Ma salim se maloPofalici je napisao/la:Nisam ti ja trenutno u sarajevuamko27 je napisao/la:Pofalici je napisao/la:Znao samSvaka cast, sad kontam sto si kuci a ne na tribinama.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma salim se maloPofalici je napisao/la:Nisam ti ja trenutno u sarajevuamko27 je napisao/la:Pofalici je napisao/la:Znao samSvaka cast, sad kontam sto si kuci a ne na tribinama.
Haha kako se palite.szlaja je napisao/la:Kompleks... tipican primjerhabib je napisao/la:i kakve veze ima grbavica sa namavedator je napisao/la:Samo na istoku danas više navijača nego juče na čitavoj grbavici.![]()
Ne vjerujem da se znamo jer inace stanujem u austrijihabib je napisao/la:pofalici i ja sam iz pofalica mozda se znamoPofalici je napisao/la:Znao sam
ne sikirajte se ljudi uzimamo ovo hladno do kraja pogodio sam da ce ga krste zabit sad ce ga dat bilbija i to je to a mozda i dva zabije do kraja
koliko istok ima stolicavedator je napisao/la:Samo na istoku danas više navijača nego juče na čitavoj grbavici.![]()
7000JosipBukal je napisao/la:koliko istok ima stolicavedator je napisao/la:Samo na istoku danas više navijača nego juče na čitavoj grbavici.![]()
JosipBukal je napisao/la:koliko istok ima stolicavedator je napisao/la:Samo na istoku danas više navijača nego juče na čitavoj grbavici.![]()
Jel ti LenBias sta u rodu??franklampard8 je napisao/la:Dobro je. Igralo se sa pola snage sto nam je umalo doslo glave ...
franklampard8 je napisao/la:Dobro je. Igralo se sa pola snage sto nam je umalo doslo glave ...
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bordo10, Haksss, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, Pena, perodeformero, Proximic, Rule_hz, Vanja8, Varijantas8 i 103 gosta.