Strahovito me nerviraju objasnjenja sa poteskocom prebacivanja novca. I tvrdoglav kao mazga sad guglam i naletim na tekst gdje ima objasnjeno. Koliko sam mogao skontati postoje ogranicenja ali ako redovno se placa porez onda svaki dan moze prebaciti 215.000 dolara. Evo link.zagorski je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:13Daj ba denchi nemoj zayebavati vise,bjezi ba tamo i ti i ta tvoja objasnjenjaDenchi je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:04Ako smo u finansijskom problemu, kako radimo na akademiji, kampu i stadionu? To je rekao Kasum da su nam prioriteti akademija i stadion...znaci sad laze?zagorski je napisao/la: ↑07 jun 2021, 13:45
Samo sto mi taj 'zaokret' ne radimo zbog toga sto stedimo pare za stadion vec zbog toga sto smo u finansijskom problemu. Covjek jasno kaze da nema para i da je problem prebacivanje novca (sto je tesko za povjerovati) iz Vijetnama u BiH. Dakle silom prilika prilagodavamo se u situaciji.
I sad kao treba ocekivati da ce on odvojiti,prebaciti,poslati,kakogod, 10 miliona i uraditi stadion.
Denchi nekada treba prihvatiti realnost,a ne pokusavati nekakvom demagogijom i zamotavanjem opravdati nesto sto nije moguce. Uostalom Kasum je otvoreno i jasno kazao sta je problem,a jos se dodatnih pojasnjenja moze izvuci ako se cita izmedu redova.
Nema novca? Ili je zaokret u planu i funkcionisanju kluba? Promjena prioriteta?
Ili pak treba ne citati izjave nego trazit da vincijev kod u tim izjavama?![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma klasična ubleha tebra radio u nakoj Fiorentini i napravio igrace tipa Zaniolo i Mancini.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
I ti citiras lika koji pise na temi FK ZeljAElCartel11 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 17:08Ma klasična ubleha tebra radio u nakoj Fiorentini i napravio igrace tipa Zaniolo i Mancini.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Reci jedan razlog zasto je Torlak trebao ostati..osim sto je nas igrac bio. Ako ne zna posao ne zna. Ne moze radit na osnovu igrackih zasluga. Ok, moze dobit sansu, dobio je. Nije se pokazao. Pa barem rezultatis ve govore
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@Semper, imaš opšte diskusije FK Sarajevo jer kao navijač Željezničara ne možeš pisati na našoj glavnoj temi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zaniolo igrao 22 utakmica kad Cioffa.
trebao je Cioffa pitati Torkala kako ne moze pobjediti Famosa i Ilijasa.
trebao je Cioffa pitati Torkala kako ne moze pobjediti Famosa i Ilijasa.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 07 jun 2021, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Najmanje sto zelim jeste da branim Torlaka. Ovo sam napisao pod uslovom da je tacno ono sto on navodi u svom fb statusu. Po mom misljenju je to premalo vremena za donijeti odluku. Opet, u medjuvremenu sam dobio info da to nije bas tako kako Torlak navodi, pa prema tome mi i ne preostaje nista drugo nego biti neutralan jer ocito nisam dovoljno upoznat s tom situacijom.feniksptica je napisao/la: ↑07 jun 2021, 17:11Reci jedan razlog zasto je Torlak trebao ostati..osim sto je nas igrac bio. Ako ne zna posao ne zna. Ne moze radit na osnovu igrackih zasluga. Ok, moze dobit sansu, dobio je. Nije se pokazao. Pa barem rezultatis ve govore
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa ne mozes ti naprijavljivat ovu gamad tj navijace drugog kluba koji vodje pisu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da se ja pitam ni jedna legenda bila u klubu. nama ne treba legende. nama treba osobe koji znaju svoj posao raditi.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ko sto procita komentar, nasoj raji i ljudima oko kluba je sok kad te neko ostrani cisto zbog rezultata a ne gleda ko si sta si bio. Uz sve probleme koji su nas zadesili ovaj covjek do sad nije napravio nijedan los potez, a napravio je par radikalnih (Talijan). Za ostale bumo vidjeli dalje, tek trebaju pcoet sl sezone rezutlati nejgovog rada isplivatiNapapijri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 17:19Najmanje sto zelim jeste da branim Torlaka. Ovo sam napisao pod uslovom da je tacno ono sto on navodi u svom fb statusu. Po mom misljenju je to premalo vremena za donijeti odluku. Opet, u medjuvremenu sam dobio info da to nije bas tako kako Torlak navodi, pa prema tome mi i ne preostaje nista drugo nego biti neutralan jer ocito nisam dovoljno upoznat s tom situacijom.feniksptica je napisao/la: ↑07 jun 2021, 17:11Reci jedan razlog zasto je Torlak trebao ostati..osim sto je nas igrac bio. Ako ne zna posao ne zna. Ne moze radit na osnovu igrackih zasluga. Ok, moze dobit sansu, dobio je. Nije se pokazao. Pa barem rezultatis ve govore
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pričala Bosanski? I ja se ibretim..feniksptica je napisao/la: ↑07 jun 2021, 17:23Pa ne mozes ti naprijavljivat ovu gamad tj navijace drugog kluba koji vodje pisu.
Molim vas pogledajte još jednom epizodu 32 Bordo Sedmice prije nego što komentarišete.
Sabrina
Kasum
- Kockoglavi
- Kontakt:
Tako to rade stranci koji uloze novcanice. Mogu qurcu svirati ovi sa nekim objavama po fejsu. Samo pljujte olosi ko vas ****
Lazes jbgAntikloc je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:35
Laze Kasum,lazes i ti. Nista mi ne 'radimo' na stadionu. Mi na stadion nismo ulozili ni jednu jedinu marku. Pitanje je kad pocne najam teci ,hocemo li i to uplacivati ili ce i to u dug.
Akademiju isto ne radimo stoji livada i par kontejnera i to godinama.
I nemojte se tjesiti da je dug -800 hiljada i par plata. To su plate od 4 mjeseca za sve igrace,to je preko milijon maraka i svaki mjesec dug raste za 300-400 hiljada. Mi klizimo prema bankrotu. Ili nedobijanju licence. Sa ovakvim dugovima prema igracima,Vico ce nas uhvatiti za muda i zavrtati dok oci ne iskoce !!
A inace pozdrav Haretu,njegovo igracko vrijeme je davno proslo. A nas je covjek-Mahalac,pitar i Sarajlija !! Svako dobro !!
Poceo je teci, i uplatili smo
Sta ce biti dalje prati u sljedecem nastavku
U kampu imamo 3 nova terena i radi se na jos 3...poslije ide jos objekata
Bankrotu se nadaj zajedno sa konama pa ce nekom doci jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Nam ostavio Velkoskog ??
Ko odlucuje ko treba ostati ko otići ??
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Restart je tek pritisnut na konzoli, mašima se još apdejtuje. Još se nije upalila, a kad će, ne zna se.
ORIGINAL 1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nažalost vidiš u kojem smjeru idemo ali eto, nadam se da griješim. Ima i druga strana, dužni smo svima plate i sada je problem pričati, možda Krle nije zahtjevao puno a opet dobro je što se fakat riješavamo škarta, zasad.bordobijeli je napisao/la: ↑07 jun 2021, 17:40Nam ostavio Velkoskog ??
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, benko21, Bing [Bot], JavierBosnia, johntravolta123, nedimmmm1337, samoFKS, Vanja8 i 94 gosta.