Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

kinder_jaje
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la kinder_jaje » 12 dec 2013, 13:03

Already sure first in group, Eintracht will make rotation and should rest Carlos Zambrano (def.14), Sebastian Jung (def.11), Bastian Oczipka (def.12+1), Pirmin Schwegler (midf.4+2), Sebastian Rode (midf.13) Vaclav Kadlec (topscorer 4g) and Joselu (joint second scorer 3g), while Aigner ( midf. 7 2g) and Maier ( midf. joint second scorer 3g) are injuried.

Fix1x2
Kontakt:

Post Postao/la Fix1x2 » 12 dec 2013, 14:42

Pozdrav društvo

Mislim da će Barcelona preći granicu od 69,5 koševa na gostovanju kod CSKA.Istina je da je derbi, ali posljednjih nekoliko sezona Barca je redovno prelazila pomenutu granicu u Moskvi. Mislim da je roster sa kojim oni raspolazu dovoljan da se predje ova margina.

Barca zg2

Podrav i sa srecom

barabababa
Kontakt:

Post Postao/la barabababa » 12 dec 2013, 14:56

Fix1x2 je napisao/la:Pozdrav društvo

Mislim da će Barcelona preći granicu od 69,5 koševa na gostovanju kod CSKA.Istina je da je derbi, ali posljednjih nekoliko sezona Barca je redovno prelazila pomenutu granicu u Moskvi. Mislim da je roster sa kojim oni raspolazu dovoljan da se predje ova margina.

Barca zg2

Podrav i sa srecom
Bas se dvoumim dal da odigram over na gosta, ili hendikep. Mislim da CSKA nece dobit sa vise od 5 bodova, stavise moguce da CSKA i izgubi :D

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 12 dec 2013, 14:59

barabababa je napisao/la:

Barca zg2

Podrav i sa srecom
Bas se dvoumim dal da odigram over na gosta, ili hendikep. Mislim da CSKA nece dobit sa vise od 5 bodova, stavise moguce da CSKA i izgubi :D
od mog kolege basketasa:

17:45 CSKA – Barcelona over 138,5 DA @ 1.43
Sve do jedne utakmice završile preko granice od 138,5 pa se nadam da nisam niti danas pogrešio što sam se odlučio na ovo, konačno u Stepenicama za izvlačenje sam izabrao baš tu utakmicu i over 144,5 koševa. Inače kladionice od jutra se nečkaju sa ne toliko granicom koliko sa povjerenjem za tečaj na over/under i trenutno su na strani under koševa.
Prije same utakmice svečanost je oproštaja od legende CSKA
Ettore Mesina trener CSKA upozorava na pogreške neke iz prve utakmice i vjeruje da mogu pobjediti Barcelonu sa 10 razlike što bi im moglo donjeti drugu poziciju prije paly offa a time i lakšeg protivnika.
Svjesni su da je sve u tome da se zaustavi ubitačna kombinacija Barcelone Navarro – Lorbek kao da se i onemuguće snajperisti koji sa ruba za tri poena mogu biti jako neugodni.
Barcelona mnogo bolja nakon što je na kormilu od kada je Xavier Pascual umjesto Duška Ivanovića, treba znati da je Pascual jedini španjolski trener koji je u proteklih 30 godina osvojio Euroligu.
Lorbek koji je igrao u CSKA biti će takošer velika prijetnja jer ipak dobro poznaje igrače i mentalitet ovog sastava.
Krstić, Teodosić i Micov srpska legija koja svakome može zagorčati život potpomognuta Američkim trojcem koji predvodi Weems uz malo dodatka Ruske teške artiljerije sa Kaunom pod košem ali nažalost bez glavne ruske uzdanice Khryapa koji izgleda još neče biti spreman.
Da ne dužim jr monogo boljih znalaca ovoga sporta ima od mene ali koliko je vidljivo u psoljednje dvije godine sve utakmice su završile iznad ove granice pa se nadam da će i ova danas.
Moja statistika kaže ovako:
Prosjek koševa kod kuće CSKA 76,5 koševa
Prosjek koševa u gostima Barcelona 79,5
Ukupno iznosi 156 koševa
Dinamika koševa za prolaz po četvrtinama: 34/35/35/35
2012/13 - Euroleague. Regularna sezona. CSKA - \\\"Barcelona\\\": 60-81 (-21)
2012/13 - Euroleague. Regularna sezona. \\\"Barcelona\\\" - CSKA: 75-78 (3)
2012/13 - Euroleague. \\\"Final Four.\\\" Utakmica za treće mjesto. \\\"Barcelona\\\" - CSKA: 73-74 (1)
2013/14 - Euroleague. Regularna sezona. \\\"Barcelona\\\" - CSKA: 79-70 (-9)
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 12 dec 2013, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis

barabababa
Kontakt:

Post Postao/la barabababa » 12 dec 2013, 15:03

U ovoj kladionici gdje se kladim nije 138 , nego 145 granica

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 12 dec 2013, 15:07

barabababa je napisao/la:U ovoj kladionici gdje se kladim nije 138 , nego 145 granica
ovo je bet365
Semper Fidelis

