FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pred sutrašnju utakmicu očekujem radikalne promjene u ekipi i najmanje 3 boda!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
GUSO
KVESIC VASILIC BOGICEVIC
(SMAJIC) SELIMOVIC STANCEVSKI SAVIC(NYEMA) BESLIJA(ZEBA)
ZEBA(SELIMOVIC)
RAMIC STANIC
OVO JE EKIPA ZA POBJEDE OFANZIVA SA JAKIM I BRZIM IGRACIMA I TO JE POBJEDA
KVESIC VASILIC BOGICEVIC
ZEBA(SELIMOVIC)
RAMIC STANIC
Promjene u ekipi, Ramić od prve minute?
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pr ... rve-minute" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pr ... rve-minute" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
pa gledaj koliko smo samo golova primili sa ovom formacijom a sta bi tek s tom bilo. mi nismo Toliko neučinkoviti ali se čini da jesmo zbog dosta primljenih golova. znači samo na odbrani poraditi!!SENID21 je napisao/la:GUSO
KVESIC VASILIC BOGICEVIC
ZEBA(SELIMOVIC)
RAMIC STANIC
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
BRAVOPirke_TM87 je napisao/la:
E ovako istrcati protiv Olimpica i donijeti bodove na Grbavicu... Nema bolje odbrane od kvalitetnog napada... Ocigledno je da Drakul posjedije kvalitet i obavezno ga mora ubaciti ako ne u startnih 11 onda mu mora dati odredjenu minutazu, Vasilica na stopersku poziciju a Nyemu na zadnjeg veznog. Od tri golmana dao bi priliku Gusi, jer sigurno ne moze primiti takve golove iz slobodnjaka sa preko 25 m, odakle redovno primamo... Pa da je penal pa haj, nego svaku utakmicu primamo golove sa preko 25 m...
samo jos ugurati stanceskog i bukvica na gol i extra
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
-
- Kontakt:
Šega su meni ova tumbanja, a već peto kolo kao da priprema nismo ni imali. Moj Amare...
Hajde neka sve isproba ne će li skontati da mu fali pola tima i da mu dođe iz novčanika u glavu.
Sutra su zva tri znaka moguća i to mi je najviše krivo jer je krajnje vrijeme da u ovoj smješnoj ligi jedan Željo postane izraziti favorit u svakoj utakmici, a ne ovako ni nakon 2:0 se čovjek ne može opustiti.
Ja da se pitam kao što se ne pitam napao bi sutra kao da gubimo 3:0 u startu jer nama bod ne znači ništa. Ili brate prihinjit se (kao što gotovo sve i jedna ekipa radi na gostovanju) i čekat kontru. Pusti levate da krenu pa im ga uvaliti. Kod nas ustvari se igra nešto između niti napadamo (koga ćeš napasti sa Adilovićem ili ranije Popovićem) kako treba niti se branimo kako treba i uvijek puša. Gotovo sva gostovanja koja sam gledao (što je bilo na TV-u) igramo na isti fazon zvani "ni tamo ni vamo" i očito ne ide jer smo se nagubili utakmica pofino. Amare mijenjaj taktiku provaljeni smo odavno.
Hajde neka sve isproba ne će li skontati da mu fali pola tima i da mu dođe iz novčanika u glavu.
Sutra su zva tri znaka moguća i to mi je najviše krivo jer je krajnje vrijeme da u ovoj smješnoj ligi jedan Željo postane izraziti favorit u svakoj utakmici, a ne ovako ni nakon 2:0 se čovjek ne može opustiti.
Ja da se pitam kao što se ne pitam napao bi sutra kao da gubimo 3:0 u startu jer nama bod ne znači ništa. Ili brate prihinjit se (kao što gotovo sve i jedna ekipa radi na gostovanju) i čekat kontru. Pusti levate da krenu pa im ga uvaliti. Kod nas ustvari se igra nešto između niti napadamo (koga ćeš napasti sa Adilovićem ili ranije Popovićem) kako treba niti se branimo kako treba i uvijek puša. Gotovo sva gostovanja koja sam gledao (što je bilo na TV-u) igramo na isti fazon zvani "ni tamo ni vamo" i očito ne ide jer smo se nagubili utakmica pofino. Amare mijenjaj taktiku provaljeni smo odavno.
OVO JE FORMACIJA KOJA DONOSI OFANZIVU ALI KAD IGRAS SA JEDNIM SPICOM TO ZNACI I DA SE BRANIS,OVAKO STANIC I RAMIC BI DOSTA MUKE PRAVILI NAPRIJED A IMAS ZEBU IZA NJIH KOJI ZNA DATI LOPTU,STANCEVSI KOJI JE PO MENI EXTRA IGRAC NXEMA KOJI IMA SNAGE I TREBA DA DODTA TOGA POKRIVA POSREDINI, A SA KRILA DVOJICU KOJA CE ZNACI PROCI I VRACATI SE NAZAD, A NARAVNO I ZEBA KOJI CE BITI DOTNA TU I NAPADACKI I SREDINI POMAGATI TAKO DA OVA PO MENI FORMACIJA BI MUKE PRAVIL EKIPAMA PROTIVNICKIM 100%
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
a najvišeBianconeri1988 je napisao/la:Pred sutrašnju utakmicu očekujem radikalne promjene u ekipi i najmanje 3 boda!

