FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Rioo buraz, jedno pitanje za tebe! Kada je Bucan odlazio u Split, je li on otisao, a Amar ga mislio zadrzati? Cisto informativno, jer bi volio tog covjeka vidjeti u nasim redovima, pa makar i na klupi!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Au jesu nas poderali na ovom turniru no dobro ...nema mjesta za trofeje u vitrini trenutno ...sad ce se to prosiriti bez brige
-
- Kontakt:
Nek si ti ziv i zdrav al juniori igrajunime_tm87 je napisao/la:Au jesu nas poderali na ovom turniru no dobro ...nema mjesta za trofeje u vitrini trenutno ...sad ce se to prosiriti bez brige

1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
Kada su Bucan i Simic otisli nedugo zatim je Amar izjavio da je htjeo jednog zadrzati a drugog manje e sad o kome je mislio nemam pojma.BlueTiger je napisao/la:Rioo buraz, jedno pitanje za tebe! Kada je Bucan odlazio u Split, je li on otisao, a Amar ga mislio zadrzati? Cisto informativno, jer bi volio tog covjeka vidjeti u nasim redovima, pa makar i na klupi!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
znamzeljosampion je napisao/la:Nek si ti ziv i zdrav al juniori igrajunime_tm87 je napisao/la:Au jesu nas poderali na ovom turniru no dobro ...nema mjesta za trofeje u vitrini trenutno ...sad ce se to prosiriti bez brige
Evo KANTAR hoce da ide mislim da je odlican fudbaler i mislim da je bolji od Adilovica ako dodje kakva konkretna ponuda za njeg nek ga prodaju i uzmu Kantara . ;D
A sta je mislio kad je isao u Borac,pa zna se koji je njima redovan repertoar na tribinama,meni bi vise smetalo da vidim sliku Mladica il Karadjica,a igras u tom istom timu i gines na terenu,a gledas slike ljudi koji su te do juce ubijali,neznam jesul Avdukicu ista dobacivali?Rioo je napisao/la:nemoj djetetom da ti se kunem bezveze, njemu je puko film u Borcu na susretu sa Željom kad je onaj belaj bio, j... su mu majku Tursku vrijedjali ga jos kad je u javnost trener tadasnji izjavio kako je Šipovac bio protiv dolaska Bučana jer je Bošnjak, Bučan je u Sarajevu na odmoru i sretnem ga preksinoc u Importane Centru pozdravim se njim i fino ga pitam imali ista od dolaska u Želju kaze covjek meni ovako istim rijecima "Platio bi odredjen isnos za slobodne papire i dosao bu u Želju pa makar pod istim uslovima kao i prije dvije godine" i !?? nezadovoljan je kako u klubu tako i u gradu gdje živi pa balavac mu je neki prije mjesec dana na ulici dobacio "djesi balijo" !?, do pocetka sezone je jos tri mjeseca ba vrijeme ce pokazati bgm ...Buu je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/stoj ... cana/71014
Jedna bomba otklonjena![]()
Zeba je i sam par puta rekako da mu je u Želji fino i da nema namjere nigdje da ide.
-
- Kontakt:
Ma nek ide, eto vam ga, jalijaš obični. Niko mu nikad nije ništa sa tribina dobacio, čak uvijek dobije aplauz, a to se vama uvaliči u dupe, da ne bude "naš si a igraš za Srbe". Laprda Sead gluposti, niko mu ovdje ne zamjera zbog tog, čak su mu neki i bajram čestitali ovaj zadnji.
Odjednom kao ne valjamo.
Ni njemu ni Avduki, niko ne zamjera što su druge vjeroispovjesti.
Odjednom kao ne valjamo.
"? ' & рано $,? ' " у / прође"
Dobro si : "Blago onom ko rano poludi".& & ? 1926 je napisao/la:Ma nek ide, eto vam ga, jalijaš obični. Niko mu nikad nije ništa sa tribina dobacio, čak uvijek dobije aplauz, a to se vama uvaliči u dupe, da ne bude "naš si a igraš za Srbe". Laprda Sead gluposti, niko mu ovdje ne zamjera zbog tog, čak su mu neki i bajram čestitali ovaj zadnji. Odjednom kao ne valjamo.
ma kakav bucan ne zna on igrat da zna vec bi igrao u celiku
dobro si.harson je napisao/la:ma kakav bucan ne zna on igrat da zna vec bi igrao u celiku

