FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la VanBasten » 29 jul 2011, 16:21

Amožda jednostavno Amar en smatra da mu profil igrača kao što je Stančeski treba u prvih 11? Čisto iz taktičkih razloga. Morali uvijek biti nekakva "dosije X teorija" upitanju.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 29 jul 2011, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 29 jul 2011, 16:22

Švabo je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Boga mi ako mi je ikoga žao to je Stančeski mozda ima neka finta sto ga Amar ne ubacuje, ali Bog zna sta se vrti po glavi momka lik ima kvalitet ko Jamak, Svraka i Savic zajedno...nije fer AMAR prema njemu nikako, nije odigrao jednu tekmu kako treba ...a zna. A vjerovatno nije ni Peri lako **** ,misio je da ce igrat i sta bi ..a jos veca tuga je vidiš kako lik zove Jamaka da uđe u igru pored tebe .. pero je izmislio fudbal za ovog jamaka
Hoces otvoreno...Amar ga negotivi jer je umisljen i misli da je zvjezda...a ovaj od samog dolaska u zelju se ni ne trudi da promijeni sefovo misljenje,amar ne tolerise zvijezde ili one koji su umisli da to jesu..od prelaska u zelju na prvim pripremama je zakazao i umjesto da to ispravi nastavio je istim tempom i na treninzima pa i na utakmicama,pa se na ovosezonskoj prozivci pokazao jako lose na kondicionom testu,pa opet nezalaganje na treningu,pripremnim utakmicama itd,itd....sve dok on ne promijeni odnos prema dresu želje bit ce tamo gdje mu je mjesto a to je klupa...neosporan je njegov talent i to da zna igrati lopte,zato i grije klupu, ali za prvih 11 kod brke je potrebno i malo vise od toga....
E to ti je istina i dabogda da se sta promijeni po pitanju njegove minutaze..
Koliko gluposti i ne istine :roll:
Dobro ako ti tako kazes...ja bi bas volio da sam se napricao gluposti...ako imas nesto konkretno da kazes i osporis ovo sto sam napisao ja bi pravo volio da to izneses javno a ne da na ovaj nacin izrazavas svoje licno misljenje....ja ovo nisam izmislio ili licno zakljucio..a i laicki gledano da nemas pojma o situaciji shvatio bi da negdje postoji problem...u relaciji perica-amar,amar-perica
A vidjet ce mo da li je to tako ili ce se nesto promijeniti...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jul 2011, 16:26

nime_tm87 je napisao/la: :o
On i Benjo Colic su najspremniji bili.
Nidje veze...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 29 jul 2011, 16:30

Seyo_TM je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la: :o
On i Benjo Colic su najspremniji bili.
Nidje veze...
Upravo tako....ovde je ustvari problem ako izneses neke konkretne stvari i prikazes situaciju onakvu kakva jeste ili bar u kratkim crtama je opises a ukoliko se to ne svidi nekome odma si glup,pises neistine,lazi i sl...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jul 2011, 16:33

Sto se tice EL gotovo jer, jedino da se desi cudo pa dole bude 0:2 pa da se ide u produzetke - ali jako tesko.

Sada se treba okrenut PL u kojoj cemo zajedno sa Borcem opet biti glavni konturenti za osvajanje. Igra nam se drasticno poboljsala, ne treba brinuti. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 29 jul 2011, 16:43

nime_tm87 je napisao/la:Boga mi ako mi je ikoga žao to je Stančeski mozda ima neka finta sto ga Amar ne ubacuje, ali Bog zna sta se vrti po glavi momka lik ima kvalitet ko Jamak, Svraka i Savic zajedno...nije fer AMAR prema njemu nikako, nije odigrao jednu tekmu kako treba ...a zna. A vjerovatno nije ni Peri lako **** ,misio je da ce igrat i sta bi ..a jos veca tuga je vidiš kako lik zove Jamaka da uđe u igru pored tebe .. pero je izmislio fudbal za ovog jamaka
Izvini ,jesam li ja slucajno pogrijesio ili si ti prvi jutros,slagao se sa jednim momkom,koji je rekao da se posere na navijace,koji seru po igracima i pricaju protiv njih nakon jedne utakmice..Ista prica je bila kod vecine navijaca ,govorili su o upitnom kvalitetu Svrake,Jamaka i Savica,kao i zelji da vide Stanceskog.Samo me zanima,jesi li shvatio da smo upravu,ili zaboravis kakav ti je stav jutros bio.Razlike u stavovima,isticu se u nijansama,ali je poenta identicna.Neko je samo malo ostriji.Znaci i ti si misljenja da ova trojica,ne zasluzuju igrati prije nekih.
Prvo sam vam htio odgovoriti jutros,medjutim nisam htio ulaziti u bespotrebne rasprave,ali ne volim kad mi neko prica kakav sam ja to navijac.Zanima me jos jel se sad poseres i na sebe kao navijaca.Nemam te zaista namjeru napadati,ali ne mozes malo biti jedno,pa drugo.Stav ti jeste modzda malo usminkan,ali cinjenica je da vodi ka istom jutrosnjem stavu mnogih forumasa.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 29 jul 2011, 16:55

