A realno ako ga sad ne vrbujemo nećemo nikad, najprije zbog Milioševića.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Prati njeg Belmin bas duze vrijeme..jos sad Savo grobar
Mozda bi ovo i moglo bit nesto
Mozda bi ovo i moglo bit nesto

BašČelik!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Precious Ugwe, ako ostane u kombinacijama Jong Ajaxa u 2. holandskoj, objektivno može na spisak U21. To mu treba obećati i ako se izbori za ozbiljnu minutažu obećati mu i poziv u seniore.
Ljudi, mi bukvalno 100% ovisimo o dijaspori i tako treba i postaviti stvari.
Ljudi, mi bukvalno 100% ovisimo o dijaspori i tako treba i postaviti stvari.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Kakve su sanse da se nesto uradi oko ovog momka Nemanja Jovic?
https://www.transfermarkt.com/nemanja-j ... ler/614424
Igrao za našu u-17 pa napustio da igra za srbijuSanaBosna je napisao/la: ↑28 feb 2024, 04:36Kakve su sanse da se nesto uradi oko ovog momka Nemanja Jovic?
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Nadam se da je razlog brisanja slika promjena reprezentacije.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Mislim da bi Barisic bio mnogo bolja opcija umjesto Hadzikadunica, mnogo je vise kvalitetniji igrac i sigurno ce imati bolju karijeru, slazem se oko Jasica vidim zadnje vrijeme cesto igra desno krilo za klub mada sigurno Bajraktarevic bi bio bolja opcija, Huskovic mi nije nesto kao igrac, gledam Kikanovic postigao gol zadnju utakmicu.
Sosic mi je jako interesantan.
Nadam se uz Huseinbasica pridruze se, Sucic, Bazdar, Omeragic?, Jasic, Bajraktarevic, Markovic, Spikic.
Malom Bajraktareviću se treba poslati poziv u seniore, Amerikanci mu šalju najozbiljnije signale da je u kombinacijama. sreća da je kod njih konkurencija velika i ne bi trebao skoro dobiti šansu u neko takmičarskoj tekmi. Ali ne treba čekati da se to desi.
Interesantan je ovaj Bierth iz Sturma, majka mu je naša. Ne djeluje kao neko ko bi bio zainteresovan da igra za nas, ali konkurencija u Danskoj je prejaka. Ima barem 6-7 mladih napadača koji su ispred nejga, od toga par ih je već top klasa.
Ugwe bi najvjerovatnije prihvatio poziv u U21, jer je kod Holanđana konkurencija armirani beton. Već je i izražavao želju da igra za nas. To treba brzo probati.
Husković je još uvijek igrač sa potencijalom i ja bi mu ponudio poziv u A selekciju. Tek mu je 20, a i imao je tešku "povredu"
Interesantan je i Svetozar Marković iz Partizana, al sam nekako skeptičan po pitanju motivacije. Ne bi volio da imamo igrača kojem se ne igra. Špikić je ok, ali ne vidim neki kvalitativni iskorak i potencijal za napredak.
Nameće se dosta igrača i valja ih sve kontaktirati, pa probati, ali mi ovisimo o dijaspori 100% i nema nam druge.
Sučića bi precrtao, jer je očigledno da odugovlači i čeka Hrvate. To što on radi je ispod svakog praga tolerancije, al mi kakvi smo jadni i korumpirani naćemo mu neki izgovor.
Ne može se kalkulisanje Sučića, koji ima desetine utakmica u maldim selekcijama i koji je kapiten U21, izjednačavati sa kalkulacijama nekog "amerikanca" Bajraktarevića, koji je nešto navodno obećao Belminu(?), pa navodno izradio.
Interesantan je ovaj Bierth iz Sturma, majka mu je naša. Ne djeluje kao neko ko bi bio zainteresovan da igra za nas, ali konkurencija u Danskoj je prejaka. Ima barem 6-7 mladih napadača koji su ispred nejga, od toga par ih je već top klasa.
Ugwe bi najvjerovatnije prihvatio poziv u U21, jer je kod Holanđana konkurencija armirani beton. Već je i izražavao želju da igra za nas. To treba brzo probati.
