Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

feniksptica
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la feniksptica » 16 nov 2024, 23:51

Balorda je napisao/la:
16 nov 2024, 23:49
izdzezveubrazil je napisao/la:
16 nov 2024, 23:42
Balorda je napisao/la:
16 nov 2024, 23:38
Ko će debilima objasniti da je gore izgubiti od Luksemburga 2-0, nego od Njemačke 10-0.

I jeste za Dogana, Džele i Makija.
Ako Bog da, da vam Sergej postane novi trener Veleža, pa da vidiš miline.

Doduše ne želim to pojedinim normalnim ljudima, ali takvima poput tebe bih stvarno želio.
Da bogdo nikad nije ni pristao na ovaj suludi posao, da se petlja sa go.vnima u savezu i sa go.vnima od navijača i go.vnima od kvazinovinara.

Previše dobrog je on uradio za nas da bi ga svaki krezavi debil uzimao u prljava usta.

Dželo je za vas, po mjeri ste.
On je to svoje dobro urađeno trebao sačuvati ne prihvatanjem ovog posla trenutno dok je Vico tu.

Tu je vec izgubio kredibilitet. Sve poslijeje samo logičan slijed događaja za složiti ćeš se sa mnom potpunog amatera u ovom poslu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 16 nov 2024, 23:54

Brate lik ne zna postaviti ekipu da brane prostor, o markiranju necemo, puno mi je to...

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 16 nov 2024, 23:55

Ako je neko očekivao da će Barbarez napraviti nešto taj veze nema sa fudbalom. Čovjek je totalni početnik u trenerskom poslu, a ti si mu dao državni tim u ruke da vodi. Nadalje od čela saveza pa nadalje ne postoji čista namjera i želja za uspjehom jer ti ljudi mrze državu i sve vezano za istu i čim su tako olahko zakucali Ugovor na 4 godine svakom iole razumnom je jasno da je to dobar recept za neuspjeh i propast. Mi smo nažalost povodljiv i glup narod i pušimo fore za gram patriotizma te konstantno tražimo opravdanja, a jedno od opravdanja je odriješi kesu za selektora. Kesa je dobro odriješena i selektor ima astronomsku platu te za tu platu možeš dovesti pravog stručnjaka, a ne da se neko ući na reprezentaciji. Pa Jakirović, Zekić, Corić... su za Barbu lično Pep Guardiola. Patriotu guraš na neku poziciju u repki gdje je potrebno da imaš uticaja i konekcije, a za trenera staviš stručnjaka koji će raditi kako treba za pare. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

1981oldschool
Kontakt:

Post Postao/la 1981oldschool » 16 nov 2024, 23:55

Ma koga brani, ne brani ga niko da malo bolje pročitate. Nego bi likovi mijenjali hadzikica koji nije nikako igrao. Evo vam je i kila odgovorio da ide odma sto se njega tiče. Ko će preuzeti reprezentaciju, kad smrdi sve od glave do repa. Sergej je najmanji problem i jest neznalica. Svi se pravite pametni sad. Tjerali ste peteva i drvljem i kamenjem a sad najbolji. Zato nam j jeste sve kako jeste. Mi smo jedna od najlošijih reprezentacija, ne znam sta ste se nafurali i na sta. Da gvardiola dođe isto bi bilo. Igrači su kao i trener ****. Sve nam je tako!!! Samo serete i serete i serete i pravite se pametni a veze sa životom nemate i ne viditi dalje od nosa!
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 16 nov 2024, 23:57

1981oldschool je napisao/la:
16 nov 2024, 23:55
Ma koga brani, ne brani ga niko da malo bolje pročitate. Nego bi likovi mijenjali hadzikica koji nije nikako igrao. Evo vam je i kila odgovorio da ide odma sto se njega tiče. Ko će preuzeti reprezentaciju, kad smrdi sve od glave do repa. Sergej je najmanji problem i jest neznalica. Svi se pravite pametni sad. Tjerali ste peteva i drvljem i kamenjem a sad najbolji. Zato nam j jeste sve kako jeste. Mi smo jedna od najlošijih reprezentacija, ne znam sta ste se nafurali i na sta. Da gvardiola dođe isto bi bilo. Igrači su kao i trener ****. Sve nam je tako!!! Samo serete i serete i serete i pravite se pametni a veze sa životom nemate i ne viditi dalje od nosa!
Pa eto sve to što si napisao je branjenje Barbareza.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 16 nov 2024, 23:57

Wanderson je napisao/la:
killafrommanilla je napisao/la:
16 nov 2024, 23:40
Ma što se mene tiče neka večeras ide, ali ti opet nisi odgovorio ni na šta što sam postavio, a Pirić čim se riješi Husare bit će pozvan. I to svako normalan podržava, a uostalom i nije bolji golman od Vasilja kako god okreneš.

