Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Pa ovaj Jakk je na chatu poslije izbora branio SDA i pljuvao Konakovicabombaysaphire je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:39Na ovoj temi @Chapman1886 , @Astec i @Jakk su svoje prve postove počeli pisati kako je izbio ovaj "rat" između Juke i Konakovića i u svojim postovima samo spominju politički i privatni život Konakovića ...
Je li vama to sumnjivo?

A ne djeluje kao los decko
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sve ovo nije fer prema momcima koji su preko svojih ledja i svojim trudom odveli BiH na Eurobasket. Mene da se pita i da imamo iole ozbiljnu reprezentaciju, Jusuf Nurkic ne bi nikad vise trebao dobiti poziv za kosarkasku reprezentaciju BiH. Sa svojim ponasanjem je sam diskvalifikovao sebe, nema uopste potrebe da imamo takvu jednu prznilicu u ekipi, bez obzira koliko je dobar kosarkas, samo unosi nemir i ponasa previse bahato i egoisticno. Nasi momci su dokazalli da se moze bez Nurkica i tako treba nastaviti, nemoramo mi ni proci grupnu fazu na eurobasktu, al najbitnije da zadrzimo dostojanstvo i da se igraci bore maksimalno. A ova ciganija ne treba nikome.
A sto se tice Konakovica, to je jedan obicni ****, mozda je manje zlo od SDA stranke, ciji je clan nedavno bio, ali je opet zlo... mene da se pita, od dva zla, ne bi izabrao nijedno zlo. I manje zlo je zlo, nikad to zaboraviti... kakav konakovic, kakva sda, to je sve isto. Novim ljudima treba dati sansu, a ne ljudima koji su dojuce bili dio sda stranke, a danas kao govore nesto protiv te iste sda.
A sto se tice Konakovica, to je jedan obicni ****, mozda je manje zlo od SDA stranke, ciji je clan nedavno bio, ali je opet zlo... mene da se pita, od dva zla, ne bi izabrao nijedno zlo. I manje zlo je zlo, nikad to zaboraviti... kakav konakovic, kakva sda, to je sve isto. Novim ljudima treba dati sansu, a ne ljudima koji su dojuce bili dio sda stranke, a danas kao govore nesto protiv te iste sda.
To su spominjali i Fahro i Željko, a znamo zašto su oborili vladu jer ta dva argumenta su im tragikomična, raspodjela para je bila transparentna i dosta ministara je prebacilo svoj budžet na Konakovića, a helikopter je trebao biti višegodišnji projekat i u tu cijenu je uključena obuka pilota i osoblja, kao i njihova primanja, hangari sve što ide uz taj helikopter, to bi bio odličan temelj da se nabavi još.
Ali da neko Nurkiću piše ova SDA saopštenja, pa je li toliki glupan.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije potrebno upaliti mozak u puni kapacitet da se vidi ko je koga ovde uvukao u pricu i ko je spominjao politicka pitanja u svom postu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:40Ne dopada mi se ova masovna podrška Elmedinu, čovjek je krkan i ego manijak.
Ovo je personalno između Dine i Jusufa, ne znam zašto se politika u ovo sve miješa.
Elmedin je sada napravio političku atnosferu da ako ga kritikuješ odma si etiketiran kao SDA bot.
Ovde je samo Nurkic zafatio vise nego sto moze podnijeti, isprskan. Vakat je da pocne trenirati kosarku i bude najbolji u istoj.
ko bolje plaća svoje botove? nip ili sda? vidim da si upućen
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Konakovic zakuco Juku 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Realno, poništi ga Kifla ko kartu u tramvaju, šamara ga nemilosrdno putem ovih prepiski, i to ono preko ruke backhandom
Ne znam što ovo Jusufu treba, neki stari kompleksi iz prošlosti proradili pa utripovao da može spuštati namazanoj lisici Konakoviću
i eto, zaletio se, probao na foru i ispao budala sa ovom pricom koja mu apsoltno nije bila potreba.
A možda ga je onaj Enes Trnovčić ili kako vec opet kliknuo i nahajcao. Možda on vodi i dalje taj neki svoj privatni rat sa Kiflom i Savezom, a Juka tu dođe ko njegov megafon. Ko zna

Ne znam što ovo Jusufu treba, neki stari kompleksi iz prošlosti proradili pa utripovao da može spuštati namazanoj lisici Konakoviću

