FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- molotovljev
Re: FK Sarajevo
Ja sam malo radikalan po tom pitanju, tako da ću mišljenje ovaj put zadržati za sebe !
Čisto zbog pozitivne atmosfere koja je prisutna ovih dana, pa nek' ostane tako...
Čisto zbog pozitivne atmosfere koja je prisutna ovih dana, pa nek' ostane tako...
F.K.SARAJEVO
Sad kad Sarajevo ima klikera svi okrenuli plocu, naravno govorim o igracima a sjetite se prije koju godinu kad neki igraci kazu da nemaju za hrane i kirije sto je naravno tuzno i ne daj Boze nikome da je gladan i bez krova nad glavom.TimeLine je napisao/la:Međutim u fudbalu se nikada ne zna, ako dođe neka ponuda koja se ne odbija, ko zna... Međutim ja ću još jednom podcrtati i reći, sretan sam u Sarajevu i želim ostati i slaviti u maju," rekao je Komazec za SportSport.ba.
Slično kao Huseijnović ...
Ne bi me cudilo da se Alen Skoro javi. Odjednom nisu bitne pare, svi bi oni u drugu Kazahastansku da dobiju bolju ponudu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
TimeLine je napisao/la:Međutim u fudbalu se nikada ne zna, ako dođe neka ponuda koja se ne odbija, ko zna... Međutim ja ću još jednom podcrtati i reći, sretan sam u Sarajevu i želim ostati i slaviti u maju," rekao je Komazec za SportSport.ba.
Slično kao Huseijnović ...

-
- Kontakt:
Covjek koji tvrdi da Komazec ide,i jos mnoge druge stvari koje su se ispostavile kao netacne kaze nekom da LAZE o boze uzmi gaTimeLine je napisao/la:Pored toga što lažeš sam sebe, banuj se sad!puding je napisao/la:To moRes, ali kuci takohilmo je napisao/la:@puding poklopi se!!![]()
Tebi se nisam ni obracao, a tebi ako se saginje provokatorima, meni ne...

-
- Kontakt:
Sad smisljaju razne urote,a najaca je ona dosao pijanac milijarder u Sarajevo
Spominju titule stalno,kad se sjetim samo da su godinama preko tv-a pratili nase nastupe u evropi,dzaba titule kad nemas za struju,kad nemas pare ni juniora da potpises,tj imas za ove losije,a ovi bolji ce u Sarajevo,al eto ako imaju sansu da je osvoje ove godine,a poslije ce moci da sanjaju samo,al eto da idemo korak po korak,ovo sto se planira kod nas mogu mastati samo!

Razmišljam da pokrenem online kladionicu.
"Za šta će ga manijaci sad optužiti? Došao da dila drogu? Da opere pare? Čisto iz zezancije kupuje klub da ga uništi?" Šta mislite, kakve bi bile kvote?

"Za šta će ga manijaci sad optužiti? Došao da dila drogu? Da opere pare? Čisto iz zezancije kupuje klub da ga uništi?" Šta mislite, kakve bi bile kvote?

4.10.2009.
-
- Kontakt:
"U inat dušmanima"-Dino Selimović
Kakvu smo reklamu napravili,da smo htjeli nismo mogli bolje
Od francuskih,engleskih itd. medija svi pisu o nama!
P.S sace doci oni da nam opet pricaju ovdje o titulama
Kakvu smo reklamu napravili,da smo htjeli nismo mogli bolje

P.S sace doci oni da nam opet pricaju ovdje o titulama

Ne spominjite ih vise!
@barcelonafan pusti ih, ne prizivaj ih više ....
Kako ste krenuli ocekujem tamo pred Brazil da napadate selektora sto nije pozvao igracine Dupovca, Plakala, Dzakmica ...itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kako bi dobro bilo dovesti Stevanovica s obzirom da je napustio Elche, a vjerujem da bi i njemu dobro doslo pred Brazil.
- PehariSuTu
- Kontakt:
Cijeli dan on sa još par svojih Fočaka samo ovako iritira.Zaista ovakve treba protjerati iz ovog grada,kako se to samo osili nakon što sjedne u tramvajhilmo je napisao/la:@barcelonafan pusti ih, ne prizivaj ih više ....
Što se tiče utrpanog još jednom

evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
Auuu, Stevanović
On je na posudbi u Elcheu.. Kad mu ističe ugovor sa Seviljom? Do kad je na posudbi uopšte?
ured: Tek skontah da si napisao da je napustio

On je na posudbi u Elcheu.. Kad mu ističe ugovor sa Seviljom? Do kad je na posudbi uopšte?
ured: Tek skontah da si napisao da je napustio

4.10.2009.
Stevanovic vise nije u Elcheu. MOZDA ga mozemo uzeti na posudbu.koalem je napisao/la:Auuu, Stevanović![]()
-
- Kontakt:
Gradsko djete da tjera dosljo neki kao ti kako da nePehariSuTu je napisao/la:Cijeli dan on sa još par svojih Fočaka samo ovako iritira.Zaista ovakve treba protjerati iz ovog grada,kako se to samo osili nakon što sjedne u tramvajhilmo je napisao/la:@barcelonafan pusti ih, ne prizivaj ih više ....
Što se tiče utrpanog još jednom

Bujrum dodji da me otjeras bilo kad i bilo gdje
Auu pa ovo pjenjenje ko temperatura najvise djeluje u vecernjim satima..
- PehariSuTu
- Kontakt:
Željo po treći put uzastopno prvak BiHbacelonafan je napisao/la:Gradsko djete da tjera dosljo neki kao ti kako da nePehariSuTu je napisao/la:Cijeli dan on sa još par svojih Fočaka samo ovako iritira.Zaista ovakve treba protjerati iz ovog grada,kako se to samo osili nakon što sjedne u tramvajhilmo je napisao/la:@barcelonafan pusti ih, ne prizivaj ih više ....
Što se tiče utrpanog još jednomDobio si ponudu i da se kladimo u vezi ko je odakle,i njegove familije pa bujrum,cim sam to napisao nisi nista vise rekao,jer te strah valjda u licnu kartu pogledat
Bjezi misu maleni nesmijes opkladu da bacis,eto ti Brko idi bacite rostilj! I ovi sto me mole da ih ne prozivam,doce oni i bez toga,dosta ih je bilo,treba ih sad smorit ko i oni nas i to na nasoj temi sto su smarali! PEHARI SU TU daj baci koji "provjeren info"
P.S vrijedjas drugove sa tribine koji su iz Foce pardon pa tebe ni nema na tribini

evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
-
- Kontakt:
Rumenko skreces sa teme gdje da se nadjemo,da vidimo odakle si ti,a odakle ja i da me otjeras
Daj reci vise pusti se suplje

Stvarno, pusti ih ba. De da prokomentarišemo normalno..bacelonafan je napisao/la:Rumenko skreces sa teme gdje da se nadjemo,da vidimo odakle si ti,a odakle ja i da me otjerasDaj reci vise pusti se suplje
4.10.2009.
Trenutno korisnika/ca: Evander, JavierBosnia, johntravolta123, pierce, Rodman, Vanja8, VolimBiH96 i 86 gostiju.