Pardon. Iznenadjenje danaKurbla je napisao/la: QPR 1 @ 1,75
Parma 1 @ 1,50
Gornik Z 1 @ 1,45
Sparta Prag 1 @ 1,55
Rouen (hokej) 1 @ 1,65
Kvota: 9,73
Uplata: Srednja

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pardon. Iznenadjenje danaKurbla je napisao/la: QPR 1 @ 1,75
Parma 1 @ 1,50
Gornik Z 1 @ 1,45
Sparta Prag 1 @ 1,55
Rouen (hokej) 1 @ 1,65
Kvota: 9,73
Uplata: Srednja
Believe je napisao/la:Šta drugo reći nego nesreća.Ipak ima 20 minuta da prođe nekako,ja imam ps1BenjooJutub je napisao/la:Niko me nije tjerao da ovo prepišem.. jedini meč bez golovabevanda4 je napisao/la:Burnley - Watford / gg3+ @2,15
Da ne duljim sa analizom, slika sve govori:
Dešava se,dovoljan je pogled na sliku da se vidi da je ovo slučajnost čista.
milanist je napisao/la:LILLE-MARSEILLE /ZK(-3,5 ) 03.12. uto. 19:00 2 1.85
HSV-KOLN (d/n) 03.12. uto. 19:00 1 1.5
SCHALKE-HOFFENHEIM (d/n) 03.12. uto. 20:30 1 1.5
AUSTRIA W.-STURM (d/n) 03.12. uto. 20:30 1 1.6
NICE-MONACO (F.T.) 03.12. uto. 21:00 2 2
da probamo sa ovim danas:
ulog 2-3 km
Fix1x2 je napisao/la:Moj poklon dana je:
Nice - Monaco više od 3 žuta, koef. 1.65
Ljuti rivali Nice i Monaco susreću se prvi put u dvije i pol godine. Okršaji su tradicionalno neizvjesni i vrlo žestoki - u zadnjih sedam mečeva podijeljeno je šest crvenih kartona. Ovaj meč danas sudi Lannoy, koji ne povlaći često crvene kartone, ali prosjek žutih ima oko 4.
Sretno mi/vam
jbg-a mrtvi Schalke je zajebo sve danas. ako je ko ispratio izvinjajem semirzard je napisao/la:evo nesto i od mene
Q.P.R. - Bournemouth -1 1,50
Austria - Sturm -1 1,60
Nice - Monaco -x2 1,20
Parma - Varese -1 1,55
Schalke - Hoffenheim -1x 1,13
kvota: 5,04
Ma i nije ih baš krenulo, pobijedili su raspadnuti fulham i to zadnja 2 gola su dali poslije 80. minute, a i ne znam, nešto imam osjećaj da će večeras Crystal Pallace prokinuti i pobijediti čekićare, opet može svašta biti, zato tipujem pik 1... Ili pokušati sa z1, nisam gledao to kako se kreće koeficijent...[/quote]GazijaKalesija je napisao/la:HaHu1x2 je napisao/la:zasto cp 1 , cekicare je tek krenulo .. ?
Hvala prijatelju puno.Believe je napisao/la:Pratim i dodajem Rangers 1 zbog uslova jer je Monaco iz super ponude 2.00stomaklija je napisao/la:
Nice - Monaco Tip: 2(1,80)
Domaćinu večeras fali takoreći 5 igrača u prvoj postavi, uključujući i prvog golmana. Također 1 igrač iz odbrane, veze i napada(Pejčinović, Piedo, Bauethaec). S druge strane, Monacu fali samo Falcao. Večeras ga mjenja 17 godišnji Martial koji je u prošlom kolu pogodio protiv Rennes-a. Mislim da je ofanzivni triple : Mouthino-Toulalan- Rodruguez kadar načiniti štetu domaćinu i na taj način ostati u utrci sa Parizom.
Lille - Marseille(zg) Tip: 0-2(1,60)[/b]
Ovdje se nema sta posebno naglašavati. Lille ima strasnu odbranu, u 15 mečeva samo 4 primljena golaMarseille nit smrdi, nit miriše. Andre Ayew nije na raspolaganju treneru gostiju, samim tim još više problema za Marseille. Osim odbrane, Lille nije nesto posebno ni u napadu. U 15 mečeva, samo 17 pogodaka. Zadnja 3 meča ova 2 tima, također tankosava: 0-2,0-1,0-0.
Sveukupno 2,88, više nego dovoljno za jedno pristojno duplanje.
GL srećkovići
Nek nam je sretno.
Ja sam prepisao pik1 pri kvoti 2.20... svaka cast cekam nesto iz NBA veceras nadam se prolazuGazijaKalesija je napisao/la:Ma i nije ih baš krenulo, pobijedili su raspadnuti fulham i to zadnja 2 gola su dali poslije 80. minute, a i ne znam, nešto imam osjećaj da će večeras Crystal Pallace prokinuti i pobijediti čekićare, opet može svašta biti, zato tipujem pik 1... Ili pokušati sa z1, nisam gledao to kako se kreće koeficijent...[/quote]GazijaKalesija je napisao/la:HaHu1x2 je napisao/la:zasto cp 1 , cekicare je tek krenulo .. ?
stomaklija je napisao/la:
Nice - Monaco Tip: 2(1,80)
Domaćinu večeras fali takoreći 5 igrača u prvoj postavi, uključujući i prvog golmana. Također 1 igrač iz odbrane, veze i napada(Pejčinović, Piedo, Bauethaec). S druge strane, Monacu fali samo Falcao. Večeras ga mjenja 17 godišnji Martial koji je u prošlom kolu pogodio protiv Rennes-a. Mislim da je ofanzivni triple : Mouthino-Toulalan- Rodruguez kadar načiniti štetu domaćinu i na taj način ostati u utrci sa Parizom.
Lille - Marseille(zg) Tip: 0-2(1,60)
Ovdje se nema sta posebno naglašavati. Lille ima strasnu odbranu, u 15 mečeva samo 4 primljena golaMarseille nit smrdi, nit miriše. Andre Ayew nije na raspolaganju treneru gostiju, samim tim još više problema za Marseille. Osim odbrane, Lille nije nesto posebno ni u napadu. U 15 mečeva, samo 17 pogodaka. Zadnja 3 meča ova 2 tima, također tankosava: 0-2,0-1,0-0.
Sveukupno 2,88, više nego dovoljno za jedno pristojno duplanje.
GL srećkovići
Billy je napisao/la:Danas od mene dibitni parovi![]()
![]()
![]()
![]()
Spezia dg1
Parma vs. Varese 1
QPR vs. Bournemouth 1
Lok. Novosibirsk vs. Macerata 1
Nice vs Monaco x2
Ja na cenera![]()
Bravo, skolski tiketBilly je napisao/la:Billy je napisao/la:Danas od mene dibitni parovi![]()
![]()
![]()
![]()
Spezia dg1
Parma vs. Varese 1
QPR vs. Bournemouth 1
Lok. Novosibirsk vs. Macerata 1
Nice vs Monaco x2
Ja na cenera![]()
eto gaaaa![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.