barbarez je napisao/la:
Izvini ,jesam li ja slucajno pogrijesio ili si ti prvi jutros,slagao se sa jednim momkom,koji je rekao da se posere na navijace,koji seru po igracima i pricaju protiv njih nakon jedne utakmice..Ista prica je bila kod vecine navijaca ,govorili su o upitnom kvalitetu Svrake,Jamaka i Savica,kao i zelji da vide Stanceskog.Samo me zanima,jesi li shvatio da smo upravu,ili zaboravis kakav ti je stav jutros bio.Razlike u stavovima,isticu se u nijansama,ali je poenta identicna.Neko je samo malo ostriji.Znaci i ti si misljenja da ova trojica,ne zasluzuju igrati prije nekih.
Prvo sam vam htio odgovoriti jutros,medjutim nisam htio ulaziti u bespotrebne rasprave,ali ne volim kad mi neko prica kakav sam ja to navijac.Zanima me jos jel se sad poseres i na sebe kao navijaca.Nemam te zaista namjeru napadati,ali ne mozes malo biti jedno,pa drugo.Stav ti jeste modzda malo usminkan,ali cinjenica je da vodi ka istom jutrosnjem stavu mnogih forumasa.
bez namjere da provociram..samo da kazem da je Jamak jedan hronicni alkos koji je jos dok je nastupao za Celik bio najredovniji gost svake iole bolje kafane u Zenici..znaci lik pije ko lud..eh jos da suta loptu ko sto tamani Tuborge gdje bi mu kraj bio :D
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 jul 2011, 17:11

barbarez je napisao/la:
Ja se slagao sa nekim likom koji kaze da se po.sere na navijace? Gluho bilo. Neznam sta si ti citao izmedju ostalog sam napisao post gdje pise da su Svraka i Visca zakazali na tekmi protic Makabija ...sta jel znaci da ne valjaju odmah ?De ba ohladi..

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 29 jul 2011, 17:18

bez namjere da provociram..samo da kazem da je Jamak jedan hronicni alkos koji je jos dok je nastupao za Celik bio najredovniji gost svake iole bolje kafane u Zenici..znaci lik pije ko lud..eh jos da suta loptu ko sto tamani Tuborge gdje bi mu kraj bio
Haj makar drži nivo u odabiru kafana, a Boga mi i piva! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 29 jul 2011, 17:45

babilonTM je napisao/la:
bez namjere da provociram..samo da kazem da je Jamak jedan hronicni alkos koji je jos dok je nastupao za Celik bio najredovniji gost svake iole bolje kafane u Zenici..znaci lik pije ko lud..eh jos da suta loptu ko sto tamani Tuborge gdje bi mu kraj bio
jasta radi, jbg nisu ovim fudbalerima uopste tolko lose plate kolko se zale ;) :D
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 29 jul 2011, 17:49

Number1 je napisao/la:hladne glave da napišem šta mislim o igri Željinih prvotimaca:
Karić-po meni on uopšte nije loš golman, onaj drugi gol ja i ne bih toliko stavio na njegovu dušu, jer je frajer slučajno onako opalio i ušla... šta sad, da je ostao na liniji, ne bi valjalo.. izvadio je Želju zato kasnije, i ja njega ne bih mijenjao!
Marković-Želji treba puuuno bolji desni bek nego Marković. Čovjek otkako pratim Želju ne znam jel centaršuta imao, spor je, ispada često... najslabija karika..
Kvesić-beton!! čovjek igrao svoj debi i odigrao fenomenalno, odličan u defanzivi, dobar u ofanzivi, mislim da smo dobili veliko pojačanje. bolji sigurno nego radovanović.
Nyema-komentari mene i sviju oko mene sinoć su bili da Željo odavno nije imao boljeg štopera.. u jednoj situaciji se čovjek gura između 3 igrača (dva naša) da bi intervenisao jer Savić nije.. on je mašina i jedini uz Zebu koji igra konstantno dobro..
Bogičević-sinoć nesiguran, inače je dobar (meni je lošiji od Nyeme), uputi šut glavom u golmana :mrgreen: , al haj, važno je da on posjeduje kvalitet i mislim da će bit nezamjenjiv u tandemu sa Nyemom..
Savić-on meni igra toplo-hladno.. par trenutaka u utakmici zna bljesnut, npr. uradit nešto neočekivano, al dobro za ekipu, al se kasnije izgubi.. po meni bolji u ofanzivi nego defanzivi..
Svraka-sinoć se nije isticao, izgubio se malo, nije odigrao kako zna.. Mislim da mora biti puno pokretljiviji za poziciju koju igra..
Zeba-baš sam pratio, svaki put kad je primio loptu bio je okružen dvojicom, kasnije je imao flastera.. zbog toga nije briljirao, al je igrao dobro i opet bio jedan od glavnih.. davno je on prevazišao ovu ligu..
Smajić-mislim da će Smajke biti najveće Željino pojačanje ove sezone.. čovjek je konstantno opasan, nema puno "srljanja", zna šta hoće kad je sa loptom dok to nije slučaj kod Višće..
Bešlija-iskreno da kažem, mislio sam da je za starog gvožđa, ali čovjek sinoć uopšte nije loše odigrao, nekako na iskustvo i pokazao da se i dalje može računati na njega..
Adilović-čovjek će biti ubitačan za naše lige, borben je, vidi se da hoće, jest da mu malo manjka znanja, al važno je da hoće i da je jak.. u našoj ligi će biti dobar, u najmanju ruku..
--
Višća-ima brzinu, ima odvažnost da opali (što je sinoć našim falilo, jer su previše komplikovali), ali mi se gubi nekako na terenu, momak po meni previše srlja, nadam se da će u ligi zablistat opet..
Selimović-bit će on dobro pojačanje za Želju, čovjek ima znanja to se sinoć vidjelo, još malo uigranosti i mislim da bi mogao konkurisati za prvu postavu!
Jamak-ne znam čemu on služi u Želji, treba Stančeskog forsirat više definitivno.. Djeluje mi kao potrošena roba..
Sve mogu razumjeti, ali da kažeš da je Selimović dobro pojačanje i da ima znanja nema nikakvog smisla i logike !
Osim - drugo ime za Želju !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 29 jul 2011, 17:52

Selimović je odigrao sasvim solidno, ne znam zašto se ne bi moglo reći za njega da je pojačanje!?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 jul 2011, 17:55

underground je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:
jasta radi, jbg nisu ovim fudbalerima uopste tolko lose plate kolko se zale ;) :D
haa njima su predobre plate, takve ne dobivaju ni ljudi sa visom skolom

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 29 jul 2011, 18:01

babilonTM je napisao/la:Selimović je odigrao sasvim solidno, ne znam zašto se ne bi moglo reći za njega da je pojačanje!?
e brate i ti ga usra ako ti je ono dobro bilo :D činjenica jest da se tek oporavio i da je igrao koliko 10 minuta te da se po ovoj utakmici ne može prosuditi ni da je dobar ni loš
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 29 jul 2011, 18:04

diego_TM je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Selimović je odigrao sasvim solidno, ne znam zašto se ne bi moglo reći za njega da je pojačanje!?
e brate i ti ga usra ako ti je ono dobro bilo :D činjenica jest da se tek oporavio i da je igrao koliko 10 minuta te da se po ovoj utakmici ne može prosuditi ni da je dobar ni loš
Pa eto vidiš da se ne može najbolje prosuditi. Ipak ušao je bez straha, imao par prodora, šut u okvir gola... Za tih 10 minuta sasvim dovoljno da bi za Premier Ligu bio odličan igrač! ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 18:08

Ne mogu da vjerujem da opet ima nekih koji su nezadovoljni igračima nakon onako odigrane sinočnje utakmice...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 jul 2011, 18:10

Kako me samo nervira par likova što je bilo oko mene što psuju mater našim igračima, vrhunac je bio kad Nyema nije izbacio dobro jednu loptu, a neki mu poče psovat sve po spisku, nikad ljudima u glavu da to ne ide tako. A onda kroz 5 minuta pjevaju pjesmu "dok drugi traže mane i se-ru sa druge strane". Koja ironija...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 29 jul 2011, 18:12

Hawking je napisao/la:Kako me samo nervira par likova što je bilo oko mene što psuju mater našim igračima, vrhunac je bio kad Nyema nije izbacio dobro jednu loptu, a neki mu poče psovat sve po spisku, nikad ljudima u glavu da to ne ide tako. A onda kroz 5 minuta pjevaju pjesmu "dok drugi traže mane i se-ru sa druge strane". Koja ironija...
Kod nas je nekome opsovati mater ko reći mu dobar dan. To je sve dobro dok igrač to ne čuje.
FEDERER= KLOC

ninho
Kontakt:

Post Postao/la ninho » 29 jul 2011, 18:15

TMovac990 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ja sve imam neki predosjecaj da ce im Brko zagorcat divnu noc u revansu :mrgreen:
ja nazalost nemam taj osjecaj :(

Kakav predosjecaj ?? procitaj ovo i sve ce ti iti jasno ;) http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/osi ... zlet/61506" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: ninho, dana/u 29 jul 2011, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 18:16

Hawking, ništa lično, ali vidi se da nisi često na tribinama... :D

Dobro je ako su mu samo majku psovali :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.