Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
oki cmok cmok cao
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
mjau mjau
Vođa navijača sa 60 kila i 18 godina

, plus koristi megafon ko da ih je 1000 da se ne cuje a njih jedva 150

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Šta očekuješ od zeničkih dandaraša?
Da budu u formi i fit? Kako da ne.
Da budu u formi i fit? Kako da ne.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Ja jake slike top bgtee. Usput baci lajk jer drkicu vec jesi
Real Madrid im podijelio sokulje na pauzi jer su izgubili vec glas i ne mogu vise pjevat...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ko je lud da ono citaVivaLaStella je napisao/la: ↑24 okt 2023, 16:24joj treba ti 16GB RAMa da otvoris temu od ajstijevog spama
A hebes mi sve ako sam ikad procitao slovo od ovog svega![]()
Samo ga u kucicu otjeram, pa budemo malo mirni.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Da ne čitaš ne bi me citirao.redbull93 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 17:43Ko je lud da ono citaVivaLaStella je napisao/la: ↑24 okt 2023, 16:24joj treba ti 16GB RAMa da otvoris temu od ajstijevog spama
A hebes mi sve ako sam ikad procitao slovo od ovog svega![]()
![]()
Samo ga u kucicu otjeram, pa budemo malo mirni.
Kako bi me mogao otjerati kad ne dolaziš na Bilino? Pi.čkice mala.
Šamaram i šamarat ću te.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Nek pije slobodno, sumnjam da je kome zabranjenoalmir2018 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 16:16Vise sam ja puta u Mellainu pio kafe nego većina Tuzlaka iz nekih privatnih razloga
Tu vam često piju kafu i bivsi gradonacelnik Dzasmin![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pujdo u kucicu, fataj se dzejle ramovic 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pa dobro, nek su bili. Isli momci na utakmicu Celika. Sta fali. Nego sta bi od one vase akcije da cete iznabijati Fukare kad dodju u Zenicu? Ne znam da je neko od Fukara dobio neku povredu ili slicno?chily-rz je napisao/la: ↑24 okt 2023, 15:44Pa očekujemo od grupe koja prijeti i spominje neku Podgoricu da stane iza svojih riječi i uradi nešto konkretno ili im se damu napušu samo dok ližu bulju štrumfovima?DamirT je napisao/la: ↑24 okt 2023, 14:09
Vi ste stvarno utripovali da ste neki faktor, pa da vas svi moraju ganjati po kantonu. Bili u TK pa sta? Niste vi bili zbog Fukara tu, vec jer ste isli u Rahic, dakle prolaznici. Isto kao da Horde ganjaju npr Ultrase jer prolaze kroz Sarajevo i idu u Tuzlu npr. Nigdje veze. Otisli momci na druzenje sa Dragonsima prije utakmice sa Zvijezdom, ne vidim problem i potrebu da se neka treca grupa ganja po kantonu.
Nek me ispravi neko ako sam ista pogrijesio.
Kažem, pedesetak auta robije bez najave ili pratnje se vozalo dva sata kroz kanton vam, od Gracanice do Srebrenika nigdje nikog osim robije al zato na utakmici reprezentacije u Podgorici tražite neku frku skupa s štrumfovima, sramota.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tvoja keva mi je zanimljivija.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Jesul Fukare popalile sve baklje u Hanovima ili su ostavile sta i za tribine ???? Husic vas idalje finansira za repku haha savez napolje haha
!
Ne moze vas Bog nafatat u civilnim autima dosli . CIVILI 1987DamirT je napisao/la: ↑24 okt 2023, 18:05Pa dobro, nek su bili. Isli momci na utakmicu Celika. Sta fali. Nego sta bi od one vase akcije da cete iznabijati Fukare kad dodju u Zenicu? Ne znam da je neko od Fukara dobio neku povredu ili slicno?chily-rz je napisao/la: ↑24 okt 2023, 15:44Pa očekujemo od grupe koja prijeti i spominje neku Podgoricu da stane iza svojih riječi i uradi nešto konkretno ili im se damu napušu samo dok ližu bulju štrumfovima?DamirT je napisao/la: ↑24 okt 2023, 14:09
Vi ste stvarno utripovali da ste neki faktor, pa da vas svi moraju ganjati po kantonu. Bili u TK pa sta? Niste vi bili zbog Fukara tu, vec jer ste isli u Rahic, dakle prolaznici. Isto kao da Horde ganjaju npr Ultrase jer prolaze kroz Sarajevo i idu u Tuzlu npr. Nigdje veze. Otisli momci na druzenje sa Dragonsima prije utakmice sa Zvijezdom, ne vidim problem i potrebu da se neka treca grupa ganja po kantonu.
Nek me ispravi neko ako sam ista pogrijesio.
Kažem, pedesetak auta robije bez najave ili pratnje se vozalo dva sata kroz kanton vam, od Gracanice do Srebrenika nigdje nikog osim robije al zato na utakmici reprezentacije u Podgorici tražite neku frku skupa s štrumfovima, sramota.
haj ti malo na nasu temu, pa glasaj da cemo izgubiti. Pokazi svu frustraciju haha
Siuuuu
Siuuuu
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Zabranili ste unos transa i baklji, prepali se da vas ne poderu Fukare. Isti tretman ako Bog da i za vas, ako dođete na proljeće.
Niko nikog ne finansira. Lako je nagađat, a ne znaš nijednog Tuzlaka koji je upućen kamoli Husića, nekoga iz Fukara itd.
Zavist i ljubomora su čudne stvari. I vi bi da putujete i pratite repku, ali ste bijeda, jad i čemer. Vrhunac vam je napravit invaziju na Kakanj, vas 120.
Neke ste batine popili čujem.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
3 dana paščadi komunističke nije bilo nakon poraza u Zenici od Čelika. U medjuvremenu od bjesnila oboljeli. Gledaj paščadi jesu bijesni

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.