Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 08 avg 2010, 12:54

Ma rasuce nas Bayern. Sa Drentheom, Marcelom i Albiolom u odbrani izgledamo kao ona Istra u HNL-u

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 avg 2010, 12:56

Nail for Real je napisao/la: Tek u petak prava provjera protiv Bayerna.
Ma i to ce biti vise revijalna utakmica. S obzirom da se igra u cast Benckenbauera, sumnjam da ce biti nekog prevelikog zara na terenu, al' hajde vidjecemo. Nek nas iznenade.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 avg 2010, 13:51

Brnjoo je napisao/la:Ma rasuce nas Bayern. Sa Drentheom, Marcelom i Albiolom u odbrani izgledamo kao ona Istra u HNL-u
Pepe se povrijedio :( :x
Omerbavarac je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la: Tek u petak prava provjera protiv Bayerna.
Ma i to ce biti vise revijalna utakmica. S obzirom da se igra u cast Benckenbauera, sumnjam da ce biti nekog prevelikog zara na terenu, al' hajde vidjecemo. Nek nas iznenade.
Ne vjerujem da ce biti revijalna, pa se uzdam u Higuaina i CR7.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 avg 2010, 21:39

Vidio sam golove. Opet odbrana retardirana :twisted: ali napad prejak. Pipita nastavlja po starom, CR dobar ali onaj Canales, ona peta kod treceg gola, mali me odusevljava. Nadam se da je on novi GUti
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

MADRID BOY
Kontakt:

Post Postao/la MADRID BOY » 08 avg 2010, 23:43

Ma Real najjaci babe mi unistit cemo Bayern u petak :D

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 09 avg 2010, 00:10

MADRID BOY je napisao/la:Ma Real najjaci babe mi unistit cemo Bayern u petak :D
babe ti?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 avg 2010, 00:11

MADRID BOY je napisao/la:Ma Real najjaci babe mi unistit cemo Bayern u petak :D
:lol: :lol: Ma i ja vjerujem da hoćemo sam što ćemo ima dat na njihovu šuplju odbranu jedno 5,a oni nama na našu još šupljiju 2 :) ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 09 avg 2010, 00:14

Brnjoo cestitam ti na tacnoj prognozi da Maicon ne dolazi vama, nego ostaje nama :D , kad si ti jos reko.......... :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 09 avg 2010, 00:18

cekaj to su suplje medijske price da nije na transfer listi, pare cine cuda, kad zavrsio transfer period slavicemo obojica :lol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 avg 2010, 01:25

Canales rastura :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 09 avg 2010, 01:41

Amar Dzeko je napisao/la:Canales rastura :D
Po Americi... protiv Bayerna ga nece biti na terenu

Zasad je pozitivan dojam na mene ostavio samo Garay...Ronalda i Higuaina ne treba spominjati... ostali su jos uvijek manje vise isti ili slabiji... canales i nije nesto pokazao osim par poteza i dobrog pracenja igre.. ali sve u svemu rijec je o nizerazrednim klubovima protiv kojih smo igrali

Garay dosad najbolji od tih koji nisu u prvom planu

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 avg 2010, 01:44

Brnjoo je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Canales rastura :D
Po Americi... protiv Bayerna ga nece biti na terenu

Zasad je pozitivan dojam na mene ostavio samo Garay...Ronalda i Higuaina ne treba spominjati... ostali su jos uvijek manje vise isti ili slabiji... canales i nije nesto pokazao osim par poteza i dobrog pracenja igre.. ali sve u svemu rijec je o nizerazrednim klubovima protiv kojih smo igrali

Garay dosad najbolji od tih koji nisu u prvom planu
Pa ne ocekuje niko od njega da bude nosioc Realove igre ove sezone sa 19 god. Ali za prve nastupe sa novom momcadi mi se cini jako dobar i za par sezone ako ne bude kakvih povreda ne daj Boze ce biti Realov ponajbolji igrac..

A o tome koji su zadovoljili, mene je najvise dojmio Pedro Leon ;)
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 09 avg 2010, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 09 avg 2010, 08:45

Canales dominira!
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 avg 2010, 15:25

Pepe tri sedmice pauza :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 09 avg 2010, 16:01

Los*Blancos je napisao/la:Canales dominira!
:mrgreen: :mrgreen:
.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 09 avg 2010, 16:08

miky_hz je napisao/la:Pepe tri sedmice pauza :P
Po meni to i nije neka steta za vas Pepe po meni barem nije nikad ni uljevao sigurnost u vasoj igri.Osim protiv znatno slabiji klubova dodju malo bolji i puca kao grana i nemoj te mi sad nije ga bilo 6 mjeseci moj koment se odnosi na period prije povrede :D
Glory Glory Man United !!! :D

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 09 avg 2010, 16:23

red devil88 je napisao/la:
Po meni to i nije neka steta za vas Pepe po meni barem nije nikad ni uljevao sigurnost u vasoj igri.Osim protiv znatno slabiji klubova dodju malo bolji i puca kao grana i nemoj te mi sad nije ga bilo 6 mjeseci moj koment se odnosi na period prije povrede :D
Ti si gledo Real par puta, i to bas onda kad su nas Liverpool i Barcelona tankali :lol:

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 09 avg 2010, 16:33

Brnjoo je napisao/la:
Ti si gledo Real par puta, i to bas onda kad su nas Liverpool i Barcelona tankali :lol:
Nisam brate moj mladji brat je vatreni navijac Madrida i bgm svaku sam utakmicu gledao tako da znam sta pricam :D ali dobar pokusaj :$ Samo cini mi se da cete ove sezone mnogo napraviti :D

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 avg 2010, 16:57

Pepe ne ulijeva sigurnost i puca ko grana ??! Sta si ti gledo kad si njega gledo ??! :?
Ronaldo - Isco - Bale

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 09 avg 2010, 17:02

Amar Dzeko je napisao/la:
Pepe ne ulijeva sigurnost i puca ko grana ??! Sta si ti gledo kad si njega gledo ??! :?
Brate on po meni nije kvalitet za real i to je cinjenica jbo igraca koji igra protiv malih klubova kao najbolji stoper svijeta a kad dodju malo bolji klubovi sa malo boljim igracima odma slabosti i te neke stvari mislim ti si navijac reala i nedas na vase igrace ali budi realan. Imate kesa da dovedete prave odbrambene igrace a sta radite dovedete Arbelou :(

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.