Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Varijantas8
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Nego kakvi ovo helikopteri preljecu iznad Sarajeva, ko prati ove flight radare?
- feniksptica
- Kontakt:
Lavovi gladni, bacaju im hranu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zaprasuju pacove.Varijantas8 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:07Nego kakvi ovo helikopteri preljecu iznad Sarajeva, ko prati ove flight radare?

Zavuči se u rupu na vrijeme.Mogli je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:16Zaprasuju pacove.Varijantas8 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:07Nego kakvi ovo helikopteri preljecu iznad Sarajeva, ko prati ove flight radare?![]()
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
U medjuvremenu stigla karma onog Spahovica. Koja zivotna muka natjera nekog da postane tolika budala.coelho41 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 10:39I jasno je da na snimkama lijevo i desno nisu isti kadrovi, shodno tome nema smisla ni upoređivati.samoposmatram je napisao/la: ↑26 maj 2025, 09:56Tom debilu sto je napravio video treba yebati sav rod i njega. Paris je pun sirotinje i ulicara od srednjeg vjeka do danas.
Ovo je samo fasisticka propaganda za mrznju drugog i drugacijeg.
Budi normalan i na internetu. Pravilo vazi za svakog forumasa. Ovo je bolesna sredina za svakog koji udje.
Međutua, jasno je da prosječan forumaš ne putuje, ne čita i ne zna za svijet bez ksenofobije, tako da nije ni zamjeriti neukima.
- Centre forward
- Kontakt:

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
EU i SAD su nas svakako pustili niz vodu. Nema potreba da se više stresiramo zbog helikoptera. Šteta samo što se ne okrenusmo najvećoj svjetskoj sili Kini na vrijeme.Varijantas8 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:07Nego kakvi ovo helikopteri preljecu iznad Sarajeva, ko prati ove flight radare?

Hoce li Spahovic prezivit? 

- Varijantas8
- Kontakt:
Nije da sa stresiram, nego cudno mi da 6-7 puta preljece u razmaku od par minuta iznad moje kuce, jos ove nake policijske sirene ne prestaju zadnjih sat i po.MarcoBorriello je napisao/la: ↑26 maj 2025, 22:48EU i SAD su nas svakako pustili niz vodu. Nema potreba da se više stresiramo zbog helikoptera. Šteta samo što se ne okrenusmo najvećoj svjetskoj sili Kini na vrijeme.Varijantas8 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:07Nego kakvi ovo helikopteri preljecu iznad Sarajeva, ko prati ove flight radare?![]()
Sukob migranata. Ima na crnoj hroniciVarijantas8 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 22:56Nije da sa stresiram, nego cudno mi da 6-7 puta preljece u razmaku od par minuta iznad moje kuce, jos ove nake policijske sirene ne prestaju zadnjih sat i po.MarcoBorriello je napisao/la: ↑26 maj 2025, 22:48EU i SAD su nas svakako pustili niz vodu. Nema potreba da se više stresiramo zbog helikoptera. Šteta samo što se ne okrenusmo najvećoj svjetskoj sili Kini na vrijeme.Varijantas8 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:07Nego kakvi ovo helikopteri preljecu iznad Sarajeva, ko prati ove flight radare?![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
U Telekomu travel paket 5GB je 75 maraka
Kakva je situacija mtel ili Haloo? Isplati li se?

Kakva je situacija mtel ili Haloo? Isplati li se?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ista, a možda i gora. Ne isplati se uzimat travel pakete preko nacionalnih providera, nije ta cijena ni do njih, koliko je do toga što mi nismo u EU. Ukoliko ti telefon podržava eSIM, ja bih ti preporučio Monty eSIM, ja ga koristim kad idem vani. Imaš paket za Evropu 5GB za 5$, sasvim ok i dovoljno.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako ćeš u EU, kupi u Hrvatskoj karticu i možeš je koristiti u cijeloj Europi.
Isti slučaj i sa ostalim državama. Odeš u Tursku, kupiš njihovu karticu i koristiš.
Bar sad u većini telefona mogu dvije kartice...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Dobar je i Sailycoelho41 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:01Ista, a možda i gora. Ne isplati se uzimat travel pakete preko nacionalnih providera, nije ta cijena ni do njih, koliko je do toga što mi nismo u EU. Ukoliko ti telefon podržava eSIM, ja bih ti preporučio Monty eSIM, ja ga koristim kad idem vani. Imaš paket za Evropu 5GB za 5$, sasvim ok i dovoljno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- superFrankie
- Kontakt:
Ovo je najbolja opcija definitivno, najbrzi net imas, najpovoljnija ponuda, najvise GB. A i ako nije dual sim, ides sa eSim verzijom, eventualno izvadis svoju karticu na par danakraljttbvb je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:02Ako ćeš u EU, kupi u Hrvatskoj karticu i možeš je koristiti u cijeloj Europi.
Isti slučaj i sa ostalim državama. Odeš u Tursku, kupiš njihovu karticu i koristiš.
Bar sad u većini telefona mogu dvije kartice...
Ja kad odem vani, 10€ kartica i ima opcija 120gb važe 3 mjeseca il 20 dana Flat net, barem sam tako uzimo. Nit tražim šifre za wifi nit išta. Kugla slodoleda je 3€ tako da je kartica sića hehe.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Još ako ideš sa grupom možeš i zaraditi

Nas 12 bilo, jedini ja kupio karticu. Kad se treba ženama javiti, svi nude po euro da im podijelim internet.
Da sam bio gofno, mogao sam im svaki put naplatiti

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- feniksptica
- Kontakt:
Je l sta traze od podataka za karticu ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Meni nisu.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.