Sever4ever
Kontakt:

Post Postao/la Sever4ever » 12 dec 2013, 15:08

fixator je napisao/la:
barabababa je napisao/la:

Barca zg2

Podrav i sa srecom
od mog kolege basketasa:

17:45 CSKA – Barcelona over 138,5 DA @ 1.43
Sve do jedne utakmice završile preko granice od 138,5 pa se nadam da nisam niti danas pogrešio što sam se odlučio na ovo, konačno u Stepenicama za izvlačenje sam izabrao baš tu utakmicu i over 144,5 koševa. Inače kladionice od jutra se nečkaju sa ne toliko granicom koliko sa povjerenjem za tečaj na over/under i trenutno su na strani under koševa.
Prije same utakmice svečanost je oproštaja od legende CSKA
Ettore Mesina trener CSKA upozorava na pogreške neke iz prve utakmice i vjeruje da mogu pobjediti Barcelonu sa 10 razlike što bi im moglo donjeti drugu poziciju prije paly offa a time i lakšeg protivnika.
Svjesni su da je sve u tome da se zaustavi ubitačna kombinacija Barcelone Navarro – Lorbek kao da se i onemuguće snajperisti koji sa ruba za tri poena mogu biti jako neugodni.
Barcelona mnogo bolja nakon što je na kormilu od kada je Xavier Pascual umjesto Duška Ivanovića, treba znati da je Pascual jedini španjolski trener koji je u proteklih 30 godina osvojio Euroligu.
Lorbek koji je igrao u CSKA biti će takošer velika prijetnja jer ipak dobro poznaje igrače i mentalitet ovog sastava.
Krstić, Teodosić i Micov srpska legija koja svakome može zagorčati život potpomognuta Američkim trojcem koji predvodi Weems uz malo dodatka Ruske teške artiljerije sa Kaunom pod košem ali nažalost bez glavne ruske uzdanice Khryapa koji izgleda još neče biti spreman.
Da ne dužim jr monogo boljih znalaca ovoga sporta ima od mene ali koliko je vidljivo u psoljednje dvije godine sve utakmice su završile iznad ove granice pa se nadam da će i ova danas.
Moja statistika kaže ovako:
Prosjek koševa kod kuće CSKA 76,5 koševa
Prosjek koševa u gostima Barcelona 79,5
Ukupno iznosi 156 koševa
Dinamika koševa za prolaz po četvrtinama: 34/35/35/35
2012/13 - Euroleague. Regularna sezona. CSKA - \\\"Barcelona\\\": 60-81 (-21)
2012/13 - Euroleague. Regularna sezona. \\\"Barcelona\\\" - CSKA: 75-78 (3)
2012/13 - Euroleague. \\\"Final Four.\\\" Utakmica za treće mjesto. \\\"Barcelona\\\" - CSKA: 73-74 (1)
2013/14 - Euroleague. Regularna sezona. \\\"Barcelona\\\" - CSKA: 79-70 (-9)

sve je to lepo, samo sto je kod mene 144.5 granica, gde nadje ovako nisku covek :/

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 dec 2013, 15:12

pa vidis mu koef. od 1,43
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 12 dec 2013, 15:15

dr.van nostrand je napisao/la:pa vidis mu koef. od 1,43
majke mi moje ovdje niko nista ne čita, ja sam to stavio radi analize a nek svako ocijeni šta mu je raditi ?
Semper Fidelis

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 12 dec 2013, 15:17

Marek-Ach Volley 1 ...3,00.. Nijednoj ekipi ne treba, mislim da će domaće odbojkašice pokušati doći do prve pobjede u LP.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 dec 2013, 15:19

Pa jel se to nesto ljutis :roll: @fixator
To jenormalno u kosarci u ponudama online klad. gdje se promjer margina krece od 1,25 do 2,50 koef.
Ti si to izabrao i tamam. Covjek pita gdje nadje takvu marginu, i kada se kaze vidis li koef. valjda se podrazumjeva da je igrano u online klad.

:mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 12 dec 2013, 15:23

dr.van nostrand je napisao/la:Pa jel se to nesto ljutis :roll: @fixator
To jenormalno u kosarci u ponudama online klad. gdje se promjer margina krece od 1,25 do 2,50 koef.
Ti si to izabrao i tamam. Covjek pita gdje nadje takvu marginu, i kada se kaze vidis li koef. valjda se podrazumjeva da je igrano u online klad.

ali to je sve napisano već...ne ljutim se daleko od toga, ja stavljam analize koje nadjem da bi olaksao ljudima u izboru kao sto meni olaksaju tudje analize i misljenja

da nije offtopic:

Rukomet, Francuska liga
20:45 Nantes-PSG 2 @ 1.33
20:45 Nantes-PSG/29,5 PSG over DA @ 1.75