sve sami znalci u čeliku
DRUG NEBI TI PUNCA
SVIM NAVIJACIMA KATOLICKE VJEROISPOVIJESTI SRETAN BOŽIĆ I BADNJE VEČE
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pozdrav manijaci,upravo sam cafe baru street u Modriči vidio vaseg stopera Bogičevića kako uziva u drustvu ispred atraktivne striptizete.Lijepo i pametno iskoristava odmor.
Kantar je krilni igrač i ne bi nikako mogao zamijeniti Adilovića, ali u pravu si da nije loš, sigurno bolji od E. Čolića ili Stanića.ninho je napisao/la:Evo KANTAR hoce da ide mislim da je odlican fudbaler i mislim da je bolji od Adilovica ako dodje kakva konkretna ponuda za njeg nek ga prodaju i uzmu Kantara . ;D
amerosm je napisao/la:SVIM NAVIJACIMA KATOLICKE VJEROISPOVIJESTI SRETAN BOŽIĆ I BADNJE VEČE
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
amerosm je napisao/la:SVIM NAVIJACIMA KATOLICKE VJEROISPOVIJESTI SRETAN BOŽIĆ I BADNJE VEČE
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ne razumijem te bgm, ti znas jel mu ko od par hiljada ljudi na stadionu nesto dobacio ?? zasto bi se uvlacio?? njegovi su iz Sa. i ovdje uvijek dodje na odmor igrao je za Sarajevo pa za Želju veci problem vidim tu nego sto igra za Borac, " da ne bude "naš si a igraš za Srbe" ne kontam kakve to veze ima gdje ko igra ?? to nikad nismo gledali niti smo optereceni ikada bili tim stvarima sta bi vi onda trebali reci za "vase" Markovića Vasilića Bogičevića Stanića itd. hahahahah ma shega meni sto uopste nabrajam ove, ma ne vidi sto se tice tih stvari mi nikada necemo biti kao vi a vi necete nikada biti kao mi& & ? 1926 je napisao/la:Ma nek ide, eto vam ga, jalijaš obični. Niko mu nikad nije ništa sa tribina dobacio, čak uvijek dobije aplauz, a to se vama uvaliči u dupe, da ne bude "naš si a igraš za Srbe". Laprda Sead gluposti, niko mu ovdje ne zamjera zbog tog, čak su mu neki i bajram čestitali ovaj zadnji.
Odjednom kao ne valjamo.

zvjezdas je napisao/la:Pozdrav manijaci,upravo sam cafe baru street u Modriči vidio vaseg stopera Bogičevića kako uziva u drustvu ispred atraktivne striptizete.Lijepo i pametno iskoristava odmor.

uziva mu i zena kod kuceRioo je napisao/la:zvjezdas je napisao/la:Pozdrav manijaci,upravo sam cafe baru street u Modriči vidio vaseg stopera Bogičevića kako uziva u drustvu ispred atraktivne striptizete.Lijepo i pametno iskoristava odmor.![]()
![]()
![]()
![]()
pametan covjek uziva max. zna sta valja

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- pintol_TM87
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHHAHAHA oplako sammmmmLudLo 4 je napisao/la:amerosm je napisao/la:SVIM NAVIJACIMA KATOLICKE VJEROISPOVIJESTI SRETAN BOŽIĆ I BADNJE VEČEuziva mu i zena kod kuceRioo je napisao/la:zvjezdas je napisao/la:Pozdrav manijaci,upravo sam cafe baru street u Modriči vidio vaseg stopera Bogičevića kako uziva u drustvu ispred atraktivne striptizete.Lijepo i pametno iskoristava odmor.![]()
![]()
![]()
![]()
pametan covjek uziva max. zna sta valja
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Proximic, riki46 i 63 gosta.