Husković je još uvijek igrač sa potencijalom i ja bi mu ponudio poziv u A selekciju. Tek mu je 20, a i imao je tešku "povredu"
Interesantan je i Svetozar Marković iz Partizana, al sam nekako skeptičan po pitanju motivacije. Ne bi volio da imamo igrača kojem se ne igra. Špikić je ok, ali ne vidim neki kvalitativni iskorak i potencijal za napredak.
Nameće se dosta igrača i valja ih sve kontaktirati, pa probati, ali mi ovisimo o dijaspori 100% i nema nam druge.
Sučića bi precrtao, jer je očigledno da odugovlači i čeka Hrvate. To što on radi je ispod svakog praga tolerancije, al mi kakvi smo jadni i korumpirani naćemo mu neki izgovor.
Ne može se kalkulisanje Sučića, koji ima desetine utakmica u maldim selekcijama i koji je kapiten U21, izjednačavati sa kalkulacijama nekog "amerikanca" Bajraktarevića, koji je nešto navodno obećao Belminu(?), pa navodno izradio.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Ko da ovi nasi iz saveza znaju za Biertha. Ali cini mi se da je neko ovdje pisao da nije zainteresovan da igra za nas
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovaj decko iz Arsenala, 1/1 glava je bosanska.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Odlučio sam da igram za Dansku prošlog ljeta, kada sam imao nekoliko nastupa sa U19 timom i sada sam ovdje u Turskoj sa U21 reprezentacijom. Mislim da to ima nešto sa vezom sa mojim ocem. On je neko zbog koga sam počeo igrati fudbal, u prvom redu. Tako da tu možda ima nešto u tome da on bude ponosan. Nije bilo da sam baš želio igrati za Bosnu, Njemačku ili Englesku. Nije me to privlačilo. Tako da mislim da sam donio pravu odluku sada. Nema šanse da je promijenim, to je moja konačna odluka, rekao je Mika Biereth.
-
- Kontakt:
- katalinski
- Kontakt:
Ovo nam je Olimpijski tim , samo sto se nismo plasirali u Pariz. Uz obavezne Muharemovica,Barisica, Basica, Sucica i Omerovica.
Napad Hamulic ili neko iz U 21/ Bristric, Cuic , Kahvic , Sabljic
Ajvatar
Ne bih se slozio, i u nasoj ligi i u regionu ima igraca koji mogu dati ruke. Buljubasic, Hasic, Omerovic, Bristric, Bazdar, Markovic pa i Kulasin. Sve su to igraci koji kada nadodju mogu prosiriti roster i dati novu dimenziju vec postojecem mladom kosturu ekipe. Da u mnogome zavisimo od dijaspore tacno je, ali ne zavisimo u potpunosti.Horoz je napisao/la: ↑28 feb 2024, 11:13Malom Bajraktareviću se treba poslati poziv u seniore, Amerikanci mu šalju najozbiljnije signale da je u kombinacijama. sreća da je kod njih konkurencija velika i ne bi trebao skoro dobiti šansu u neko takmičarskoj tekmi. Ali ne treba čekati da se to desi.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Baždar, Marković, Hasić su igrači dijaspore. Prva dvojica nisu šutnula lopte u BiH, a Hasić je kod nas prvi puta zaigrao prije pola godine.RajvoSA03 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 12:52Ne bih se slozio, i u nasoj ligi i u regionu ima igraca koji mogu dati ruke. Buljubasic, Hasic, Omerovic, Bristric, Bazdar, Markovic pa i Kulasin. Sve su to igraci koji kada nadodju mogu prosiriti roster i dati novu dimenziju vec postojecem mladom kosturu ekipe. Da u mnogome zavisimo od dijaspore tacno je, ali ne zavisimo u potpunosti.
Ovi ostali baš i ne djeluju da mogu puno dalje od toga gdje su.
Da hoće Buljubašić potisati za Real, ali iskustvo sa talentima Sarajeva je razaočaravajuće. skoro bez izuzetka.
meni buljubasic uopste neobecava, ali da Bog da insaAllah za barcu potpisao.
-
- Kontakt:
Otkud vama informacije za Baždara? On neće igrati za nas dok god je u Partizanu
Ako se Buljubasic uzima u obzir onda mogu i igraci iz Federalne lige, mali je nivo Rudara iz Kaknja.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, CAZIN i 4 gosta.