hz1987 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:00
90minut je napisao/la: ↑18 dec 2020, 09:34
Još od Cedevite mu nije stran pojam da čoškari kakva debilcina kad je osvajao s mlađim nisi mu mogao oteti loptu iz ruke
Haj matereti budi barem kulturan jbmu. Cemu ta potreba za rijecima tipa debilcina. E lave moj, da on nikakvu karijeru ne napravi znaj samo jedno. Saberi sve evropske kosarkaste ekipe i pomnozi sa 12, pa saberi sve americke univerzitete, koledze i srednje skole i pomnozi sa 12. Kad sve to izmnozis i saberes, javi koji je to broj. E taj broj svake godine konkurise da bude medju 20tak igraca koji ce dobiti sansu u NBA. Musa je trecu sezonu u NBA pa i da nista vise ne napravi i prestane se kosarkom baviti on je uspjesan covjek u zivotu. E da se vratimo na taj pomnozeni i sabrani broj. Jesi li uspio? E sada stavi znak jednakosti i napisi Musa iz Bihaca koji je i u BiH? Jesi li laveeee (sad bih ja tebi trebao reci debilcino, al necu)?
Sram i stid da te bude!
Sa pogrešnim "ljudima" pokušavaš imati normalnu raspravu. Ovaj forum je za većinu njih mjesto gdje ispoljavaju komplekse i frustracije i liječe iste jer znaju da ne može biti nikakvih "posljedica". Par ovih vjerovatno lično zna Musu, pa je to i malo "žešći" nivo zavidnosti. Još kad napišu nešto tipa "a na čemu da mu zavidimo?"

a domet većini u životu šeher Sarajevo.
Nemoj bezveze gubiti vrijeme na to. Opušteno samo, uspio-propao, nemamo ništa od toga (sem ponosa što je iz vukojebine BIH, koju predstavlja na najvećem nivou), ni ja, a vjerovatno ni ti.