Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
To je vec gadno.
Nemoguca misija se izvuci
Nemoguca misija se izvuci
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zato najbolje cure ignorirat i bit' onako malo gad, tad te hoće najviše, a nigdje friendzonea 
Poruka: Ne postoji muško-žensko prijateljstvo
Poruka: Ne postoji muško-žensko prijateljstvo
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Postoje,samo su tesko odrziva.
Jel samo ja ne uspijevam bit gad il vas ima jos?
Jel samo ja ne uspijevam bit gad il vas ima jos?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni se to dešavalo do ove godine, post'o sam stoka od čo'eka, sa svakim sam se skoro posvađo
Jedna me smatrala najboljim prijateljem
a ja nju smatro kurvom
. S njoj sam se logika posvađo, nije bitno zbog čega 
Jedna me smatrala najboljim prijateljem
Ja vecinu stvari presutim,nemam ja zivaca da se raspravljam.
Cuj ti njoj BF a ona za tebe ****

Kakva depra,sve ce se to rijesit vremenom
Ima njih i gori od mene,lagano kafa ujutro,rucak u sred dana,kuci i tako to.FUCK LOVE
Cuj ti njoj BF a ona za tebe ****
Kakva depra,sve ce se to rijesit vremenom
Ima njih i gori od mene,lagano kafa ujutro,rucak u sred dana,kuci i tako to.FUCK LOVE
I to ne može svako
I ti bi je smatro kurvom da je znaš, poslat ću ti odgovor na asku gdje kaže da sam joj BF
I ti bi je smatro kurvom da je znaš, poslat ću ti odgovor na asku gdje kaže da sam joj BF
haj salji pa da vidim,mozda i bi.Vjerovatno znam takve
T-mac ,ja sam prije jedno 2-3 godine bio kod psihologa ,isao sam na 2 ili 3 seanse ne sjecam se bas najbolje pricao sam joj o problemima koje imam radio neki test ,te testove inteligencije i na kraju ona zakljuci da imam neki poremecaj ,kako se ono zove , uglavnom nesto je u pitanju sa osjecanjima.
Da li da ti preporucim da ides ili ne
Bolje ti je idi nista te ne kosta .
Samo da pitam koja je razlika izmedju psihologa i psihijatra
I T-mac ako ti ne smeta pitanje,kakvu si operaciju imao
Da li da ti preporucim da ides ili ne
Samo da pitam koja je razlika izmedju psihologa i psihijatra
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Psiholog za normalne koji imaju neki problem,a psihijatar je za one malo manje normalne,laički rečeno.meho-medo je napisao/la:T-mac ,ja sam prije jedno 2-3 godine bio kod psihologa ,isao sam na 2 ili 3 seanse ne sjecam se bas najbolje pricao sam joj o problemima koje imam radio neki test ,te testove inteligencije i na kraju ona zakljuci da imam neki poremecaj ,kako se ono zove , uglavnom nesto je u pitanju sa osjecanjima.
Da li da ti preporucim da ides ili neBolje ti je idi nista te ne kosta .
Samo da pitam koja je razlika izmedju psihologa i psihijatra![]()
Naću sutra, ima ba kilu odgovora
I ja kontam otić psihijatru, uvjerit ga da je lud i glup svojim paranojama
PS: Znanstveno dokazano da sam paranoičan
I ja kontam otić psihijatru, uvjerit ga da je lud i glup svojim paranojama
PS: Znanstveno dokazano da sam paranoičan
Ma bjez ba,ja cekam a ti nista.
I meni bi trebao psihijatar,kazu da sam malo cudan.Jedna iz razreda me se cak i boji

I meni bi trebao psihijatar,kazu da sam malo cudan.Jedna iz razreda me se cak i boji
Mene se boje u razredu zbog grimasa kojih pravim, i stava
A mama mi je rekla da će me izbacit iz kuće ako još jednom spomenem masone ahaha
A mama mi je rekla da će me izbacit iz kuće ako još jednom spomenem masone ahaha
Cuj zbog masona,samo jos stariji ljudi ne znaju za to.
Kod mene prof. ladno pricaju o tome i govore da su oni iza svega i tako to.
Sad kad dodje crni papa na celo ima da se pocne o WW III pricat

Kod mene prof. ladno pricaju o tome i govore da su oni iza svega i tako to.
Sad kad dodje crni papa na celo ima da se pocne o WW III pricat
Ma ja sam izbezumio prof. demokratije
Čudo mi nije kakvog keca upisala jer samo joj reko da je demokratija bezze, i da je to najveća glupost koja je ikad izmišljena, reko joj da je meritokratija riješenja, a ona pita šta je to
http://armageddonconspiracy.co.uk/Meritocracy(1282579" onclick="window.open(this.href);return false;).htm
Čudo mi nije kakvog keca upisala jer samo joj reko da je demokratija bezze, i da je to najveća glupost koja je ikad izmišljena, reko joj da je meritokratija riješenja, a ona pita šta je to
http://armageddonconspiracy.co.uk/Meritocracy(1282579" onclick="window.open(this.href);return false;).htm
Blago vama,vi završavate srednju,ja još ni osnovno nisam
eh moj Senaide jel to ona ista što si pričao jednom davno ili druga?
eh moj Senaide jel to ona ista što si pričao jednom davno ili druga?
Psiholog palamuda, dok je psihijatar doktor ako imas priliku birati idi psihijatru...meho-medo je napisao/la:T-mac ,ja sam prije jedno 2-3 godine bio kod psihologa ,isao sam na 2 ili 3 seanse ne sjecam se bas najbolje pricao sam joj o problemima koje imam radio neki test ,te testove inteligencije i na kraju ona zakljuci da imam neki poremecaj ,kako se ono zove , uglavnom nesto je u pitanju sa osjecanjima.
Da li da ti preporucim da ides ili neBolje ti je idi nista te ne kosta .
Samo da pitam koja je razlika izmedju psihologa i psihijatra![]()
A da potvrdim teze sa stranice prije treba ponekad bit šupak, i vrlo rijetko popustljiv i to izabrati bitan momenat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Čuj što masone, pomislit će neko da si lud ako nisu nikad čuli za njih, jer ko će ti to skontat da neko upravlja svijetomCautinho je napisao/la:Sto masone?
@otelo
Još jedna me zove burke, buraz, svejedno je sad to, a ja nju teško da smatram za bilo šta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.