Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ne , hocu da vam pokazem da ako se podrudite mozete da skinete zvijezde a ne ovdje palamuditrob do bagro je napisao/la:Koji kompleksas ocm, doso frajer na temu da nam pokaze da ima curu.![]()
![]()
lucif3R666 je napisao/la:ne , hocu da vam pokazem da ako se podrudite mozete da skinete zvijezde a ne ovdje palamuditrob do bagro je napisao/la:Koji kompleksas ocm, doso frajer na temu da nam pokaze da ima curu.![]()
![]()
Sara ?AgresivnoDjubre je napisao/la:Znam ja jednu u Zenici,ne znam jel joj nastala uopste 14-a a mala zvoni.![]()
Ne smijem stavljat u javnost slike.
P.S Nije problem,poslat cu.![]()
bagrcavi je napisao/la:Ove današnje djevojčice to sa 14 godina ima sve atribute, a dječaci sa 17 izgledaju ko da su osnovci.Otišlo sve u qrac.
Ja kad sam išo u školu cure nisu bile ovako dobre, sad sa 13 izgledaju kao prije one od 17bagrcavi je napisao/la:Ove današnje djevojčice to sa 14 godina ima sve atribute, a dječaci sa 17 izgledaju ko da su osnovci.Otišlo sve u qrac.
a i meni jarane hahaha bila jedna dobra treba kod mene u razredu, al mutava skroz.Ne zna dvije progovorit.legenda reala je napisao/la:Ja kad sam išo u školu cure nisu bile ovako dobre, sad sa 13 izgledaju kao prije one od 17bagrcavi je napisao/la:Ove današnje djevojčice to sa 14 godina ima sve atribute, a dječaci sa 17 izgledaju ko da su osnovci.Otišlo sve u qrac.![]()
![]()
Ma bilo je kod nas više dobrih, ono mi ko djeca ih fatali, a ali kad vidim ove sad 7-8 razred, ono kad sam ja išo nije bilo ni približno ovom sadbagrcavi je napisao/la:
a i meni jarane hahaha bila jedna dobra treba kod mene u razredu, al mutava skroz.Ne zna dvije progovorit.
Neko veče upoznam curu, sredila se ovo ono, kontam ima 18-19, kaže imam 15 sad ću 16 u avgustu ja zaplako sviju mi![]()
Pa evo to što kažeš za muške samo ja i još jedan u mene jaran u razredu u 4 srednjem sad imamo ono bradu da se vidi. Sve neki mliječni brčići ...bagrcavi je napisao/la:Ove današnje djevojčice to sa 14 godina ima sve atribute, a dječaci sa 17 izgledaju ko da su osnovci.Otišlo sve u qrac.
Ne znam kakve veze brada ima,može momak bez brade izgledati starije nego neko sa bradom,a da su isto godište.Civa je napisao/la:Pa evo to što kažeš za muške samo ja i još jedan u mene jaran u razredu u 4 srednjem sad imamo ono bradu da se vidi. Sve neki mliječni brčići ...bagrcavi je napisao/la:Ove današnje djevojčice to sa 14 godina ima sve atribute, a dječaci sa 17 izgledaju ko da su osnovci.Otišlo sve u qrac.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.