FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

s4n1
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la s4n1 » 28 avg 2011, 13:34

i ovde **** lud zbunjene,gasperini je lud mi smo zbunjeni :lol: :lol: :lol:
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 28 avg 2011, 13:40

Lavezzi je izgleda taj igrac kojeg ce Moratti dovesti za 2 dana,a kako su objavile ital.novine sljedece sezone i Hamsik dolazi u Inter (valjda je Moratti vec postigao dogovor sa PEPOM za sljedecu sezonu,i to se objavilo)...Branca ide danas u Eng. da ubjedit seika da pusti Teveza na posudbu ili kredit,i to je to...

Moje skromno misljenje je da ce doci u ova 3 dana FORLAN,POLI,LAVEZZI i jos neki igrac,ali ne znam koji :D
INTER SIAMO NOI ! ! !

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 28 avg 2011, 13:45

Yuto javi se covjece :lol: :lol: :lol:

Daj svoje skromno misljenje ko ce doci u ova 3 dana.Ja mislim da ce Moratti za BAJRAM dovesti Lavezzia :P :P

Suti Moratti i muti izgleda opasno,a na danasnji dan je doveden SNAJDER iz Reala,vidis kako on voli dovoditi igrace na kraju prelaznog roka,tako ce biti i ove godine :)
INTER SIAMO NOI ! ! !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 avg 2011, 14:27

ja mislim da je Moratti dao Pandeva samo da bi dobio sledece godine Hamsika,,zato je uzeo za ovu sezonu Polija
i uzece sigurno i Zàratea,,Lavezzi ne vjerujem da ce doci,prije ce Hamsik,,jer sa Hamsikom,Zàrateom,Polijem,Coutinhom,Pazzinijem,Nagatomom,Caldirolom,Ranocchiom,Vivianom,Alvarezom,
Castaignosom,Obijem,Santonom,imacemo u 2 godine super-podmladjenu ekipu na visokom nivou,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 28 avg 2011, 23:56

Grande je napisao/la:Yuto javi se covjece :lol: :lol: :lol:

Daj svoje skromno misljenje ko ce doci u ova 3 dana.Ja mislim da ce Moratti za BAJRAM dovesti Lavezzia :P :P

Suti Moratti i muti izgleda opasno,a na danasnji dan je doveden SNAJDER iz Reala,vidis kako on voli dovoditi igrace na kraju prelaznog roka,tako ce biti i ove godine :)
Tu sam brate :mrgreen:

A ne znam,Forlan i Poli su dosli,sad je red na jednog krilnog napadaca.Mislim da ce to biti jedan od Palacia i Zaratea...Isto tako mislim da nije nemoguce da dodje Tevez na kraju prelaznog roka.

Danas se pojavila spekulacija da hocemo mladog brazilca (stopera) Juana Jesusa.Ko je gledao U-20 mogo je primjetit kakva masina je taj covjek...Kako bih volio da je ovo istina.Navodno njegov agent ima dogovor sa Interom i Napoliem,ali izgleda da je blizi Napoliu.

Uff kako bih volio da ga dovedemo.

P.S. Gasperini ozbiljno razmislja o promjeni formacije :D
Zadnja izmjena: Yuto, dana/u 29 avg 2011, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 avg 2011, 23:59

Lazio ne da Zaratea na posudbu, samo prodaja, tako da je njegovo odrediste najvjerovatnije PSG

jos 3 dana prelaznog roka :roll:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 29 avg 2011, 00:05

Frend Lazia l živi u Rimu ) mi večeras napisa poruku da je Zarate Interov , posudba je kao dogovorena , jer Mauro hoće samo u Inter, odbio je i Zenit i Genou.Nije loše dobiti njega na posudbu, izgleda MM ide stopama ćele...Vidjećemo šta će biti, no pojačanja moraju stići, a Palacio nadam se ide u Romu...
Ni za Teveza nije sve gotovo, pogotovo nakon današnje izvedbe Edina i ekipe...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 avg 2011, 00:33

slika

Daj Boze, mislim da bi u Interu pokazao sav raskos svog talenta, iako ga ne ide vec neko vrijeme

On i Palacio u spic, Poli i jos jedan vezni, i to bi bilo zadovoljavajuce

Pa kako ne mogu prodati Muntarija i Mottu :roll:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 29 avg 2011, 01:14

Muntari je valjda blizu odlaska u Newcastle za 6 miliona eura.

