Nikako da naučite lekciju.

Nikako da naučite lekciju.
Ono kad prolongiras utakmnicu da bi doveo pojacanja kako bi igrao protiv nas
Ništa se ti ne briniEspiritosanto je napisao/la: ↑26 jun 2023, 09:33Nema šta hvala vam što ih pokupište.Vidim oduševljeni ste sa njimaRigoletto je napisao/la: ↑26 jun 2023, 09:22+ Mišića i Ramića koje ste priželjkivali kao pojačanja, no to smo već spomenuli ovdje. Športski poyyEspiritosanto je napisao/la: ↑25 jun 2023, 22:16
Nemoj ih vidiš da su ga popušili,u maju pričali židov spremio 2 miliona za pojačanja a dovode im iz Stupčanice Robena![]()
Ko je to dosao kod nas poslije raskida sa Sarajevom i koga smo im kalili ? Salcin bio na posudbi, Velezovo dijete. Druga stvar sto bi neki kod nas opravdano voljeli vidjeti Guliasvilija koji je brutalan igrac ili Musu kojeg bi svaka ekipa u ligi potpisala da moze dati tu platu. Samo mi jedan segment reci filjale u tome svemu ?zeljovolimte je napisao/la: ↑26 jun 2023, 08:36Meni djelujete kao filijala. S kim god raskinu kod vas, kod vas "kale" igrace. Ne znam cemu ljutnja?Cernica22 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 03:34E cuj filjaluzeljovolimte je napisao/la: ↑26 jun 2023, 00:11
Koliko igraca imate mozete dva tima sastaviti, doduse imate filijalu Velez pa cete im poslat neke.Vi kako ste krenuli bit cete Stupcanici filjala za godinu dana, s obzirom da vam je Rustem bomba prelaznog roka. Pa vi prizivate pola njihovih bivsih igraca, a kad vam mi sad Dejanovica poklonimo zvat cemo vas nasom filjalom
. Ono naslo Velez spominjat koji je do sad odradio korektan prelazni rok, a po semaforima od Ilidze do SCCa skupljali igrace za prozivku.
A Zeljo da nikog ne dovede, opet ce ispred vas biti.
Pa vama se najvise pomoglo da odete u evropu al niste uspjeli. Onakav ofsajd protiv Tuzle metar i vise i ona lakrdija protiv Borca su vam omogucili uopste borbu za evropu o cemu pricaskillafrommanilla je napisao/la: ↑26 jun 2023, 11:16kako bih volio da nismo filijala da dovodimo kao Zeljo pojacanja iz Kamp Lipa u Bihaću
gurnes mu 100KM da malo trci, pa ne moze bolje, zadovoljan on kuci jos posalje petobu
samo da nam je poslovati kao Zeljeznicar. meni je iskreno fascinirajuce da se oni javljaju i drze nekom predavanje o poslovanju, filijalama, pranju para i slicno. ja mislim da bi trebali prvo svoj klub malkice organizovati prije svega, cisto da ne zavisite od humanitarnog broja pa bi onda bilo OK diskutovati s vama
i da, uvijek cete biti ispred nas, jer ce se uvijek svirati ono sto vam se sviralo da odete u evropu. evo mozda @Raonffa da se javi da mi kaze da nisam upravu, da imam pogresne informacije o svemu, kao i cijela javnost u BiH![]()
holyman je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:20Sport90 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:09Bice zanimljivo citati komentare za jedno pola godine kad ovaj novi za FKS u tih pola godine bude odigrao jedno 3-4 utakmice , povrijedjen i sve sto bude radio to je karindjanje treba po Sarajevu i dernecenje po sarajevskim klubovima. Dokle vise se dovoditi propale igrace i plaćati ih masno za nikakav učinak. On da ista vrijedi i da ista može pružiti ne bi iz Portugala selio u Bosnu.
jednu je vec zapiko
Vi ste bas bolesni,od ljubomore vam se prividja.Vi ovdje spominjete razbacivanje,nasa pojacanja itd nisam vidio neko od nasih da se ovdje hvali bilo cime,uostalom i da se raduju i hvale imaju cime.
Nemoj tu kurvu Željanu, nju je baš trpao ko je stigaotabba77 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 11:30holyman je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:20Sport90 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:09Bice zanimljivo citati komentare za jedno pola godine kad ovaj novi za FKS u tih pola godine bude odigrao jedno 3-4 utakmice , povrijedjen i sve sto bude radio to je karindjanje treba po Sarajevu i dernecenje po sarajevskim klubovima. Dokle vise se dovoditi propale igrace i plaćati ih masno za nikakav učinak. On da ista vrijedi i da ista može pružiti ne bi iz Portugala selio u Bosnu.
jednu je vec zapiko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zeljkovic prvi, postao igrac i vraca se.Cernica22 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 11:05Ko je to dosao kod nas poslije raskida sa Sarajevom i koga smo im kalili ? Salcin bio na posudbi, Velezovo dijete. Druga stvar sto bi neki kod nas opravdano voljeli vidjeti Guliasvilija koji je brutalan igrac ili Musu kojeg bi svaka ekipa u ligi potpisala da moze dati tu platu. Samo mi jedan segment reci filjale u tome svemu ?zeljovolimte je napisao/la: ↑26 jun 2023, 08:36Meni djelujete kao filijala. S kim god raskinu kod vas, kod vas "kale" igrace. Ne znam cemu ljutnja?Cernica22 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 03:34
E cuj filjaluVi kako ste krenuli bit cete Stupcanici filjala za godinu dana, s obzirom da vam je Rustem bomba prelaznog roka. Pa vi prizivate pola njihovih bivsih igraca, a kad vam mi sad Dejanovica poklonimo zvat cemo vas nasom filjalom
. Ono naslo Velez spominjat koji je do sad odradio korektan prelazni rok, a po semaforima od Ilidze do SCCa skupljali igrace za prozivku.
A Zeljo da nikog ne dovede, opet ce ispred vas biti.
Trenutno korisnika/ca: laszlo, mosarajvosa83, MostarReds22, Paromlinac, riki46, supervizor i 28 gostiju.