Arsenal
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nezz vala nije nas Pariz ni prosle godine nesto nadigrao ali eto dobili su nas dva puta,Donaruma je branio kao zivotinja ,ove godine uz malo hrabriji pristup i da se bas izgine na terenu mislim da imamo dobre sanse ,ne kazem da ce biti lako niti da smo favoriti ali ako uzmemo ligu i sa tim samopouzdanjem udjemo u finale mislim da imamo jako dobre sanse 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Prosle godine smo totalno nezasluzeno ispali od njih tako da to i nije neki sud.
Finale je, nema tu neke pameti
Finale je, nema tu neke pameti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma na jedan mec je sve moguce. Ko zna, mozda njihov napad ne bude mogao bazen pogodit, Raya se razbrani, a mozda i White odigra mec zivota
50-50.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Liga Sampiona me sada ne zanima dok se PL ne zavrsi. Konacno i nju smo skinuli sa ledja tako da mozemo biti posveceni ovim 3 utakmicama do kraja. Igramo bukvalno jednom sedmicno cijeli Maj za razliku od Citya.
Sad dobiti West Ham kako znamo i umijemo u nedelju i najbolja sedmica zadnjih 20 godina
Sad dobiti West Ham kako znamo i umijemo u nedelju i najbolja sedmica zadnjih 20 godina
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.