Moratti je cini mi se dosta iznerviran posljednjim rezultatima i igrom i taktikom Gasperinia.Izjavio je kako Pazzini mora igrat jer je igrac koji garantuje golove,a na pitanje o poziciji Sneijdera je izjavio da je bolje da nista ne govori.

Smrdi,smrdi!Uzasno smrdi :lol: :mrgreen:

Lucio idiote umri !

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 29 avg 2011, 01:20

Morattija za trenera :lol:

uglavnom ja se nadam da nas Gasp neće voditi duže od 1-2 kola...
nemogu da vjerujem da on uopće nije pokušao igrat 4-2-3-1. 4-4-2 ni 4-3-3....

svaku utakmicu je igrao ili 3-4-3 ili 3-5-2 (što i nije neka razlika).... ufatio se toga i nepopušta....

nego najviše mi je zasmetalo kad je nakon utakmice sa Chievom (koju smo izgubili 2-3) izjavio da smo igrali fantastično i da je zadovoljan prikazanim.... pa eeeeeeej ko je ovdje lud....

šta on misli koga on trenira.... ????

NJEGA I JURIĆA NAPOLJE i to će nam biti najveće pojačanje !
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 29 avg 2011, 01:23

Yuto je napisao/la:Muntari je valjda blizu odlaska u Newcastle za 6 miliona eura.

Moratti je cini mi se dosta iznerviran posljednjim rezultatima i igrom i taktikom Gasperinia.Izjavio je kako Pazzini mora igrat jer je igrac koji garantuje golove,a na pitanje o poziciji Sneijdera je izjavio da je bolje da nista ne govori.

HAHAHAHAHH...Moratti je progovorio nakon dugo vremena,jasno i kratko,tako ga volim najvise :D :D
Mislim da ce Gasperini na razgovor kod Massima,jer mora neke stvari da skonta,a prvo (OSNOVNO) da vise ne stavlja 3 j.e.b.e.n.a. igraca pozadi...

Englezi objavljuju da ce Tevez sigurno u Inter,i to 31 ce biti predstavljen (tako prenose).A Zarate je izjavio da samo hoce u Inter i nigdje vise...Ja se nadam da ce nas za Bajram obradovati Massimo sa pojacanjima...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2011, 01:32

Grande je napisao/la:
Yuto je napisao/la:Muntari je valjda blizu odlaska u Newcastle za 6 miliona eura.

HAHAHAHAHH...Moratti je progovorio nakon dugo vremena,jasno i kratko,tako ga volim najvise :D :D
Mislim da ce Gasperini na razgovor kod Massima,jer mora neke stvari da skonta,a prvo (OSNOVNO) da vise ne stavlja 3 j.e.b.e.n.a. igraca pozadi...

Englezi objavljuju da ce Tevez sigurno u Inter,i to 31 ce biti predstavljen (tako prenose).A Zarate je izjavio da samo hoce u Inter i nigdje vise...Ja se nadam da ce nas za Bajram obradovati Massimo sa pojacanjima...
Šta li tebe prenosi. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 29 avg 2011, 01:34

@Sarma

idi ba odavde,smaras bolan :lol:

@SilenT

Najjace je sto je poslije utakmcie izjavio : Konacno smo vidjeli moj Inter :lol:

Ne znam ja sam nekako ubijedjen da ce se to fino poslozit i da cemo biti konkurentni u Serie A.Od LP nista posebno ne ocekujem,prolazak grupe a dalje zavisi od protivnika.