Činjenica je da mi odbrana Nantesa više ne uljeva povjerenje kao na početku sezone, oni su peti tim na tabeli a poraženi su od svih timova koji su iznad njih na tabeli i nisu se baš dobro proslavljali u tim utakmicama. Danas im u goste dolazi najjači tim u ligi skupocijeni PSG koji uprkos porazu u prošlom kolu kod fenomenalnog Dunkerquea igra u izvrsnoj formi. Prije ovog poraza imali su čak 8 vezanih pobjeda, a čak se najavljuje povratak Hansena i Hunrubije pred ovaj vrlo važan meč za Paris koji ovdje nema pravo na kiks jer je Dunkerque preuzeo vodeću poziciju u ligi. Nantes je odlično igrao odbranu na početku sezone ali su vremenom u tom segmentu igre počeli padati i primali puno golova od ovih jačih timova francuske. Realno Nantes ima odličnu prvu postavu predvođenu španskim trojcem Entrerrios, Maqueda i Rivera ali nema tako širok kadar kao Paris tako da je to velika prednost današnjeg gosta u ovoj utakmici. Očekujem pobjedu Parisa iako kvota sugeriše da je ovo zicer ja se ipak neslažem sa tim ali im dajem prednost u ovom susretu bez obzira na koeficijent. Paris prvenstveno u napadu igra lepršavo, rastrčano i ubitačno tako da sam siguran da će da prođu ovu marginu golova protiv odbrane koja i nije u najboljoj formi. Poređenja radi Nantes je primao 33 od Montpelliera, 30 od Dunkerquea, 32 od Chamberyja, a što je najčudnije primili su 31 od ekipe Toulousea koja je osakaćena ozljedama svoja dva najbolja igrača Fernandesa i Anđelkovića pa šta onda očekivati danas protiv jednog od dva najbolja napada lige uz naravno Montpellier! Kada se vratimo na ovu seriju Parisa prije ovog posljednjeg poraza, vidjećemo da su svaki put otišli na 30+ pogodaka što očekujem uz njihovu pobjedu i danas.
Semper Fidelis

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 12 dec 2013, 15:32

još ovaj i to je to od mene

slika
Semper Fidelis

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 12 dec 2013, 15:33

Valencia-Kuban 1x (Jest da Kubanu treba, al mislim da nemaju šanse)
St.Gallen-Swansea x2 (swansea bod vodi dalje)
Psv-Chernomorets kp1 (igraju za prolazak)
Fiorentina-Dnipro 1x (za prvo mjesto)
Betis-Rijeka 1/1 (betisu treba i bod, al strašna kvota, a realna 70 % (1.9))
Lazio-Trabzon kp1 (za prvo mjesto)
kvota 5.26, sa betisom čistim kecom 3.88 ;) ;)

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 12 dec 2013, 15:47

Salzburg 3+
Standard 3+
Thun 3+
Betis 3+
Dinamo Z oba daju
PSV oba daju
A.Limasol oba daju
Lazio oba daju

i

Freiburg-Sevilla : crveni, penal, preko 4,5 zutih, preko 10,5 kornera, Sevilla vise zutih

FORZA MARŠAL !!!

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 12 dec 2013, 16:37

AZ sa rezervama

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 dec 2013, 16:40

hodža je napisao/la:Salzburg 3+
Standard 3+
Thun 3+
Betis 3+
Dinamo Z oba daju
PSV oba daju
A.Limasol oba daju
Lazio oba daju

prepisujem sve :P :P
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 12 dec 2013, 16:58

valja li ovo ista, odigrao sam nabrzaka :
CSKA over 144,5 , Waregem 1x, Paris 2, PAOK 1, Sheriff 1, Betis 1, Dynamo Kiev 2-4, Micov under 10,5 (samo zato sto vjerovatno nece igrati, povreda po mojim inf, al eto nek udje minutu samo :) )
na 3,5km uplaceno, dobitak 99
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 12 dec 2013, 17:09

GazijaKalesija je napisao/la:Marek-Ach Volley 1 ...3,00.. Nijednoj ekipi ne treba, mislim da će domaće odbojkašice pokušati doći do prve pobjede u LP.
ja taman prepiso kad ono krenulo... eno lagano 2 : 0 u setovima... svaka cast
Glory Glory Man United!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 12 dec 2013, 17:27

Anderson8 je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la: Marek-Ach Volley 1 ...3,00.. Nijednoj ekipi ne treba, mislim da će domaće odbojkašice pokušati doći do prve pobjede u LP.
ja taman prepiso kad ono krenulo... eno lagano 2 : 0 u setovima... svaka cast
Hvala puno. Eto ga, gotovo 3:0.

U 18:00 Budvanska Rivijera - Rzeszow 1 3,60... Dobili su ih u gostima, ne vidim razlog zašto ne bi i danas. Pogotovo što Rivijera ako pobijedi, zadnje kolo igra sa Češkim Budejovicama i može se nadati prolazu s 2 pobjede u ove 2 utakmice. Pozdrav i sretno!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.