Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
to je najbolje naručiti direkt od paninija, ima negdje “missing stickers” opcija na njihovoj globalnoj stranici
Ima li danas sta da radi da se moze koji paketic pazariti
jedan ozbiljan francuski portal je napisao da panini planira update set sa 120 sličica … elem kerim, baumann, itoma i još par njih stižu sa malim zakašnjenjem … vjerovatno za vrijeme ili malo poslije SP
- Goalgetter
- Kontakt:
Planiram iz tog razloga jednog od "nasih" ne zalijepiti, da ostavim mjesto za Kerima
dva albuma ….. jedan s početnim sličicama a jedan sa izborom iz update-aGoalgetter je napisao/la: ↑10 maj 2026, 10:24Planiram iz tog razloga jednog od "nasih" ne zalijepiti, da ostavim mjesto za Kerima![]()
očekuje se i update maroko team sličice jer su uzeli neku sa tekme gdje skoro nijedan starter nije igrao
Jučer jedva nađem album u BBIu. Obišao sam 6 ili 7 prodavnica (od ovih većih marketa do trafika) u potrazi sa sličicama - nigdje nema. Kažu raja sve pograbila.
Sljedeće sedmice bi trebalo doći još sličica.
Sljedeće sedmice bi trebalo doći još sličica.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i sta je gust u tome da ispunis album za 2-3 dana, mjesec prije svjetskog? mislim svako ima svoje ali ne razumijem valjda je poenta da to traje kroz ovaj period do i u toku svjetskog lagano svaki dan pomalo..
pricali mjesec dana o slicicama kad ce sta ce gdje ce, dosle skupili ih za 5 dana i eto to je to od njih, to im je sva prica
pricali mjesec dana o slicicama kad ce sta ce gdje ce, dosle skupili ih za 5 dana i eto to je to od njih, to im je sva prica
Ma i to je vise da pokazu kako imaju para i mogu iskesirati 3-4 kutije odjednom. Meni iskreno je to tesko debilizam, al dobro. Njihove su pareQUARTERBACK je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:04i sta je gust u tome da ispunis album za 2-3 dana, mjesec prije svjetskog? mislim svako ima svoje ali ne razumijem valjda je poenta da to traje kroz ovaj period do i u toku svjetskog lagano svaki dan pomalo..
pricali mjesec dana o slicicama kad ce sta ce gdje ce, dosle skupili ih za 5 dana i eto to je to od njih, to im je sva prica![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BiHSportman
- Kontakt:
Ima li danas negdje da bar jedan paketić uzmem.
Trenutno korisnika/ca: adicrnac, Goalgetter, Mostarska i 67 gostiju.