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
ti fakat pretjerujes, nemolj gledat zelju, nadji sta ti odgovara barsa, bajern...rodom s Mejtaša je napisao/la:Šega su meni ova tumbanja, a već peto kolo kao da priprema nismo ni imali. Moj Amare...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja onda ne znam zasto ce klubovima kondicioni treneri, fizioterapeuti, psiholozi... zasto ne idu hodzama po zapise ako je sreca najvazniji faktor.England je napisao/la:Nije stvar u fizickoj spremi, niti u mentalitetu, realno je da , nije bilo sreće, znaš kako kaže poslovica , bolje bez kite se roditi nego bez sreće, a sreće nije bilo, gol u sirokom u 108 minuti, pa gol sa 90 metara u Travniku, faktor sreće je u nogometu najvažniji, a ti ne možes znati o mentalitetu igraca, svi oni žele pobjedu, al' ne ide...al' to je tek 4 kola, tako da bi sada mogli dobiti 9 u nizu, što se može desiti , nek se u tri sreća vrati, pa onda dođi suditi o mentalitetu...sve je to na granici pobjede i poraza, niko nije nadigrao ...nego , evo ti primjer jucer herte i stutgarta, herta realno ne može dobiti famosa , a jucer pobijedi...ni oni nemaju pojma kako, okliznio se igrac stutgarta
Najvazniji su faktori fizicka sprema, mentalitet i naravno igracki fond. Kazes mogu dobiti 9 u nizu, pa mogu dobiti i 20 u nizu kao sto mogu i izgubiti ali objektivno prolaze ono kroz sta je prolazio zrinjski prosle sezone.
Prodali ste dobre igrace a niste doveli kvalitetne zamjene za njih. Ovi koji sada igraju su dobrano fizicki istroseni nakon jakih pripremnih i jakih evropskih utakmica.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hat-trick AdilovićaMU'MIN T.M. je napisao/la:a najvišeBianconeri1988 je napisao/la:Pred sutrašnju utakmicu očekujem radikalne promjene u ekipi i najmanje 3 boda!???

Ž '21!
nakon ulaska u 80. minutiBianconeri1988 je napisao/la:Hat-trick AdilovićaMU'MIN T.M. je napisao/la:a najvišeBianconeri1988 je napisao/la:Pred sutrašnju utakmicu očekujem radikalne promjene u ekipi i najmanje 3 boda!???
![]()
![]()

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Ako u sezoni ukupno postigne 3 gola mozete biti sretniBianconeri1988 je napisao/la:Hat-trick AdilovićaMU'MIN T.M. je napisao/la:a najvišeBianconeri1988 je napisao/la:Pred sutrašnju utakmicu očekujem radikalne promjene u ekipi i najmanje 3 boda!???
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Nikad ih nisam gledao (u smislu da ih nešto pomnije pratim čak Bayerna ne volim nikako) niti ću i to me ne zanima, ali sam gledao Želju u polufinalu Kup-a UEFA na stadionu na kojem sad ne možeš odigrati ni prvo predkolo.
Nick čovječe razmisli malo pa pusti se slijepog klimanja. Znaš bolje od mene kad je ovaj Nyema došao u Želju. Pa čitavu polusezonu do pred kraj se čekali papiri (pa to je već žalosno
) i gledaj onda frajer odigra 10 i kusur zvaničnih utakmica, ogroman broj pripremnih itd. i sad se skontalo da ne može igrati stopera i da je nama sad još jedan stoper praktično must have. Žalosno je to. Od Šerifa ljudi (i na ovome forumu se to moglo pročitati) govore ne može Nyema igrati štopera, znači ima još ljudi koje vide i znaju. Neke stvari su blago rečeno neshvatljive. Da ne spominjem najavljeno guranje Ramića u vatru. Postavlja se pitanje što nam je Adilović onakav kakav je (mada ga je lično cijenim jer se momak zaista trudi i radi i nekako mi je onako drag) i dolazio.I tako dalje i tako dalje, mogao bi se roman napisati, ali niko ne voli kritike već samo da je kakvih hvalospjeva, imaginarnih prekucavanja, maštanja ...
Nick čovječe razmisli malo pa pusti se slijepog klimanja. Znaš bolje od mene kad je ovaj Nyema došao u Želju. Pa čitavu polusezonu do pred kraj se čekali papiri (pa to je već žalosno

Nista osim 3 boda igraci sutra ne smiju donijeti sa Koseva, iako ce biti jako teska utakmica. Olimpic zasigurno nije bezazlena ekipa, posebno ove godine, kada imaju zaista visoke ambicije. Ja vjerujem u Amara, i nadam se da cemo konacno veceras zaigrati pravi fudbal ( u okviru nasih mogucnosti ), i krenuti u nezaustavljivu seriju !
k'o što sam već rekao...rodom s Mejtaša je napisao/la:Nikad ih nisam gledao (u smislu da ih nešto pomnije pratim čak Bayerna ne volim nikako) niti ću i to me ne zanima, ali sam gledao Želju u polufinalu Kup-a UEFA na stadionu na kojem sad ne možeš odigrati ni prvo predkolo.
