FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

isakovich
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la isakovich » 21 mar 2010, 22:43

po ovom svemu Lell je bolji igrac i od contenta i od alabe,,mislim da je on koliko toliko bolje igrao tu poziciju desnog beka,,a ujedno njegovim igranjem desno Lham bi isao lijevo gdje bolje stoji ,,Lell nije nesto u ofanzivi ali mu se nisu desavale ovako velike greke kao malom Alabi
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2010, 22:55

isakovich je napisao/la:po ovom svemu Lell je bolji igrac i od contenta i od alabe,,mislim da je on koliko toliko bolje igrao tu poziciju desnog beka,,a ujedno njegovim igranjem desno Lham bi isao lijevo gdje bolje stoji ,,Lell nije nesto u ofanzivi ali mu se nisu desavale ovako velike greke kao malom Alabi
VOLIM BAYERN
Lell je upropastio Bayern protiv Barce na Camp Nou i nije mu to jedina utakmica u kojoj je na kraju bio najzasluzniji za poraz. Alaba je tek imao jednu losu utakmicu iako ih je odigrao samo nekoliko, a sjetimo se samo LP kakvu je partiju pruzio? Ne smije se zaboraviti da ima tek 17 godina, tako da su i ovakve greske vrlo moguce. Lell je jedan od najlosijih igraca Bayerna i nadam se da vise nikad nece zaigrati za prvi tim.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2010, 23:05

Sada slijede najvažnije utakmice za Bayern. Nadam se da neće sve prokockati. Sretno im bilo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2010, 23:08

Neutral je napisao/la:Sada slijede najvažnije utakmice za Bayern. Nadam se da neće sve prokockati. Sretno im bilo.
Mislim da se u ovom slucaju mora nesto zrtvovati. Vjerujem da ce to biti kup, ali poznavajuci Gaala, trazice titulu i u ovom takmicenju. :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2010, 23:11

Nema žrtvovanja, ako smo ovako daleko došli, što da ne odu do kraja. Sada kup protiv Schalke-a. Moraju pokazati kvalitet.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2010, 23:18

Neutral je napisao/la:Nema žrtvovanja, ako smo ovako daleko došli, što da ne odu do kraja. Sada kup protiv Schalke-a. Moraju pokazati kvalitet.
Nas trenutni najveci problem su povrede. Umor se moze nekako savladati, ali nedostatak kljucnih igraca je bolna rana. Ako u srijedu zaigra Bilal i Olic s pravom se mozemo nadati finalu, ali bez njih dvojice, igra trenutno nije na onom nivou kakva bi trebala da bude, sto smo i vidjeli u Eintrachtu. Niko sretniji od mene ne bi bio da pobijedimo Schalke u ove dvije utakmice, ali vrlo tesko ce se to ostvariti. Zalagenjem u igri i borbom do samog kraja pobijediti se moze svaki tim. Pouka treba da im bude utakmice protiv Juventusa i period nekoliko utakmica poslije iste.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2010, 23:23

Ako sada sve zijane, onda su luzeri ove sezone i to je tako, ma koliko god mi dragi bili. Neće valjda, nedaj Bože.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 mar 2010, 08:01

e moj geronimo..
tebe treba nekom dobrom hodzi odvest da ti istjera tog sejtana zvanog odbrana.
covjece, ti si opsjedut tom odbranom. bas me zanima da li se i u snu dernjas: ODBRANAAAAA, ODBRANAAAAAA :lol:
lahko je naci krivca za poraz od lesinara, a to je van haal(a)!
lik je genije, a razlika izmedju genija i dilovine je tanja od dlake, pa jedan dan ili vise ce da bude genije, ali ce jednom da ispliva i dilovina.
da je stavio hamita desno a lama lijevo, qrac bi franfurat zabio dva gola. ali trenercina hoce da se kocka :evil: ...da cilja...jer igrati sa tinejdjerom nije nista do ciljanje.
ok, nisam se toliko ljutio zbog poraza koliko zbog cinjenice da nismo napravili nista u napadu(gdje ti je king) i to je jos jedan argument kad kazem da nam treba igrac koji ce to malo povezati, dati upotreblivu loptu..

spominjes diega?...nadam se d se salis!? svima nam je poznato koliko se bayern trudio da ga dovede i koji je razlog njegovog ne-dolaska ;)

ps
sta sam sinoc sanjao :o (ozbiljno, ne zayebavam se) ybt. prava nocna mora.
probudio sam se mokar k´o cep.
nekakav isprekidan san: te sanjam kako nas je salke nabio u prvenstvu i da ga zbog tog poraza nismo osvojili, te sanjam kako nas je mud izbacio, riberi nije produzio ugovor nego je otisao u barselonu.
sanjam kako nam je ova sezona propala pa nam uli prica kako ce se pojacati za slijedecu.
predstavljanje igraca-iznenadjenja u novoj sezoni: kad, radi se o onom klocu iz arsenala :shock:

naravno, sve krece nizbrdo pa se uprava sjeti da dovede dzeku-da spasi. u medjuvremenu je otisao i robben pa se igra u formaciji 4-2-1 (da, igramo sa ukupno 7 igraca plus golman)...uli se hvali kako je to rjesenje..
tad sam se probudio. koji san u pm :evil:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 mar 2010, 08:26

secer je napisao/la:sta sam sinoc sanjao :o (ozbiljno, ne zayebavam se) ybt. prava nocna mora.
nekakav isprekidan san: te sanjam kako nas je salke nabio u prvenstvu i da ga zbog tog poraza nismo osvojili, te sanjam kako nas je mud izbacio, riberi nije produzio ugovor nego je otisao u barselonu.
sanjam kako nam je ova sezona propala pa nam uli prica kako ce se pojacati za slijedecu.
predstavljanje igraca-iznenadjenja u novoj sezoni: kad, radi se o onom klocu iz arsenala :shock:

naravno, sve krece nizbrdo pa se uprava sjeti da dovede dzeku-da spasi. u medjuvremenu je otisao i robben pa se igra u formaciji 4-2-1 (da, igramo sa ukupno 7 igraca plus golman)...uli se hvali kako je to rjesenje..
:lol: :lol: :lol:

Ovo moram negdje sacuvati. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 22 mar 2010, 10:19

Trasimaco je napisao/la:
secer je napisao/la:sta sam sinoc sanjao :o (ozbiljno, ne zayebavam se) ybt. prava nocna mora.

:lol: :lol: :lol:

Ovo moram negdje sacuvati. :mrgreen:
hahahaha jest kralj majke mi 4-2-1 hahaha
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 mar 2010, 12:11

Ribery, Olic i VB spremni za srijedu i nalet na Schalke. Miche se vratio treninzima i za nadat se da bi mogao biti spreman za utakmice protiv Uniteda, mislim vrlo tesko, ali kod Njemackih ljekara je sve moguce.

Protiv Schalkea buh zelio ovakav sastav:

------------------------Butt------------------------
Lahm---------VB-------------Badstuber------Contento
----------------Bommel---------Schweini--------------
Robben-------------------------------------------Ribery
---------------Klose------------Olic---------------------

Muller zasluzuje odmor. Odigrao je mnogo utakmica u kojima nije napustao igru prije njenog zavrsetka, tako da bi mala pauza i njemu dobro dosla.
Ako pocne ovakav sastav, veliki su izgledi za prolazak u finale.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2010, 12:51

nece valjda dovesti onog kloca Bendtnera i dati 18 mil....nebih ga stavio da igra ni u laktase..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2010, 13:52

Želim Luca Tonija back 8-)

Takav nam napadač upravo sada treba najviše, no oni ga dadnu na posudbu.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 22 mar 2010, 15:59

Neutral je napisao/la:Želim Luca Tonija back 8-)

Takav nam napadač upravo sada treba najviše, no oni ga dadnu na posudbu.
Daj ba Neutral,ne sluti :D :D pored njeg su Gomez i Bentdner tehnicari ekstra klase :D .
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 mar 2010, 17:52

Saurman je napisao/la:nece valjda dovesti onog kloca Bendtnera i dati 18 mil....nebih ga stavio da igra ni u laktase..
To bi trebala biti samo jedna u nizu spekulacija. U Bayrnu trenutno igraju tri napadaca i nijedan nije slabiji od Bendtnera. Jednostavno, ne vidim razlog zasto bi njega dovodili.
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 mar 2010, 18:33

secer je napisao/la: covjece, ti si opsjedut tom odbranom. bas me zanima da li se i u snu dernjas: ODBRANAAAAA, ODBRANAAAAAA :lol:
pa normalno, ofanzivac moj lijepi. imamo abwehr k'o (hocu li ja reci laktasi :D ) qrac. ovako nesto ne pamtim jos od vremena kada je zubonja reuter igrao u bayernu. :mrgreen: da imamo tu usranu odbranu sad bi schalkeu bjezali 4 boda. i svi u glas pricali rutinska pobjeda, pred sudbonosne utakmice. ispostavilo se tacnim da je bila ludost ostati samo na 3 stopera. vidi sta se desava sa michom, losa prethodna sezona, povratak i nagovjestaj boljih partija. povreda ga sprecila da udje u pravu formu i taman kad se ocekivalo da zaigra kako bog zapovijeda, glupi ballack mu zamalo oci ne izbi.
vidi sta kaze gotmar u vezi ovoga. http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 84206.html
pitas me gdje bio king, pa odmara malo. zadnje utakmice niko ne kaze bayern protiv tog i tog, nego robben gegen gegner. :D nemas riberya, robbenu se prohtje da planduje i uz one bravurozne defanzivce, slijedi pusiona.

