Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Tu sam brateGrande je napisao/la:Yuto javi se covjece![]()
![]()
![]()
Daj svoje skromno misljenje ko ce doci u ova 3 dana.Ja mislim da ce Moratti za BAJRAM dovesti Lavezzia![]()
![]()
Suti Moratti i muti izgleda opasno,a na danasnji dan je doveden SNAJDER iz Reala,vidis kako on voli dovoditi igrace na kraju prelaznog roka,tako ce biti i ove godine
Yuto je napisao/la:Muntari je valjda blizu odlaska u Newcastle za 6 miliona eura.
Moratti je cini mi se dosta iznerviran posljednjim rezultatima i igrom i taktikom Gasperinia.Izjavio je kako Pazzini mora igrat jer je igrac koji garantuje golove,a na pitanje o poziciji Sneijdera je izjavio da je bolje da nista ne govori.
Smrdi,smrdi!Uzasno smrdi![]()
Šta li tebe prenosi.Grande je napisao/la:Yuto je napisao/la:Muntari je valjda blizu odlaska u Newcastle za 6 miliona eura.
Moratti je cini mi se dosta iznerviran posljednjim rezultatima i igrom i taktikom Gasperinia.Izjavio je kako Pazzini mora igrat jer je igrac koji garantuje golove,a na pitanje o poziciji Sneijdera je izjavio da je bolje da nista ne govori.
Smrdi,smrdi!Uzasno smrdi![]()
HAHAHAHAHH...Moratti je progovorio nakon dugo vremena,jasno i kratko,tako ga volim najvise![]()
![]()
Mislim da ce Gasperini na razgovor kod Massima,jer mora neke stvari da skonta,a prvo (OSNOVNO) da vise ne stavlja 3 j.e.b.e.n.a. igraca pozadi...
Englezi objavljuju da ce Tevez sigurno u Inter,i to 31 ce biti predstavljen (tako prenose).A Zarate je izjavio da samo hoce u Inter i nigdje vise...Ja se nadam da ce nas za Bajram obradovati Massimo sa pojacanjima...
To se trazisilenT je napisao/la:i ja mislim da je Tevez naš već odavno i da će 31.og past samo OFFICIALE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.