NK Široki Brijeg
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Čestitke juniorima na pobjedi u 1.utakmici finala kupa protiv Slavije 2:1
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
gruezi je napisao/la:Mislis? Pa ja mislim da mu je mijo jelic gurnuo bar 5 milja da mu slomi nogu , zna mijo gdje je zeljo najjaci taj vas je zolotic pojeo prosle godine I to usred listice

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Hoce li se neko kladiti da ce zeljo zadnje kolo dobiti sirokog na pecari?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije bas 5, ali blizu, voli Mijo ovako igracima sa strane dati ono sice sto ima u dzepu da se rijesi konkurencije.gruezi je napisao/la:Mislis? Pa ja mislim da mu je mijo jelic gurnuo bar 5 milja da mu slomi nogu , zna mijo gdje je zeljo najjaci taj vas je zolotic pojeo prosle godine I to usred listice
Jebga, mi ipak nemamo kvalitetan vezni red pa mora Mijo reagirati.
Ne mora se nitko s tobom kladiti. Okladi se ti sam, budi pametan, stavi kucu ili stan u Sarajevu na to i obogati se, boli te briga za forumase ovdje, pa ja.KrajPrice je napisao/la:Hoce li se neko kladiti da ce zeljo zadnje kolo dobiti sirokog na pecari?
...Život za Široki...
Je li gledao neko mec Siroki-Slavija. Kako je izgledao ? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sportfanatik
- Kontakt:
Solidan meč, bilo je vruće rezultat je najrealnijiDevil je napisao/la:Je li gledao neko mec Siroki-Slavija. Kako je izgledao ?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
GOSK - Siroki 1, bas me cudi sto je blokiran par.
s čime se ti zamaraš?zrinjke je napisao/la:GOSK - Siroki 1, bas me cudi sto je blokiran par.
pa vas je GOŠK nakantao na BB 3:0, ja se ne bih javljao nikako i pisao o drugim klubovima da je Širokog tako GOŠK nakantao..
a što će biti 1 šta ima veze, Široki ima oljeđeno pola prve ekipe..vjerojatno će i pola juniora igrati
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nas je GOSK razbio zasluzeno, htjeli su kupiti i uprava je jasno dala do znanja da ne zeli prodati, ljudi su nas posteno dobili i svaka im cast, niceg se ne sramim, trebaju se ovi igraci sramiti. A pola juniora nece igrati, jer pravo nastupa imaju samo oni koji imaju ugovor, a vjerujem da vam pola juniora nema ugovor, mozda tek 1 ili 2. I normlano da nema veze sto ce biti 1, volim i ja da im date da ostanu u ligi, nego kad netko rekne da je namjesteno, pravite se slijepi pored ociju.Kevin je napisao/la:s čime se ti zamaraš?zrinjke je napisao/la:GOSK - Siroki 1, bas me cudi sto je blokiran par.
pa vas je GOŠK nakantao na BB 3:0, ja se ne bih javljao nikako i pisao o drugim klubovima da je Širokog tako GOŠK nakantao..
a što će biti 1 šta ima veze, Široki ima oljeđeno pola prve ekipe..vjerojatno će i pola juniora igrati
pa mozda ce i nas dobit zasluzeno? jesi o tom razmisljao?zrinjke je napisao/la:Nas je GOSK razbio zasluzeno, htjeli su kupiti i uprava je jasno dala do znanja da ne zeli prodati, ljudi su nas posteno dobili i svaka im cast, niceg se ne sramim, trebaju se ovi igraci sramiti. A pola juniora nece igrati, jer pravo nastupa imaju samo oni koji imaju ugovor, a vjerujem da vam pola juniora nema ugovor, mozda tek 1 ili 2. I normlano da nema veze sto ce biti 1, volim i ja da im date da ostanu u ligi, nego kad netko rekne da je namjesteno, pravite se slijepi pored ociju.Kevin je napisao/la:s čime se ti zamaraš?zrinjke je napisao/la:GOSK - Siroki 1, bas me cudi sto je blokiran par.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Zabrini se malo,znas li ti s kim igrate???Android je napisao/la:KUP JE NAŠ!!!

Jaaaoooo,nebi da ste Barcelona
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Dobro,nakon one sramotne utakmice na grbavici nadam se da nece ova biti prodataAndroid je napisao/la:Jaaaoooo,nebi da ste Barcelona

Šta bi pa ovako lako nabiste Borca, jednostavno ste ga demolirali bar po rezultatu, kakva je igra bila, ili je sve ulazilo ?
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
-
- Kontakt:
oće li se napuniti pecara 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pa ne vjerujem da hoće nešto posebno, tu se ljudi jednostavno ne lože na ovakve stvari, u biti kada promislim tu se ljudi ne lože ni našta. Njima je "NORMALNO" da se Široki stalno bori za titulu i osvaja svefedeltafrotta je napisao/la:oće li se napuniti pecara

- badblueboylivno
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije tu samo NK Široki Brijeg.
Ima Široki drzavnih prvaka u dosta sportova, ovdje ti je sasvim normalno osvojiti prvo mjesto u necemu na drzavnoj razini, a treba uzeti i u obzir koliko vec dugo igramo Europu, iako se jos uvijek ceka neki bas pravi iskorak. Razmazeni su ljudi samim time dosta, slicni npr. Dalmatincima u temperamentu, kad je euforija euforija je, kad ne valja, onda nista ne valja.
Sad, druga stavka je dojam kompletnog stanovnistva o ligi opcenito i sta sve ne, to se ne razlikuje puno od ostatka drzave, a imas recimo zamjenskih vrhunskih sportova i ekipa (HKK Široki najbolji primjer) koje su takodjer tu. Kako god, ja ocekujem pristojnu brojku, dobru atmosferu i osvajanje naslova. Prosle godine je odlicna bila atmosfera, 600 ljudi u kopu, najmanje 4000 ljudi na stadionu, ali eto nazalost nije se uspjelo u naumu, ove godine mora.

Sad, druga stavka je dojam kompletnog stanovnistva o ligi opcenito i sta sve ne, to se ne razlikuje puno od ostatka drzave, a imas recimo zamjenskih vrhunskih sportova i ekipa (HKK Široki najbolji primjer) koje su takodjer tu. Kako god, ja ocekujem pristojnu brojku, dobru atmosferu i osvajanje naslova. Prosle godine je odlicna bila atmosfera, 600 ljudi u kopu, najmanje 4000 ljudi na stadionu, ali eto nazalost nije se uspjelo u naumu, ove godine mora.
...Život za Široki...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
2007-2013, 6 godinabadblueboylivno je napisao/la:Pa titule nema već pet godina.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL