Wanderson je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:49
killafrommanilla je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:40
Ma što se mene tiče neka večeras ide, ali ti opet nisi odgovorio ni na šta što sam postavio, a Pirić čim se riješi Husare bit će pozvan. I to svako normalan podržava, a uostalom i nije bolji golman od Vasilja kako god okreneš.
Hajde da prođemo kroz taj sastav na koji je trebao nadograditi. Imamo Anela koji je uradio šta je uradio i za to krivimo njega, a na kraju krajeva, Spahić je zatvorio ta vrata za sva vremena. Tako da ne možeš tražiti opciju 4 5 i 6 kad si ostao bez opcije 1. Hadžikadunić povrijeđen, nadam se da će se s njim izgladiti ako je bilo problema. Kolašinac povrijeđen. Dedić rovit. Jusuf povrijeđen, Cimirot igra u ekipi u Arabiji koja ima jednu pobjedu, a Rade Krunić je najgori igrač Zvezde trenutno. Hajradinović je tu, Džeko je tu, Demirović je tu.
Pjanića ste tjerali **** motkama zbog nezalaganja, i čovjek se oprostio. Mada mislim da bi sada dao ruke i sa 35, jer igra ozbiljan fudbal. karić isto treba da bude opcija.
Na šta da nadogradi ovdje molim te? I Gigović, Esmir, Baždar, Huseinbašić su tu. Sve je to fino reći, da pronađe još dvije opcije u veznom, dvije u napadu, dvije u odbrani itd. Ali evo, ko su po tebi te opcije?
Kojih 20 igrača bi ti odabrao a da se bitno kvalitetom razlikuju od ovih, i kojih 11 bi večeras izveo?
I Sergej, koji se trenerski gradi, nikada ne bi došao u ovu reprezentaciju. Čovjek sam reče da je mogao preuzeti tipa 5 dobrih klubova sada nakon odličnih sezona u Zrinjskom, Rijeci i Dinamu ali čeka pravi projekt i pravu priliku. To mi nismo, ni za kakve pare, posebno ne za trenera koji se gradi.
Kakve veze ima Husara s Piricem i njegovim statusom u reprezentaciji i da li treba selektor da gleda sviđa li mu se neciji menadzer ili ne ili treba da pravi ekipu od najboljeg sto ima?
Sto se tice Anela isti je otisao zbog Barbareza kod kojeg je trebao biti na klupi.
Da ne pricam dalje kako je isti trebao zastiti svog najboljeg igraca, a ne jedva cekati da otjera ono na cemu treba da gradi buducnost.
Sto se tice dalje tvog posta, to je cista glupost i klasicno neznanje i neshvatanje fudbala, cuj Krunic najgori u Zvezdi, ali zato je Sunjic iz Paphosa pravo rjesenje.
Ogranicen si kao i selektor i ne cudi se da ste na istoj talasnoj duzini.
Sto se tice drugih igraca moze se napraviti citava postava koja je za klasu jaca od ovog veceras.
Anel nikad ne bi bio na klupi ni kod jednog selektora. I Anel je igrao u prvoj i protiv Engleske i protiv Italije, tako da - lažeš. Čovjek je broj 1 stoper reprezentacije po kvalitetu.
Evo sve i da ga je Barbarez otjerao, zašto mu je Spahić zatvorio vrata za sva vremena?
Da, Husarić treba da bude odstranjen iz svakog kluba i u PL, a kamoli da ima igrača u reprezentaciji. I opet kažem, Vasilj je bolji golman, i to ništa ne mijenja ko sjedi na klupi.
Hoću li morati i treći put pitati da meni, neznalici, objasniš ko su te opcije puno bolje od trenutnih i kako bi izgledalo prvih 11 večeras drastično boljih, računajući povrede? Krunić jeste najgori igrač Zvezde, slobodno pogledaj koju utakmicu a i baci pogled šta navijači misle o njemu.