daj boze druge lige amin !Ba Ze je napisao/la:druga ligaavenija je napisao/la:adilovic seki ! hvala
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
A fino je zujo govorio da se stadion proda, sve bi bilo lakse
sala mala... ne zamjerite... dva poraza nakon 3 .kola ne moraju znaciti nista, ako je za utjehu ima ih koji nemaju jos nijednog boda

P.S. jedan savjet - na blatite igraca a ne znate ni u kakvoj je tacno prilici bio, nema smisla vjerovati radiju i internetu

sala mala... ne zamjerite... dva poraza nakon 3 .kola ne moraju znaciti nista, ako je za utjehu ima ih koji nemaju jos nijednog boda

P.S. jedan savjet - na blatite igraca a ne znate ni u kakvoj je tacno prilici bio, nema smisla vjerovati radiju i internetu

Ne znam šta se čudite zar je neko normalan očekivao pobjedu , amateri iz Travnika su ipak prevelik zalogaj za iskusnog stručnjaka kao što je Osim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Imate strasnu sredinu i jake igrace, ali nekontam zasto nikad nemate nekog normalnog napadaca ne dva vec bar jednog.
Navijam za sarajevo..Iskreno zeljo ima dobar tim ja sam mislio da ce peticu dati travniku..
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma dobili bi mi **** moj ista, prosle god je to bio LAzo, ove god je to Adilovic, sljedece god ce to biti Drogba!!! PA nasam razmisljanju nama uvijek traba netko novi, ma treba ****, nama treba kolektiv da igraju svi kao jedan, i da znamo dokrajciti protivnika, a ne primati golove u 2 min. Kakva je to igra!!!!! Ovo je vise smijesno, i mi i nasa igra. Jebote prodes Sherifa koji je skuplji od cijele lige BIH a **** Travnika ne mozes dobiti, gdje se jedva ima za plate igracima!!!
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 20 avg 2011, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Najgore je kad nas ovi napaceni pitari pocnu ko fol tješiti...a zapravio svršio od srece maloprije.UPS je napisao/la:A fino je zujo govorio da se stadion proda, sve bi bilo lakse![]()
sala mala... ne zamjerite... dva poraza nakon 3 .kola ne moraju znaciti nista, ako je za utjehu ima ih koji nemaju jos nijednog boda![]()
Ma sikter

Zadnja izmjena: spizz, dana/u 20 avg 2011, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
20 godina trenira fudbal, za jer toliko tesko pogoditi gol 1 na 1 sa golmanom, e moj Adilovicu

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
uh koliko mudrih rijeci od jedne ozbiljne osobeSaurman je napisao/la:Ne znam šta se čudite zar je neko normalan očekivao pobjedu , amateri iz Travnika su ipak prevelik zalogaj za iskusnog stručnjaka kao što je Osim.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jos su ga neki gurali u repkuArgentina je napisao/la:20 godina trenira fudbal, za jer toliko tesko pogoditi gol 1 na 1 sa golmanom, e moj Adilovicu![]()
![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Gori je onaj koji je Adilovića doveo.Pa Amarov napadač treba biti visoki balvan koji je uz to sirovina i nema pojma sa loptom.Jako lijepo onda svako u Željinom napadu može igrati.Bolje da stavi nekog mladog nek' se kali a ne ovu sirovinu da trpimo.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- underground
- Kontakt:
sto ce vas adilovic usrecit niste ni svjesni
osim srucnjak u procjeni kvaliteta igraca nema sta

osim srucnjak u procjeni kvaliteta igraca nema sta

UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Veceras treba da se odradi kazneni trening. Da im se dusa uzme, pa da se nauce neke stvari!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Da vam nije bilo osima ne biste vidjeli Evrope još sedam godina.Saurman je napisao/la:Ne znam šta se čudite zar je neko normalan očekivao pobjedu , amateri iz Travnika su ipak prevelik zalogaj za iskusnog stručnjaka kao što je Osim.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
On je otjero i haubicu i rowu a ostavio oovg kretena koji nemoze zakucat loptu u prazan go 

svoj ti pos'o !
Šta bi tek bilo da nemate najtrofejnijeg trenera i da vam ne donosi svake godine trofej, ko što imaju Arsenal, Inter, Barca, Real,...?!
Bil' vi to uopće mogli pojmiti, taj neprofesionalizam?
Bil' vi to uopće mogli pojmiti, taj neprofesionalizam?
Ne, najbitnije je sta ti mislis koji nisi mak'o od tastature. ma ne valja adilovic, garant fulio PRAZAN golspizz je napisao/la: Najgore je kad nas ovi napaceni pitari pocnu ko fol tješiti...a zapravio svršio od srece maloprije.
Ma sikter
a rowa je mogoGrbavica moj zivot je napisao/la:On je otjero i haubicu i rowu a ostavio oovg kretena koji nemoze zakucat loptu u prazan go

joj lesinara sto su se skupili
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Željo je Željo i proradit će kad tad, a Adilović nije zaslužio Željin dres, šta je fulao nevjerovatno...
0:3underground je napisao/la:sto ce vas adilovic usrecit niste ni svjesni
osim srucnjak u procjeni kvaliteta igraca nema sta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.