Našao
Preko profila ima bruku videa…
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mozda za premijer ligu ali ne za Zelju. Salkanovic se povrijedio nakon 10 minuta treninga.BihackiMangup je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:01Adzem je poveo iz Bihaća najbolje igrače, a nama Bišćanima sezona nije gotova jer imamo baraž/doigravanje za opstanak. Stvarno ovo nisam očekivao od Adzema, te ako se igrači ne vrate na te utakmice stvarno će mi pasti u očima, a odličan je trener.
Salkanović i Obradov su igrači koji su novi na treningu i obojca mogu igrati premijer ligu. Pozz iz Bihaca!
Salkanović ima crveni karton da odradi,nebi igrao svakako,pozzBihackiMangup je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:01Adzem je poveo iz Bihaća najbolje igrače, a nama Bišćanima sezona nije gotova jer imamo baraž/doigravanje za opstanak. Stvarno ovo nisam očekivao od Adzema, te ako se igrači ne vrate na te utakmice stvarno će mi pasti u očima, a odličan je trener.
Salkanović i Obradov su igrači koji su novi na treningu i obojca mogu igrati premijer ligu. Pozz iz Bihaca!
Nije los Salkanovic?BihackiMangup je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:01Adzem je poveo iz Bihaća najbolje igrače, a nama Bišćanima sezona nije gotova jer imamo baraž/doigravanje za opstanak. Stvarno ovo nisam očekivao od Adzema, te ako se igrači ne vrate na te utakmice stvarno će mi pasti u očima, a odličan je trener.
Dobro se pokazao na treningu, već kad su igrali ševe uspio se povrijediti.Sarun je napisao/la: ↑12 jun 2025, 14:01Nije los Salkanovic?BihackiMangup je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:01Adzem je poveo iz Bihaća najbolje igrače, a nama Bišćanima sezona nije gotova jer imamo baraž/doigravanje za opstanak. Stvarno ovo nisam očekivao od Adzema, te ako se igrači ne vrate na te utakmice stvarno će mi pasti u očima, a odličan je trener.
Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 14:04Dobro se pokazao na treningu, već kad su igrali ševe uspio se povrijediti.Sarun je napisao/la: ↑12 jun 2025, 14:01Nije los Salkanovic?BihackiMangup je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:01Adzem je poveo iz Bihaća najbolje igrače, a nama Bišćanima sezona nije gotova jer imamo baraž/doigravanje za opstanak. Stvarno ovo nisam očekivao od Adzema, te ako se igrači ne vrate na te utakmice stvarno će mi pasti u očima, a odličan je trener.
Preintenzivno se radi vjerovatno?Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 14:04Dobro se pokazao na treningu, već kad su igrali ševe uspio se povrijediti.Sarun je napisao/la: ↑12 jun 2025, 14:01Nije los Salkanovic?BihackiMangup je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:01Adzem je poveo iz Bihaća najbolje igrače, a nama Bišćanima sezona nije gotova jer imamo baraž/doigravanje za opstanak. Stvarno ovo nisam očekivao od Adzema, te ako se igrači ne vrate na te utakmice stvarno će mi pasti u očima, a odličan je trener.
O Gojaku ne znamo ništa.
Znam šta vidim na treningu,jučer i prekjučermavi je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:30O Gojaku ne znamo ništa.
O ovoj dvojici imaju relevantne informacije.