I mi ćemo njih za 4 sata.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Amin.
Velež sa pobjedom ima 50% više šanse za Evropu nego mi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:49Danas samo kec odgovara, sve ostalo je skoro pa sigurno opraštanje od Europe.
Igraš sa Zrinjskim tako da nije ni blizu, mnogo važnije utakmice dolaze.. pogotovo dvije nakon oveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:49Danas samo kec odgovara, sve ostalo je skoro pa sigurno opraštanje od Europe.
Daj Bože Morto, shodno iskustvima protiv Edisa u derbiju, i sa Širokim i Veležom da igramo nakon toga, koji imaju bar neke taktičke zamisli za razliku od nas, mislim da smo već halalili Europu, samo nam niko nije javioMortemHz je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:50Igraš sa Zrinjskim tako da nije ni blizu, mnogo važnije utakmice dolaze.. pogotovo dvije nakon oveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:49Danas samo kec odgovara, sve ostalo je skoro pa sigurno opraštanje od Europe.
Ovo je najbolji igrac bih, humanista, gospodin, sportista.eccehomo je napisao/la: ↑26 feb 2023, 14:52Pa, dobro Pantelija, fino si ti to napisao,(pogotovo za tog pionira što si doveo) al' haj' mi reci, matere ti što će ti taj kloc na avataruPantelija je napisao/la: ↑26 feb 2023, 10:57Prvo, ne poznajes ko sam, sta radim i s kim. Drugo, ja sa sabrinom veze nemam, trece, kada je dobro, napisem da je dobro, kada nije, napisem sa nije, ako ne vjerujes meni, pitaj djecu u akademiji. Vrlo lahko provjerljivo.
A ja dok sam bio, nisam bio u "šemama" vec radio posao posteno, a nakon sto sam otisao doveo sam najboljeg igraca u pionirima, bez marke (i ne samo njega).
Problem tebe i slicnih je sto pametujete o necemu sto i ne gledate, pricate o stvarima koje ne poznajete. Isto kao i vecina kod nas sto nije makla van granice pa ne znaju kako izgleda ozbiljan rad i organizacija vec lazu sebe da je sve krivo osim njih. Jbg.
Mi smo evropu halalili kad smo doveli ovog bilmeza na klupuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:55Daj Bože Morto, shodno iskustvima protiv Edisa u derbiju, i sa Širokim i Veležom da igramo nakon toga, koji imaju bar neke taktičke zamisli za razliku od nas, mislim da smo već halalili Europu, samo nam niko nije javioMortemHz je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:50Igraš sa Zrinjskim tako da nije ni blizu, mnogo važnije utakmice dolaze.. pogotovo dvije nakon oveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:49Danas samo kec odgovara, sve ostalo je skoro pa sigurno opraštanje od Europe.![]()
I to što kažeš.napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:58Mi smo evropu halalili kad smo doveli ovog bilmeza na klupuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:55Daj Bože Morto, shodno iskustvima protiv Edisa u derbiju, i sa Širokim i Veležom da igramo nakon toga, koji imaju bar neke taktičke zamisli za razliku od nas, mislim da smo već halalili Europu, samo nam niko nije javio![]()
Nije to baš isto, kada gledas u modernom fudbalu uloga desnog beka (sto je hebibovic cesto igrao) i def veznog nije toliko razlicita pogotovo u fazama napada.xfarex je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:37Znaci igrac se ne pita nego trener. Ili po potrebi se prilagodjavas ekipi.napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:28Ibra u knjizi pisao da je pitao Guardiolu zasto je pomjeren na krilo iako je najbolji CF na svijetu, u Atleticu se dosta igraca buni jer igra neprirodne pozicije i predaleko od gola (Felix npr, isforsirao posudbu u Chelsea), Murinjo imao problem sa par igraca jer ih je forsirao da igraju gdje ne zele itd. Sasvim normalna pojava.
Hebib juce kod Husa igra veznog, sta je trebao uraditi, bojkotovati ili negodovati
Upravo to... Posebno zato sto mi ne igramo neku fluidnu formaciju sa brzim transformacijama, nego jasno definisanu 4231 gdje se zna jasno uloga svakog igraca. Nama se na tim pozicijama zadnjeg veznog nisu snasli ni prirodno centralni vezni, Kapic i TSS, a da se snadje jedna cista desetka kao Avramovski. Strah me da isto ne bude i sa Vrancicem, i on nikad nije bio ovako defanzivan.iliyaa8 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 16:05Nije to baš isto, kada gledas u modernom fudbalu uloga desnog beka (sto je hebibovic cesto igrao) i def veznog nije toliko razlicita pogotovo u fazama napada.xfarex je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:37Znaci igrac se ne pita nego trener. Ili po potrebi se prilagodjavas ekipi.napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:28
Ibra u knjizi pisao da je pitao Guardiolu zasto je pomjeren na krilo iako je najbolji CF na svijetu, u Atleticu se dosta igraca buni jer igra neprirodne pozicije i predaleko od gola (Felix npr, isforsirao posudbu u Chelsea), Murinjo imao problem sa par igraca jer ih je forsirao da igraju gdje ne zele itd. Sasvim normalna pojava.
Hebib juce kod Husa igra veznog, sta je trebao uraditi, bojkotovati ili negodovati
To mozes vidjeti s primjerima Lahma i Kimmicha u Bayernu, Zinchenko u Arsenalu/Cityu, Cancelo u Cityu, Sergi Roberto u Barceloni.
Ali pomjerati igraca koji je primarno desetka, ili desno krilo, na obje pozicije izuzetno ofanzivan igrac, na poziciju zadnjeg veznog ili cak centralnog veznog moze biti smrt za igraca.
Mozes li zamisliti nekoga tipa Coutinha, koji je primarno desetka, ponekad lijevo krilo, ili Buendiu na zadnjem veznom ili centralnom veznom?
Za desetak minuta ide ludilo