“ Yes we start sale New Jersey from May 10 . You can order us”
Odgovor i nije bas gramaticki pravilan (
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Naši bi rekli iz kataloga, template - znaci nema zmaja i neke drečave žute bojezikerrz21 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 01:03
Eto stavio sam par slika nekih dresova sa SP,po meni je ovo najljepše,jednostavo,samo dobro posložit boje,ovaj dres od Curacao-a po meni najbolji,volio bih da Kelme napravo nešto približno ovome a ne neki zmajovi,hiljadu simbola nekih dodat,i natrpat pun k boja,nmg vjerovat da ocete stecak stavit na dres hahahah
Ljudi ovo bi bila perverzija I dala bi ekipi identitet I imidz Koji bi bio prepoznatljiv sirom svijeta npr kao sto je Hrvatska poznata po sahu na dresu.SWOT je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:17
![]()
Ovo je predobroDiadora je napisao/la: ↑04 apr 2026, 05:20Ljudi ovo bi bila perverzija I dala bi ekipi identitet I imidz Koji bi bio prepoznatljiv sirom svijeta npr kao sto je Hrvatska poznata po sahu na dresu.
E sad najrealnije je da ce dres liciti na Espanyolov s tim sto ce umjesto bijele boje biti zuta. Iskreno ne ocekujem nista vise.Watfordov dres je ruzniji puno
Ono sto je meni problematicno sa Kelme nisu toliko ni dresovi koliko oprema za trening tj trenerke, majice itd ,nevjerovatno Kako jeftino I pijacarski izgleda.
Ova firma postoji vec dugo ja fakat ne kontam Kako su ostali u biznisu sve ove godine.
Meni licno Kappa ima najbolji dizajn dresova, svaki Klub Kojima su sponzor ima lijep dizajn dresa. Diadora isto Samo sto sponzorisu tek 5 ili 6 klubova

Zavisi...ja bi radije dao 200 za ovakav neki nego li 100 za ove basic
Ova tehnika koju koristi Kelme sa samo printom na tkaninu, uopste nije skupa. Stvar je samo dobrog dizajna.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Goalgetter, InatSilniBosanski, Proximic, PSV, random11, Sensei, Sveti i 86 gostiju.