vidi sta nam genije kaze: "Dolaze nam sedmice istine, a ja želim osvojiti sva tri trofeja. Ili ćemo ispasti pobjednici ili ćemo umrijeti" http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... d489df4e62 8-)

znaci poceli te snovi muciti :( srecom da je to sto si usnio daleko od istine :? ...ili mozda nije :mrgreen:

ne treba ocekivati riberya u pocetnoj postavi u srijedu protiv schalkea...
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2010, 18:54

Ma Ottmar je čudo. Pa da u pravu je čovjek, tako je kako je i rekao. Fali tu dosta toga, da bi bili odlični a ne samo sa nekim bljeskom u pojedinim utakmicama.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 mar 2010, 19:23

geronimo je napisao/la:imamo abwehr k'o (hocu li ja reci laktasi :D ) qrac
budi konkretan!?
osim stopera u odbrani igraju i bekovi, zadnji vezni..
bas me zanima koga bi ti zamijenio i kojeg igraca bi doveo na to mjesto? ili, pak, mislis da trebamo promijeniti svih pet(sest) igraca pocevsi od bojtena i zavrsno sa kap´tenom?

sto se mene tice, a i potpis mi to govori, potreban nam je jedan dobar veznjak koji ce izbaciti bomela(tesko) ili malog mü. ako ciljaju na krosonju onda je bolje gurati malog mü.
lam-----bojto----dem´kelis----truber
ovo je sasvim solidna odbrana kojoj bi umjesto bad-trube dodao nekog dobrog beka(najradje maikona) pa ak bi ga nasli, onda bi bad-trubu u odbranu a na klupu bi neki od dugokosih.

jah, jucer sam gledao sky90 i slusao hica.
cova je rekao i to kako trenutno imamo tri(3) igraca ekstra kvalitete, a da su nam za utakmice sa vrhunskim timovima potrebna 4.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 mar 2010, 19:44

secer je napisao/la: budi konkretan!?
osim stopera u odbrani igraju i bekovi, zadnji vezni..
bas me zanima koga bi ti zamijenio i kojeg igraca bi doveo na to mjesto? ili, pak, mislis da trebamo promijeniti svih pet(sest) igraca pocevsi od bojtena i zavrsno sa kap´tenom?
e to mislim :lol: ostavio bih lahma, ali bih ga pitao u cetiri oka, koja mu strana zaista godi. i usput bih ga naruzio da poslje treninga ostane sa scholijem i da vjezba centarsuteve.

micho, joj misure (o njemu sam toliko puta pisao, pa mi se ne ponavlja), tarzan ili rodjak van damme-a bi samo mogao klupu grijati kod mene. cekati svoju sansu kada se neko povredi ili kada se ganja neki razultat...ubaciti ga naprijed. truba ili basketbaler, isto kao i kosonja. s tim da ovaj nema sta raziti u napadu, jer dok se vrati nazad strijelac protivnicke ekipe vec dobio zuti zbog skidanja dresa nakon postignutog gola. :lol:

BEK, jos jedan vrhunski bekonja nam treba, to iscekujemo vec dvije godine! jos od oprostaja sagnola. neko poput lizerazu-a. ima li takvih? sjajan u duelima, brz da pokriva citavu stranu (kao nas haso), opasan po gol i....da zna centirati. :mrgreen:

ove sto si ti postavio i sto ih genije ima su sasvim solidni. ali jednog zaboli zub, nema ga ko zamjeniti. poenta svega je da na svakoj poziciji moras biti duplo pokriven. tada se losa forma ili povrede nece toliko osjetiti i ekipa nece ispastati radi tanke klupe.

za k'tena nemam sta reci vise nego sto sam do sada pricao. ali sam se pomirio sa cinjenicom da on ostaje, da ga svi forsiraju...da na zalost poslje onakvih velicina i karaktera, kao sto su kahn, effe, scholl...i mnostvo drugih, bayern izabrao njega kao vodju ove ekipe. ili je on ono nesto ekstra ili mu je konkurencija slaba. prije ce biti ovo drugo.

jos nesto? 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 mar 2010, 20:11

Znaci Magath vas razbija ko' onaj na @gerinom avataru u najboljem dobu.
Povescete i ''Alibaba'' ce vam opet dohakati bez 40 hajduka. :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []