joj ša bi reko Reuf, hahahaha zdraooooo ba[/quote]
ja glupog naroda, inace u medicini se uci samo, ono za sta si specijalista...
a sta li se radi 6 godina na faxu ???
Boze sacuvaj nas ovakvih glupana
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joj ša bi reko Reuf, hahahaha zdraooooo ba[/quote]harisfcb je napisao/la:Pa to ti kažem. Specijalista za ligamente i koljena. Kad je vidio nalaz od Kvesića sve mu je bilo jasno.
a mene vjeruj ni ne cudi, jbg NAJVECI DOKTOR U NAJVECEM KLUBU U DRZAVIharisfcb je napisao/la:Doktor Nemec je šiša za reprezentativnog doktora Karabeqa.
Vidi se da si mlad i nepismen. Da, Karabeg je ljekar plastićene hirurgije, a da bi bio hirurg bilo koje grane medicine moraš cjelokupnu anatomiju ljudskog tijela znati kao hafiz k... Tako grokok nemoj da komentarišeš stvari o kojim veze nemaš.Grokok je napisao/la:Inače je Karabeq specijalista za koljeno i ligamente.gio10 je napisao/la:Na ovo se moraš nasmijatiaS_Roma je napisao/la:Pustite njih , Kvesic bi bio nas igrac odavno vec da nema skroz **** povredu radi koje je upitno da li ce vise i igrati, bio je kod nas i sve dogovorio , na kraju su ga Karabeg i ostali pregledali i kad su ustanovili da je to teza povreda i da njemu treba jos vremena da se oporavi nasi su tu prekinuli daljnje razgovore.
Ovo je jedina istina, ostalo samo lazu.![]()
Evo još jedan
pa ja dva najgluplja lika na ovom forumu, nasli ismijavati gospodina koji ih moze zatrpati parama, kao i njihove barake gdje zive...[/quote]Grokok je napisao/la:a mene vjeruj ni ne cudi, jbg NAJVECI DOKTOR U NAJVECEM KLUBU U DRZAVIharisfcb je napisao/la:Doktor Nemec je šiša za reprezentativnog doktora Karabeqa.![]()
a bogami i SIRE
VanBasten je napisao/la:Karabeg je stopiro razgovore o Kvesiću.gio10 je napisao/la:Za ovog pitara što kaže da je kod nas raspad sistema
Izvinite na offu, ali povuče me frajer, yebi gaŽeljini Širokobriježani, Josip Kvesić i Tomislav Tomić, odbili FK Sarajevo
Edit: nije ustvari off, ipak se radi o odbijenoj ponudi koju je poslao FK Sarajevo
pa ja dva najgluplja lika na ovom forumu, nasli ismijavati gospodina koji ih moze zatrpati parama, kao i njihove barake gdje zive...[/quote]Grokok je napisao/la:a mene vjeruj ni ne cudi, jbg NAJVECI DOKTOR U NAJVECEM KLUBU U DRZAVIharisfcb je napisao/la:Doktor Nemec je šiša za reprezentativnog doktora Karabeqa.![]()
a bogami i SIRE
Cemu tepanje anamo onima?amypitar je napisao/la:
Da Kvesic ima tesku povredu,i svaka povreda u istu nogu moze mu dovesti karijeru u pitanju.Da nije bilo te povrede Kvesa bi sad bio igrac Sarajeva.
Ne znam ja bil' bio, ili ne bi. Znam da nije garant došao s menadžerom na razgovor samo da kaže "neću".amypitar je napisao/la:VanBasten je napisao/la: Karabeg je stopiro razgovore o Kvesiću.
Da Kvesic ima tesku povredu,i svaka povreda u istu nogu moze mu dovesti karijeru u pitanju.Da nije bilo te povrede Kvesa bi sad bio igrac Sarajeva.
Sarajlijc@ je napisao/la:Cemu tepanje anamo onima?amypitar je napisao/la:
kompleksi su cudoKrokodil je napisao/la:Al' NIKAD mi nece biti jasno šta ovi sa uske pruge traže ovdje uopšte...Idite ljudi na svoju temu, gledajte hocete li tušnut Svraku, brinite svoje brige a nas pustite da uživamo u svojim "problemima" kojih više nemamo pa vam vjerovatno zato i jest muka...Nije dzaba kod nas ona stara "nek komšiji crkne krava".
Kakvi mi-takva nam je i država općenito-U KURCU.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.