Izgleda da je promjena formacije i vise nego izgledna,tata Moratti naredio :mrgreen: :lol:

Lucio idiote umri !

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 29 avg 2011, 01:45

Sarma pacenice jos te drzi Madrid i Pandev,uhhhmogu mislit jest bolilooooo :lol: :lol: ..Oba puta je bas bolilo,ahahahha...

Yuto,znao sam ja da ce Massimo narediti da se nesto mjenja,jer nema sanse da igramo sa 3 pozadi.A tevez ce doci,vidjet ces eto...U lp idemo kao prvi iz grupe i onda lagano lyon pa nekad kasnije benficu i onda sta dragi Bog da...Tevez ce biti predstavljen 31 a Forlan sutra...Zarate bi isto trebao da doleprsa,uhh kao cemo harat opet,prikaze :lol: :lol:
INTER SIAMO NOI ! ! !

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 29 avg 2011, 01:55

i ja mislim da je Tevez naš već odavno i da će 31.og past samo OFFICIALE ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 29 avg 2011, 02:00

silenT je napisao/la:i ja mislim da je Tevez naš već odavno i da će 31.og past samo OFFICIALE ;)
To se trazi :D :D
INTER SIAMO NOI ! ! !

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 29 avg 2011, 04:23

Tevez, Forlan ,ZArate ,Milito ,Pazzini ovo bi bilo super ,ali ali ali ali ali ali ali ali ali ali ali ali ali ali + Castagnios ,Alvarez ? sta sa njima jedino kad bi njih poslali na posudbe jer vjerujem da ih Gaspa ima u planovima za ovo sezonu tako da ovolika pojacanja .... i nakon odlaska Caste i Rickay (na posudbu ) eh tek onda tih prvi pet nabrojanih napadaca bi imali potrebnu minutazu ,PAzzinin-a i MIlita mjenjat ,a Forlan ,Zarate i Tevez nek se mjenjaju (nek ih papan/gaspan mjenja po potrebi ) .. + POli nam dolazi + sve vise i vise se govori o stoperu jednom (ako vrati na 4 odbrambena onda nema potrebe ,ali sve do tada .. ) al su vise vala dosadili sa ovim Mercatom jedva cekam 31 na 01 ( 00:00 h) da vidim prelaske i da (od)spavam jednu noc kako s"pada k˝o co"ek ,nisam odavno :shock:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 29 avg 2011, 09:15

Tata Moratti se javio,i njemu dopizdilo,veli koga *ebe ovaj Gasperini sa pricom i taktikom,moj inter moj inter a Moscardeli starac nam valja onog panja Ranochiu ko da su pili negdje svu noc,za inter je formacija 4-3-1-2 ili 4-2-3-1,sjecam se jednom kad smo igrali 4-4-2 i nikako nije islo cim postavi jednu od 2 navedene odma nas ide,a Sneijder nije ozljedjen to je definitivno,nece momak da igra u njegovoj ludoj formaciji,pa nebi ni ja,eto zamislite sada Inter sa Forlan Polijem i aBd Tevezom,pa to je vrh ekipa samo da je zna ovaj poslozit,Sneijderina :lol: mora igrati iza 2 spica,nije on Motta(sidras) da igra def.veznog.

PISITE JESMOL KUPILI IKOGA,STA STE SE USUTILI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 29 avg 2011, 09:35

slika
Naslov današnje gazzete sve kazuje.

Forlan večeras u Milanu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2011, 10:07

Otkud vam to za Muntari-ja? :?

Smijem li vam ja reći s kim se Newcastle dovodi u kontekst? Haman sa Santonom (mada, teško mi je u to povjerovati, al' ne bih odbio njega ni u kom slučaju). Vidim da nije u planu ni kod Gasparoni-ja, a kako može igrati na oba boka (+ njegove godine), onda je ovo i više nego dobro (po Newcastle). Da ne zaboravim, radi se o nekih 5 miliona funti. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.