Hajde da prođemo kroz taj sastav na koji je trebao nadograditi. Imamo Anela koji je uradio šta je uradio i za to krivimo njega, a na kraju krajeva, Spahić je zatvorio ta vrata za sva vremena. Tako da ne možeš tražiti opciju 4 5 i 6 kad si ostao bez opcije 1. Hadžikadunić povrijeđen, nadam se da će se s njim izgladiti ako je bilo problema. Kolašinac povrijeđen. Dedić rovit. Jusuf povrijeđen, Cimirot igra u ekipi u Arabiji koja ima jednu pobjedu, a Rade Krunić je najgori igrač Zvezde trenutno. Hajradinović je tu, Džeko je tu, Demirović je tu.

Pjanića ste tjerali **** motkama zbog nezalaganja, i čovjek se oprostio. Mada mislim da bi sada dao ruke i sa 35, jer igra ozbiljan fudbal. karić isto treba da bude opcija.

Na šta da nadogradi ovdje molim te? I Gigović, Esmir, Baždar, Huseinbašić su tu. Sve je to fino reći, da pronađe još dvije opcije u veznom, dvije u napadu, dvije u odbrani itd. Ali evo, ko su po tebi te opcije?

Kojih 20 igrača bi ti odabrao a da se bitno kvalitetom razlikuju od ovih, i kojih 11 bi večeras izveo?

I Sergej, koji se trenerski gradi, nikada ne bi došao u ovu reprezentaciju. Čovjek sam reče da je mogao preuzeti tipa 5 dobrih klubova sada nakon odličnih sezona u Zrinjskom, Rijeci i Dinamu ali čeka pravi projekt i pravu priliku. To mi nismo, ni za kakve pare, posebno ne za trenera koji se gradi.
Kakve veze ima Husara s Piricem i njegovim statusom u reprezentaciji i da li treba selektor da gleda sviđa li mu se neciji menadzer ili ne ili treba da pravi ekipu od najboljeg sto ima?

Sto se tice Anela isti je otisao zbog Barbareza kod kojeg je trebao biti na klupi. :rol:

Da ne pricam dalje kako je isti trebao zastiti svog najboljeg igraca, a ne jedva cekati da otjera ono na cemu treba da gradi buducnost.

Sto se tice dalje tvog posta, to je cista glupost i klasicno neznanje i neshvatanje fudbala, cuj Krunic najgori u Zvezdi, ali zato je Sunjic iz Paphosa pravo rjesenje. :rol: :rol:

Ogranicen si kao i selektor i ne cudi se da ste na istoj talasnoj duzini.

Sto se tice drugih igraca moze se napraviti citava postava koja je za klasu jaca od ovog veceras.
Anel nikad ne bi bio na klupi ni kod jednog selektora. I Anel je igrao u prvoj i protiv Engleske i protiv Italije, tako da - lažeš. Čovjek je broj 1 stoper reprezentacije po kvalitetu.

Evo sve i da ga je Barbarez otjerao, zašto mu je Spahić zatvorio vrata za sva vremena?

Da, Husarić treba da bude odstranjen iz svakog kluba i u PL, a kamoli da ima igrača u reprezentaciji. I opet kažem, Vasilj je bolji golman, i to ništa ne mijenja ko sjedi na klupi.

Hoću li morati i treći put pitati da meni, neznalici, objasniš ko su te opcije puno bolje od trenutnih i kako bi izgledalo prvih 11 večeras drastično boljih, računajući povrede? Krunić jeste najgori igrač Zvezde, slobodno pogledaj koju utakmicu a i baci pogled šta navijači misle o njemu.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 16 nov 2024, 23:57

Ovim projektom će "Zm0jevi" stići do grupe D i tu ce se direktno plasirati na Euro ! Barba, uz tebe smo !

