FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Juce Ahmetovic, danas Handzic…. Za nas ne igra samo bordo 11. Za Evropu sto ne uradi ekipa, namirit ce “nasi” u drugim klubovima.
Musa, Gulas, i Avram.
Ovaj posljednji za nagradu jer je postavljao treneru nezgodna pitanja...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
O kakvom ti podaničkom mentalitetu pričaš? Real ima krunu na grbu, Barsa pola grba od krsta, Inter na na čitavom dresu ima križ...koliko je taj vjerski, tačnije križarski simbol zastupljen širom evrope, glupo je i nabrajati... Al eto mi smo kompleksaši i problem je, jer smo imali ljiljan pa ga sami ukinuli , a on nam je simbol Bosne, časne i ponosne, otkako ona postoji (i prije dolaska islama).FoSte95 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 11:30Meni je opet glupo to stavljanje nacionalnih simbola na grbove sportskih kolektiva. Zato su mi ovi klubovi iz RSa i ZH smiješni, ubiše se ubacujući trobojku i šahovnicu u grbove, a kad vidiš po Srbiji i Hrvatskoj to niko nema na grbovima. Podanički mentalitet i džabanapoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 10:58Da, al opet kazem, nije to toliki brend kao FKS. A i grad Zenica je mnogo manje multikulturalan nego Sarajevo - zamisli koliko bi odjeknulo u Sarajevu da neko objavi na bilborde "Deda mraz i jelka nisu dio moje tradicije" kao sto je tamo bio slucaj. Primjera radi, Robija sigurno nikad ne bi dobila veliku kaznu kao Manijaci ili Horde za isticanje parola ratnim herojima BiH. Nisu toliko u fokusu kao mi ovdje.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 10:21
Nas niko nije prisilio, da to uradimo, vec smo ga samovoljno uklonili. Zasto? Pa da se komsije ne naljute![]()
Ima ga i Čelik na grbu.
Naravno da nismo prisiljeni, al politika u Sarajevu svakako godinama povija kicmu, zaposljava ratne zlocince u gradske/drzavne institucije itd. Cudi me pa jos nisu dosli na ideju da stolice na Kosevu ofarbaju u miroljubljive crveno-plavo-bijele nijanse, ova zelena asocira na talibanizam i islam, ne smije tako nesta bit na simbolu Sarajeva.
Da se ne bi pokoji komunjara uvrijedio među nama, jer njemu je to simbol Alije i otpora 92-95 . Fuj
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Da se igra pred publikom sad bi tu već šetalo 60 od 100 hiljada Mirzinih fanatika, ovako sve zjapi.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
6. smo 

Zamisli, čovjek ima toliku platu i otjeran je na tribine za jednu od najvažnijih utakmica kluba ove sezone

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Potencijalno sedmi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Donesena odluka saveza da se igra bez publike najviše šteti turizmu u Mostaru kao što kažeš 60 do 100 K ljudi bi bilo sad u gradu na Neretvi ovako

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Igrajte hrabro, jako, pametno i svi za jednog jedan za sve! Naprijed bordo-bijeli! 

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pa, dobro Pantelija, fino si ti to napisao,(pogotovo za tog pionira što si doveo) al' haj' mi reci, matere ti što će ti taj kloc na avataruPantelija je napisao/la: ↑26 feb 2023, 10:57Prvo, ne poznajes ko sam, sta radim i s kim. Drugo, ja sa sabrinom veze nemam, trece, kada je dobro, napisem da je dobro, kada nije, napisem sa nije, ako ne vjerujes meni, pitaj djecu u akademiji. Vrlo lahko provjerljivo.
A ja dok sam bio, nisam bio u "šemama" vec radio posao posteno, a nakon sto sam otisao doveo sam najboljeg igraca u pionirima, bez marke (i ne samo njega).
Problem tebe i slicnih je sto pametujete o necemu sto i ne gledate, pricate o stvarima koje ne poznajete. Isto kao i vecina kod nas sto nije makla van granice pa ne znaju kako izgleda ozbiljan rad i organizacija vec lazu sebe da je sve krivo osim njih. Jbg.
Dobro je, Posušje nije pobijedilo. 

Ko mu je kriv sto je uctivo pitao zasto se stavlja na DMF jer je tu beskoristan za ekipu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Hajdeee Sarajevoooo 

- napoleon72
- Kontakt:
Nas je Mirza Joze Murinjo, Joze Murinjo
Tako i Special One odmah unisti najboljeg igraca da pokaze autoritet.

Tako i Special One odmah unisti najboljeg igraca da pokaze autoritet.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- napoleon72
- Kontakt:
Ibra u knjizi pisao da je pitao Guardiolu zasto je pomjeren na krilo iako je najbolji CF na svijetu, u Atleticu se dosta igraca buni jer igra neprirodne pozicije i predaleko od gola (Felix npr, isforsirao posudbu u Chelsea), Murinjo imao problem sa par igraca jer ih je forsirao da igraju gdje ne zele itd. Sasvim normalna pojava.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
2:1 za nas, Kyeremeh i Zilkić, sa druge strane Ćuže
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Znaci igrac se ne pita nego trener. Ili po potrebi se prilagodjavas ekipi.napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 15:28Ibra u knjizi pisao da je pitao Guardiolu zasto je pomjeren na krilo iako je najbolji CF na svijetu, u Atleticu se dosta igraca buni jer igra neprirodne pozicije i predaleko od gola (Felix npr, isforsirao posudbu u Chelsea), Murinjo imao problem sa par igraca jer ih je forsirao da igraju gdje ne zele itd. Sasvim normalna pojava.
Hebib juce kod Husa igra veznog, sta je trebao uraditi, bojkotovati ili negodovati
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], casual033, Hajdeee, JavierBosnia, mnon46, NeSamSafetee, Rule_hz, Vanja8 i 59 gostiju.