Ja
Ko te nije volio, nije ni obolio....
Mosa Rajvosa
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja
Provaljen si ti davno...Pantelija je napisao/la: ↑26 feb 2023, 10:57Prvo, ne poznajes ko sam, sta radim i s kim. Drugo, ja sa sabrinom veze nemam, trece, kada je dobro, napisem da je dobro, kada nije, napisem sa nije, ako ne vjerujes meni, pitaj djecu u akademiji. Vrlo lahko provjerljivo.
A ja dok sam bio, nisam bio u "šemama" vec radio posao posteno, a nakon sto sam otisao doveo sam najboljeg igraca u pionirima, bez marke (i ne samo njega).
Problem tebe i slicnih je sto pametujete o necemu sto i ne gledate, pricate o stvarima koje ne poznajete. Isto kao i vecina kod nas sto nije makla van granice pa ne znaju kako izgleda ozbiljan rad i organizacija vec lazu sebe da je sve krivo osim njih. Jbg.
Meni je opet glupo to stavljanje nacionalnih simbola na grbove sportskih kolektiva. Zato su mi ovi klubovi iz RSa i ZH smiješni, ubiše se ubacujući trobojku i šahovnicu u grbove, a kad vidiš po Srbiji i Hrvatskoj to niko nema na grbovima. Podanički mentalitet i džabanapoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 10:58Da, al opet kazem, nije to toliki brend kao FKS. A i grad Zenica je mnogo manje multikulturalan nego Sarajevo - zamisli koliko bi odjeknulo u Sarajevu da neko objavi na bilborde "Deda mraz i jelka nisu dio moje tradicije" kao sto je tamo bio slucaj. Primjera radi, Robija sigurno nikad ne bi dobila veliku kaznu kao Manijaci ili Horde za isticanje parola ratnim herojima BiH. Nisu toliko u fokusu kao mi ovdje.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 10:21Nas niko nije prisilio, da to uradimo, vec smo ga samovoljno uklonili. Zasto? Pa da se komsije ne naljutenapoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 00:48Jel realno da zivite u Bosni i pitate se sto je uklonjen ljiljan sa grba? Pa iz istog razloga sto nam je nametnuta plavozuta zastava '98. i sto nam drzava jos nema himnu. Radi politicke korektnosti. Naravno, korektnost se ugleda samo kod nasih simbola, sahovnica i trobojka ne smetaju nikom.
I da, znam da Tuzla ima ljiljan na grbu, al oni su osnovani nakon naseg redizajna i puno su manji brend.
I nijedan novinar nikad nece pitat za to jer se to pitanje ovdje smatra nekorektnim.i.sigurno bi uvrijedilo odredjene manjine.
Kao da u Engleskoj npr pitas sto ce dugine boje na kapitenskim trakama. Haj stisni pa reci da ti je to cudno.![]()
Ima ga i Čelik na grbu.
Naravno da nismo prisiljeni, al politika u Sarajevu svakako godinama povija kicmu, zaposljava ratne zlocince u gradske/drzavne institucije itd. Cudi me pa jos nisu dosli na ideju da stolice na Kosevu ofarbaju u miroljubljive crveno-plavo-bijele nijanse, ova zelena asocira na talibanizam i islam, ne smije tako nesta bit na simbolu Sarajeva.
Musa,Guliashvili,Avram mislim da ova trojica za ovu utakmicu
Kise nema od jutros, bio pljusak oko 06:00 i tjt.
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, nedimmmm1337, Tatamata1946 i 76 gostiju.