A da nije bilo Amara, ZELJO nebi bio najtrofejniji klub !dino lj je napisao/la:Ovdje niko nesmije reci normalnu kritiku na Amara ili nekog igraca a da se ne proglasi neprijateljem i ne doceka na noz.Ljudi ono sinoc je bruka od ponasanja i odnosa prema klubu i od Amara i od igraca nije bitno sto smo primili sest komada bitan je pristup igri i postovanje kluba za koji igras.Amar je u startu rekao da idemo na izlet sto je van svake pameti eto vaznija nam je utakmica u Sirokom nego Evropska,pa koja je to logika majketi jeli to utakmica u Sirokom odlucuje o tituli.Svaku utakmicu se strucni stab vadi na budzet protivnika i sam sebi daje opravdanje a niko nece da prizna da pristup nije isti ni kod Amara ni kod igraca u svakoj utakmici.Serif isto tako ima mnogo veci budzet pa su drugacije igrali kao i prvu utakmicu protiv Makabija,sinoc su mi djelovalo koda su se sami kladili na pet i vise golova u Zeljinoj mrezi,Izraelci su nam sinoc pokazali kako se bori za svoj klub i kada vodis sa pet razlike igras do kraja istim zarom.Je..s budzet vise pa sta je Split koji u tom budzetskom odnosu sa Englezima mnogo gore stoji nego mi sa Makabijem trebao primiti 15 komada jer finasijski mnogo gore stoji,ljudi su izasli na teren i posteno se borili i izgubili sa razlikom koje se ne trebaju stiditi.Protiv Amara nemam nista protiv ali su mi dojadili vise pojedinci sa komentarima donio nam titulu i kup u ligi koja je samo dno Evropskog fudbala,istina ali smo dozivjeli i dvije velike blamaze u Evropi u isto vrijeme.Ljudi klubovima donesu nekoliko titula i osvaju sa njima ligu sampiona pa kada ih poklope losi rezultati to im nepije vode i nije nikakvo opravdanje.Amar je za nase uslove dobar trener ali krajnje je vrijeme da se uozbilji u svom ponasanju i izjavama ipak on trenira najtrofejniji BH-a klub i klub koji je nekada davno igrao i polufinale kupa Uefa.I molim bez prepucavanja i ruznih rijeci od onih sto na Amara nedaju da se bilo sta kaze,ja sam iznio svoje misljenje.Svako sagledavanje istine je dobro i manje bolno ako se spozna na vrijeme.
UKLJUCI MOZAK ! (ako ga imas)