A možda ga je onaj Enes Trnovčić ili kako vec opet kliknuo i nahajcao. Možda on vodi i dalje taj neki svoj privatni rat sa Kiflom i Savezom, a Juka tu dođe ko njegov megafon. Ko zna

Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 nov 2020, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Harune jesi to tiSWOT je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:42Sve ovo nije fer prema momcima koji su preko svojih ledja i svojim trudom odveli BiH na Eurobasket. Mene da se pita i da imamo iole ozbiljnu reprezentaciju, Jusuf Nurkic ne bi nikad vise trebao dobiti poziv za kosarkasku reprezentaciju BiH. Sa svojim ponasanjem je sam diskvalifikovao sebe, nema uopste potrebe da imamo takvu jednu prznilicu u ekipi, bez obzira koliko je dobar kosarkas, samo unosi nemir i ponasa previse bahato i egoisticno. Nasi momci su dokazalli da se moze bez Nurkica i tako treba nastaviti, nemoramo mi ni proci grupnu fazu na eurobasktu, al najbitnije da zadrzimo dostojanstvo i da se igraci bore maksimalno. A ova ciganija ne treba nikome.
Ne podtzavam ni jednog ni drugog jer pojma nemam ko je kriv za tu situaciju tada. Nego mi drago vidjeti kmecenje sda sendvicara na nemoc prema dini. A sto se sda celnika, uhljeba, glasaca itd tice kamo srece da su se rodilo na drugom kontinentu. Toliko o tim g.ovnima od ljudi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zaboravio je Zukorlica jos da spomene...Virtu4l je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:42To su spominjali i Fahro i Željko, a znamo zašto su oborili vladu jer ta dva argumenta su im tragikomična, raspodjela para je bila transparentna i dosta ministara je prebacilo svoj budžet na Konakovića, a helikopter je trebao biti višegodišnji projekat i u tu cijenu je uključena obuka pilota i osoblja, kao i njihova primanja, hangari sve što ide uz taj helikopter, to bi bio odličan temelj da se nabavi još.
Ali da neko Nurkiću piše ova SDA saopštenja, pa je li toliki glupan.![]()

- Chapman1886
- Kontakt:
žalosno je da jedan košarkaš nba zvijezda mora da se spušta na ovaj nivo kako bi narodu otvori ooči..hvala ti JUKA
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Jedan prije mjesec i 47 postova u roku od 3 dana

Kako to da nijedan post nema o njegovim igrama u mjehuru u Orlandu ?
Prije 2 godine su pridružen, mogao si bar jednom napisati nešto o Jukinim igrama .
Zadnja izmjena: bombaysaphire, dana/u 30 nov 2020, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa jasno se vide njih trojica. Nije sumnjivo, prosto je i zna se ko su i sta su. Izvukli su cak i Dininu majku itd. Hajde da malo sad otvorimo daljnju temu, evo nek Jukini botovi postave pitanje zasto ne prica sa cacom svojim, jel to menager preci od oca?? Hocemo li malo o odnosu sa tetkom?bombaysaphire je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:39Na ovoj temi @Chapman1886 , @Astec i @Jakk su svoje prve postove počeli pisati kako je izbio ovaj "rat" između Juke i Konakovića i u svojim postovima samo spominju politički i privatni život Konakovića ...
Je li vama to sumnjivo?
Max Allegri
zato što srbija ima centara na izvoz pa im ne treba jokić u tim kvalifikacijama
Pa Zukorlić je u ovih 600k

A kakav je ovo glupan ljudi moji, popravio mi je dan.
Kifla je sretan koliko je težak... znači šta god da se desi - njemu ide u korist.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trebao im je na Eurobasketu pa i tad nije igrao.filip13 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:45zato što srbija ima centara na izvoz pa im ne treba jokić u tim kvalifikacijama
Nisam u nikakvom taboru. Objektivno gledam na stvari. Nurkic je izmislio stvar i nakon sto je poklopljen krenuo da prica o potpuno drugim stvarima.Drape je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:23Pa nek mu Konaković odgovara, ali zašto bi se mi dijelili u ljute taboreJustin je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:22Jusuf je zapoceo sa svojom izmisljotinom. Sta mu je cilj toga?Drape je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:21Najbolje bi bilo da smo svi ignorisali ovaj sukob Konakovića i Nurkića pa nek ga oni rješavaju, jučer je reprezentacija izborila europsko prvenstvo, odigrala borbeno kako želimo od svih reprezentacija, a više pažnje je dobilo šta Dino i Jusuf pišu na facebooku.![]()
![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.