English Premier League
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
Dakle, 35-godišnji prodavač donera u vidu Ilkaya Gundogana ponizio je najbolji vezni red galaksije sa najboljim zadnjim veznim u historiji fudbala Rajanom Gravenberhom, najskupljim veznjakom u historiji fudbala Wirtzom i drugim najboljim Szoboszlaijem

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Zanimljiva slika mora se priznati.
- Pensioner26
- Kontakt:
Da su makar većeg topa napravili.
Jedno je penal, drugo nije.
Isto pravilo važi za obje situacije, nek neko elaborira ako može jer ovo nema smisla, kakvo brukanje PGMOL-a.
- VivaLaStella
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Može jedan set-piece ili još bolje penalty kick za šjor Slota, molim lijepo.
Samo o sudijama, jel moguće ovo
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Brokula fali. On je bio zaduzen za xG podatke. Pokazuje se da je u njima istina. 
Nemoj tako ,ovo je bilo u pleksus
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Ćelavi glavonja još izjavio “Neke ekipe dobijaju prekidima utakmice, mi ih gubimo”.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 02:16
Može jedan set-piece ili još bolje penalty kick za šjor Slota, molim lijepo.
Samo o sudijama, jel moguće ovo![]()
Haha kakav mentol. Ima noćne more od Arsenala kojeg je dobio jednim udarcem u okvir - iz prekida.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Arne nije navikao na ovakvo suđenje. Logično je da sada plače. 
Treba istaći i za trenera da je baš tanak, nije ovo PES, ne zna šta bi s novim igračima, dok mu stari igraju još pod muscle memory od Kloppovog sistema. Gosn Xabi je recimo Wirtza i Frimponga najbolje koristio u formaciji 3-4-2-1, dok obojica izgledaju ko telad u 4-2-3-1
- superFrankie
- Kontakt:
Frimpong je klasicni wing bek koji izgleda pogubljeno u sistemu sa 4 nazad. Trebat ce mu vremena da se navikne na taj sistem, ako se ikad i navikne. A Wirtz jednostavno izgleda slabije i sporije od svih ostalih na terenu, mislim da tu sistem nije problemcoelho41 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 11:48Treba istaći i za trenera da je baš tanak, nije ovo PES, ne zna šta bi s novim igračima, dok mu stari igraju još pod muscle memory od Kloppovog sistema. Gosn Xabi je recimo Wirtza i Frimponga najbolje koristio u formaciji 3-4-2-1, dok obojica izgledaju ko telad u 4-2-3-1
Kada su se dovodili svi ovi igrači, logika je govorila da se zapravo i planira prijelaz na 3-4-2-1 ili 3-4-1-2 jer što bi drugačije dovodio frimponga, wirtza i kerkeza, ja to pišem na temi još od prvog kola, međutim od tog ništa, ovaj po svom nešto izmišlja pozicije i imamo ovo što imamo. Moguće i da je nedolazak guehija doprinio tome.
- JayCatwright
- Kontakt:
Za tu formaciju ti treba 6 stopera, mi nemamo ni 3, de ba.Finn je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:06Kada su se dovodili svi ovi igrači, logika je govorila da se zapravo i planira prijelaz na 3-4-2-1 ili 3-4-1-2 jer što bi drugačije dovodio frimponga, wirtza i kerkeza, ja to pišem na temi još od prvog kola, međutim od tog ništa, ovaj po svom nešto izmišlja pozicije i imamo ovo što imamo. Moguće i da je nedolazak guehija doprinio tome.
- wadethegreat
- Kontakt:
Realno do sada se samo Etikite pokazao.
Provlacili su se dosta Mora to stici.
Kupili su igrace koji ne idu na ovu formaciju a Wirtz izgleda kao da Bas mimo toga ima drama problema sa tempom I brzinom lige.
Provlacili su se dosta Mora to stici.
Kupili su igrace koji ne idu na ovu formaciju a Wirtz izgleda kao da Bas mimo toga ima drama problema sa tempom I brzinom lige.
- superFrankie
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakva klasa, sta ce tek biti kad proigra
Lijepe brojke mada mi je Grealish dosta bolji igrač od Wirtza. 
Guardiola je Finnov učenik btwJayCatwright je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:18Za tu formaciju ti treba 6 stopera, mi nemamo ni 3, de ba.Finn je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:06Kada su se dovodili svi ovi igrači, logika je govorila da se zapravo i planira prijelaz na 3-4-2-1 ili 3-4-1-2 jer što bi drugačije dovodio frimponga, wirtza i kerkeza, ja to pišem na temi još od prvog kola, međutim od tog ništa, ovaj po svom nešto izmišlja pozicije i imamo ovo što imamo. Moguće i da je nedolazak guehija doprinio tome.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.