Nick čovječe razmisli malo pa pusti se slijepog klimanja. Znaš bolje od mene kad je ovaj Nyema došao u Želju. Pa čitavu polusezonu do pred kraj se čekali papiri (pa to je već žalosno) i gledaj onda frajer odigra 10 i kusur zvaničnih utakmica, ogroman broj pripremnih itd. i sad se skontalo da ne može igrati stopera i da je nama sad još jedan stoper praktično must have. Žalosno je to. Od Šerifa ljudi (i na ovome forumu se to moglo pročitati) govore ne može Nyema igrati štopera, znači ima još ljudi koje vide i znaju. Neke stvari su blago rečeno neshvatljive. Da ne spominjem najavljeno guranje Ramića u vatru. Postavlja se pitanje što nam je Adilović onakav kakav je (mada ga je lično cijenim jer se momak zaista trudi i radi i nekako mi je onako drag) i dolazio.I tako dalje i tako dalje, mogao bi se roman napisati, ali niko ne voli kritike već samo da je kakvih hvalospjeva, imaginarnih prekucavanja, maštanja ...
realan je onaj ko pohvali kad treba, a kritikuje kad treba. ti to nisi, nego si pljuvač. ili navijač nekog drugog tima. žalosno je to.veliki navijači koji se registruju i javljaju samo poslije poraza. a poslije prolaza 25 puta skuplje ekipe nisu našli za shodno da se registruju i jave.
takvi ti su i sehi psovali( taj mentalni sklop) sa sjevera, nikad vam niko nije ugodio, ne kontam koga bi ti doveo i sta je garancija da ce uspjet, ko bolan hoce da igra u nasoj ligi ? djeca bjeze u hrvatske drugoligase a ti pricas o nekim bajkama... nemate strpljenja da ispostujete ekipu 5 kola, nego poslije poraza od sirokog dolazite, kukate, pljujete i pravite se pametni...sve vidite sve znate, baratate ciframa,imenima igraca u sve se razumijete, nedo bog da nam krene i da uvezemo 3-5 pobjeda, imam osjecaj da bi se pojeli od mukerodom s Mejtaša je napisao/la:Nikad ih nisam gledao (u smislu da ih nešto pomnije pratim čak Bayerna ne volim nikako) niti ću i to me ne zanima, ali sam gledao Želju u polufinalu Kup-a UEFA na stadionu na kojem sad ne možeš odigrati ni prvo predkolo.
Nick čovječe razmisli malo pa pusti se slijepog klimanja. Znaš bolje od mene kad je ovaj Nyema došao u Želju. Pa čitavu polusezonu do pred kraj se čekali papiri (pa to je već žalosno) i gledaj onda frajer odigra 10 i kusur zvaničnih utakmica, ogroman broj pripremnih itd. i sad se skontalo da ne može igrati stopera i da je nama sad još jedan stoper praktično must have. Žalosno je to. Od Šerifa ljudi (i na ovome forumu se to moglo pročitati) govore ne može Nyema igrati štopera, znači ima još ljudi koje vide i znaju. Neke stvari su blago rečeno neshvatljive. Da ne spominjem najavljeno guranje Ramića u vatru. Postavlja se pitanje što nam je Adilović onakav kakav je (mada ga je lično cijenim jer se momak zaista trudi i radi i nekako mi je onako drag) i dolazio.I tako dalje i tako dalje, mogao bi se roman napisati, ali niko ne voli kritike već samo da je kakvih hvalospjeva, imaginarnih prekucavanja, maštanja ...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Opet isto.
Nije 5 kola već 35 kola. Znam da niko neće da igra u ovoj smješnoj ligi, ali ne mogu da se pomirim sa činjenicom da hoće da igraju u Borcu, Širokom, Sarajevu, Zrinjskom, Olimpiku itd. Samo kod nas eto neće. Ja ne očekujem da prođemo niti jedno predkolo u Evropi jer smo smiješna liga, ali očekujem (i nema nijednog relanog razloga da to više u 2011. godini ne bude tako) da budemo najbolji u ovoj ligi.
Nije 5 kola već 35 kola. Znam da niko neće da igra u ovoj smješnoj ligi, ali ne mogu da se pomirim sa činjenicom da hoće da igraju u Borcu, Širokom, Sarajevu, Zrinjskom, Olimpiku itd. Samo kod nas eto neće. Ja ne očekujem da prođemo niti jedno predkolo u Evropi jer smo smiješna liga, ali očekujem (i nema nijednog relanog razloga da to više u 2011. godini ne bude tako) da budemo najbolji u ovoj ligi.
sad s olimpikom cemo lako uzeti 3 boda, to je nasa stara musterija... 12 utakmica 12 pobjeda... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!