtijeva trequartistu čitavo ljeto, bačeno je 30 miliona na Zazu i Mandžukića i sad se nema love da se ispuni želja treneru pa treba prodavati najboljeg veznjaka svijeta za siću jer je "propao".

Llorente, Matri, Vidal i Draxler ili Mandžukić, Zaza i Draxler? Svakom je jasno koja je bolja opcija.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jul 2015, 01:59

Italia je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Pa ti ces reci da Casillas nije najbolji u zadnjih 20 godina !? Pa to kazu stotine miliona ljudi sirom svijeta, on ili Gigi svejedno ali to kazu !
O tome ti pricam druze.
Svi su fukare?
Max Allegri

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 16 jul 2015, 02:00

Imamo mi dobrih rješenja umjesto Vidala i dovoljno kvaliteta, nema razloga za brigu. Nisam hladan na njegovu prodaju, svima je drag, ali ima tu dovoljno kvaliteta, a novac se može iskoristiti da popravimo neke stvari kao što je nedostatak kreacije u sredini.

Da smo ga Realu prodali, a uzeli Isca koji je igračina... To bi bio pravi potez... Bolji je od Oscara i od svih...
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 16 jul 2015, 02:01

Saurman je napisao/la:Juventus se počeo lagano osipati nakon uspješne sezone Pirlo,Tevez,Vidal, pitanje je šta će biti sa Pogbom.Biće teško nadomjestiti odlazak glavnih kotača ekipe.

Pravi se smjena generacija. Ne kontam o kakvom osipanju pricamo. Dovele su se i dovest ce se adekvatne zamjene za sve igrace koji su otisli.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.