NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Nemoj tako Nezz ipak je AR najbolji igrac lige. Napravise haman Jordana od njega
- Shategabri
- Kontakt:
Ma dobro, nije isto kad si prva opcija u ekipi i kad padneš na treće mjesto.
Koševo Zapad
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa to sam i ja govorio.Mada, LAL njega forsiraju kao drugu opciju.Ispred Jamesa.To se vidi i po minutazi i po usage% i na kraju krajeva i po broju uzetih suteva.Shategabri je napisao/la: ↑11 dec 2025, 13:01Ma dobro, nije isto kad si prva opcija u ekipi i kad padneš na treće mjesto.
Momak je strasno napredovao, tu nema nikakve dileme.Igrac je na kojeg moras racunati svaku noc i na kojeg moras staviti ozbiljnog defanzivca.Ja samo imam problem sa pisanjima tipa da bi on mogao biti 1.opcija neke ozbiljne ekipe ili da bi imao isti ucinak kao Brunson u NYK, ako bi dobio takvu priliku.Sa takvim stvarima se ne mogu sloziti nikako.On nema fizicku gradju da bi izdrzao batinjanje svaku noc i svaku noc najboljeg protivnickog defanzivca na ledjima.
Ne bojim se nizerazrednih ekipa.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 06:19Strašni Spursi i bez Wembyja, još samo da se riješe panja Sochana i Keldona i nema zime za budućnost.
Ne čudi alemov strah kad je i sam svjestan kakva dominacija Teksasom ga očekuje u idućih 10-15 godina![]()
-
TripleThreat
- Kontakt:
Nego, kad smo već kod slobodnih, evo top 10 po postignutim poenima i ukupan FTA od svakog od njih, šta iskače?

Ja bih rekao prije svega Avdijin iznenađujuće velik broj slobodnih. Pored tog, Brunson sa najmanjim FTA i Mitchell sa poprilično niskim brojem. Ovo ostalo je manje-više očekivano.

Ja bih rekao prije svega Avdijin iznenađujuće velik broj slobodnih. Pored tog, Brunson sa najmanjim FTA i Mitchell sa poprilično niskim brojem. Ovo ostalo je manje-više očekivano.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 11 dec 2025, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Fali najbolji scorer u historiji lige, to iskace
Avdija,izraelski lobi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sta je sa prenosima nba na arenisport?
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Koda nema prijenosa? Odavno nisam pratio, baš mi čudno da nema od onakve najave
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
koliko sam upratio zadnjih noći nije bilo prijenosa ni na SK
Iskace da trenutno najbolji NBA igrac igra u prosjeku najmanje minuta, a postize najvise poena, i ima najbolje procente i iz nocu u noc statisticki igra gotovo savrsene utakmice a raja se ovdje nesto na njega naljutila pa mu traze dlaku u jajetu - tipa koliko je izveo slobodnih bacanjaTripleThreat je napisao/la: ↑11 dec 2025, 14:55Nego, kad smo već kod slobodnih, evo top 10 po postignutim poenima i ukupan FTA od svakog od njih, šta iskače?
Bio je sinoć Boston - Milwaukee na SK.
U nedjelju ide Cavsi - Charlotte.
Na arenama neki kuršlus.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
TripleThreat
- Kontakt:
Je l' to o famoznom foul baiteru pričamo? Ako jeste, onda mi je fascinantno da neko uživa u gledanju takvog igrača. Od baitanja pa do prigovaranja na skoro svaku odluku i neodluku sudija. Meni lično negledljiv igrač, sve i da postiže 40, a ne 35 u prosjeku.Sport90 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 09:05Iskace da trenutno najbolji NBA igrac igra u prosjeku najmanje minuta, a postize najvise poena, i ima najbolje procente i iz nocu u noc statisticki igra gotovo savrsene utakmice a raja se ovdje nesto na njega naljutila pa mu traze dlaku u jajetu - tipa koliko je izveo slobodnih bacanjaTripleThreat je napisao/la: ↑11 dec 2025, 14:55Nego, kad smo već kod slobodnih, evo top 10 po postignutim poenima i ukupan FTA od svakog od njih, šta iskače?
"Your favorite player's favorite player" - MB
Samo da mu pocnu zvati ofanzivne faule, pa eto i da dobija superstar slobodna bacanja na pogled. Svaki skoro play odgurne like rukom sto je ofanzivni faul a nikad ne zovu.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa je li ti gledljiv ili ne gledljiv to je subjektivan oskecaj, a objektivna slika NBA sampion, MVP lige, ove sezone predvodi tim koji igra najbolju kosarku (mozda svjedocimo historijskoj sezoni) igra manje minuta nego sto postiže koseva, zabija u veoma veom visokim procentima. Predvodi najbolji tim i najbolji je igrac lige, a nije onaj tip koji ce uzeti i gnjavti loptu i imati po utakmici 30 suteva, vec radi sve racionalno i umjereno.TripleThreat je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:46Je l' to o famoznom foul baiteru pričamo? Ako jeste, onda mi je fascinantno da neko uživa u gledanju takvog igrača. Od baitanja pa do prigovaranja na skoro svaku odluku i neodluku sudija. Meni lično negledljiv igrač, sve i da postiže 40, a ne 35 u prosjeku.Sport90 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 09:05Iskace da trenutno najbolji NBA igrac igra u prosjeku najmanje minuta, a postize najvise poena, i ima najbolje procente i iz nocu u noc statisticki igra gotovo savrsene utakmice a raja se ovdje nesto na njega naljutila pa mu traze dlaku u jajetu - tipa koliko je izveo slobodnih bacanjaTripleThreat je napisao/la: ↑11 dec 2025, 14:55Nego, kad smo već kod slobodnih, evo top 10 po postignutim poenima i ukupan FTA od svakog od njih, šta iskače?
Ima rijesenje za njeg, nastavi'l ovako- Zaza Pachulia
najbolji kosarkas na svijetu trenutno je Jokić, niko drugi
Trejd Luke u Lakerse je vjerovatno jedan od rijetkih trendova koji je uništio i igrača i klub
Uništen igrač koji sa Lakersima nikad neće osvojit prsten
Uništen Dallas koji će godinama bit na dnu lige
Uništen igrač koji sa Lakersima nikad neće osvojit prsten
Uništen Dallas koji će godinama bit na dnu lige
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.