Moram reći da se osjećam kao najponosniji roditelj
Koliku sam borbu i propagandu vodio u njegovu i klupsku korist protiv fudbalskih terorista koji su ovog momka sklonili na tribine dok su umjesto njega igrali Mijić i Adonis Bilal.
Al Jaber brate moj, samo da te podsjetim kad jednog dana odeš u lige petice da sam ti bio glavni fan i propagandista još od prošlog ljeta, datum postova ne laže
Sav videomaterijal highlightsa i livestreamova anonimnih omladinskih turnira njegove repke za koje smo znali samo ja i saudijska obavještajna služba, koji sam postavljao za Al Jabera na ovaj forum nije bio uzaludan, postat ću toliko dosadan sa saudijskom propagandom da će me admin protjerat ko Lagumdžija alžirsku grupu
Nastavimo sa propagandim gifovima koje sam napravio:
Napravio sam kompilaciju Al Jaberovih poteza za Želju i saudijsku reprezentaciju u sezoni 2023/2024, dakle samo iz trenutne sezone i ako vam nije problem pogledajte kako je mali odlično odigrao i za klub i za reprezentaciju posljednjih 6 mjeseci. Prosto vidiš koliko je talentovan za ovo malo minuta što je odigrao.
Kad pogledaš ove njegove pasove, čovjek se zapita zašto nema mjesta za njega barem zadnjih 20 minuta kad ganjamo rezultat (a ganjamo ga u većini utakmica ovog proljeća) jer ovakvi pasovi otključavaju protivničke odbrane. Nevjerovatno mi je da nema mjesta ni na klupi za njega, a redovno trenira.
Evo video:
Također Al Jaber je prije 2 mjeseca objavljen na jednoj od najpoznatijih svijetskih scouting stranica u rubrici "talent of the day", a u opisu objave možete vidjeli šta su napisali o njemu. Ova scouting stranica na facebooku broji preko 200.000 pratitelja tako da nije mala stvar.
Pravio sam kasnije još nekoliko novih videa u narednim mjesecima i poslije ovog posta u spoileru kojeg sam objavio kad je Al Jaber konačno počeo igrat kod Đurbuzovića.
Sretno magijo, rijetko koga sam uživao gledati kao tebe.
Ako su se i na kome insajderi provaljivali i lupalili loncice onda je to transfer Al Jabera. Najbolja stvar od svega sto niko ne zna tacni cifru, pocinjemo liciti na klub, a ne da svaki mahalas zna sta se desava u klubu.
Sretno majstore, lijepo te bilo gledati, nemoj nas zaboraviti
Da navijaci ne bi lupetali i spekulisali potrebna je transparentnost od strane kluba i kvalitetno informisanje. Tako se mahala gasi. Svugdje u normalnom svijetu se informacije o transferima prezentuju javnosti. Ako je sve finalizirano treba se i cifra znati jer je ona najbitnija u svemu.
Sad kad se opet počnu razni mešetari i lihvari vrtiti oko kluba. Nadam se da to naša vrla Skupština neće dozvoliti.
A ako vrla naša Skupština ipak dozvoli onda navijači trebaju nogom nabiti sve takve likove što dalje od kluba.
Ne igrajte se sa svetinjom.
A to skupstina neka moralna vertikala koja se bori protiv lihvara i mesetara
Pa skupstina ti je leglo upravo toga
Ako to primijetimo nije problem aktivirati plan B
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Moram reći da se osjećam kao najponosniji roditelj
Koliku sam borbu i propagandu vodio u njegovu i klupsku korist protiv fudbalskih terorista koji su ovog momka sklonili na tribine dok su umjesto njega igrali Mijić i Adonis Bilal.
Al Jaber brate moj, samo da te podsjetim kad jednog dana odeš u lige petice da sam ti bio glavni fan i propagandista još od prošlog ljeta, datum postova ne laže
Sav videomaterijal highlightsa i livestreamova anonimnih omladinskih turnira njegove repke za koje smo znali samo ja i saudijska obavještajna služba, koji sam postavljao za Al Jabera na ovaj forum nije bio uzaludan, postat ću toliko dosadan sa saudijskom propagandom da će me admin protjerat ko Lagumdžija alžirsku grupu
Nastavimo sa propagandim gifovima koje sam napravio:
Napravio sam kompilaciju Al Jaberovih poteza za Želju i saudijsku reprezentaciju u sezoni 2023/2024, dakle samo iz trenutne sezone i ako vam nije problem pogledajte kako je mali odlično odigrao i za klub i za reprezentaciju posljednjih 6 mjeseci. Prosto vidiš koliko je talentovan za ovo malo minuta što je odigrao.
Kad pogledaš ove njegove pasove, čovjek se zapita zašto nema mjesta za njega barem zadnjih 20 minuta kad ganjamo rezultat (a ganjamo ga u većini utakmica ovog proljeća) jer ovakvi pasovi otključavaju protivničke odbrane. Nevjerovatno mi je da nema mjesta ni na klupi za njega, a redovno trenira.
Evo video:
Također Al Jaber je prije 2 mjeseca objavljen na jednoj od najpoznatijih svijetskih scouting stranica u rubrici "talent of the day", a u opisu objave možete vidjeli šta su napisali o njemu. Ova scouting stranica na facebooku broji preko 200.000 pratitelja tako da nije mala stvar.
Pravio sam kasnije još nekoliko novih videa u narednim mjesecima i poslije ovog posta u spoileru kojeg sam objavio kad je Al Jaber konačno počeo igrat kod Đurbuzovića.
Sretno magijo, rijetko koga sam uživao gledati kao tebe.
Čekam te ispred Brajlovića, red je da počastiš večerom.
Jednom u životu se uzima cifra od 200k bosanskih
Tako je
Ako mislimo da nastavimo da razvijamo i prodajemo igrace moramo kamp imati
Puno vise cemo para uzeti ako ovo pametno ulozimo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 jun 2025, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)