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 16 nov 2024, 23:58

16 nov 2024, 23:14
fanatik19 je napisao/la:
16 nov 2024, 22:39
Gdje su killa i GG3 da podrze poker mafiju zajedno sa ublehama iz stručnog štaba i kažu kako treba vremena
Ti reče da se ti i ja više nećemo citirati, ali jednostavno ovo je tvojih pet minuta, tog velikog navijača reprezentacije kojeg bi više bolilo da je neko koga si pljuvao odigrao vrhunsku utakmicu, da smo iznenadili Njemce nekako ili ne daj Bože izvukli neki pozitivan rezultat.

Evo postavit ću ti par pitanja, može odgovoriti bilo ko osim tebe. Kako bi po tebi izgledao spisak s povredama, a kako bi izgledalo prvih 11 i da li smatraš da su tih prvih 11 u stanju igrati s Njemačkom, da su 2x kvalitetniji od ovog sastava u kojem smo izašli i da bi izgubili manje od 5 razlike? I ko je selektor koji bi uzeo reprezentaciju da pravi nešto za budućnost, kada mu je raspored Engleska, Italija, 2x Holandija, 2x Njemačka i 2x Mađarska. Koji bi to rizikovao svoj CV dajući priliku mladim momcima kao Muharemoviću večeras, svjestan da će ga neko od ovih svjetskih reprezentacija nagrditi? A pritom da radi za neku mizernu platu u svjetskim okvirima i sa gospodinom Vicom Zeljkovićem koji sigurno ne misli dobro tom projektu na kraju krajeva :D

Sad mi reci kako ne spavaš i kako se sekiraš za reprezentaciju, kako si baš tužan zbog svega :mrgreen:
Ti bi fakat da se dopisuješ nešto nakon najvećeg debakla u historiji reprezentacije uz najgoru moguču igru ikada i najgoru moguču postavu igrača? To već spada u bezobrazluk. Moram konstatirati da si Barbarez Fan Boy :rol:.

1981oldschool
Kontakt:

Post Postao/la 1981oldschool » 16 nov 2024, 23:59

izdzezveubrazil je napisao/la:
16 nov 2024, 23:57
1981oldschool je napisao/la:
16 nov 2024, 23:55
Pa eto sve to što si napisao je branjenje Barbareza.
Ama nije brate dragi, nego samo kazem da su svi u reprezentaciji ****. Od vrha pa do dna, to samo govorim. Svi napadate trenere odavno i mjenjaju se kao na traci i jeli bilo kakve promjene, a evo koji po redu sad?
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 16 nov 2024, 23:59

Onaj gore mu yebe majku radi svog igrača Pirića, ovi neki radi Muftića, a u suštini bosanski balvani bi mijenjali trenera svakih pet utakmica, a onda kukali za onim što je otpušten prije.

Ne možeš ti debilima objasniti da je gore gubiti od Luksemburga, Cipra i Moldavije, nego od Njemačke 10-0. Tokmaci su to.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 nov 2024, 00:00

Da ne primismo rani gol Barbarez bi to dobro branio. Bilo bi samo 5-0
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 17 nov 2024, 00:01

Mislio sam da nema većih mentola od navijača sarajevskih klubova kada krenu smarati na temi što nisu pozvani u reprezentaciju njihovi polovnjaci, ali ovi Veležovi su i njih sje.bali sa advokaturom za Barbareza.

Sunce ti poljubim kakvi mentalni sklopovi, daBogda im trener bio u federalnoj.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 nov 2024, 00:01

Ne možeš ti nekom objasnit da ne ide da ko amater odmah preuzmes repku i tako zahtjevan proces
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 17 nov 2024, 00:05

Anel nikad ne bi bio na klupi ni kod jednog selektora. I Anel je igrao u prvoj i protiv Engleske i protiv Italije, tako da - lažeš. Čovjek je broj 1 stoper reprezentacije po kvalitetu.

Evo sve i da ga je Barbarez otjerao, zašto mu je Spahić zatvorio vrata za sva vremena?

Da, Husarić treba da bude odstranjen iz svakog kluba i u PL, a kamoli da ima igrača u reprezentaciji. I opet kažem, Vasilj je bolji golman, i to ništa ne mijenja ko sjedi na klupi.

Hoću li morati i treći put pitati da meni, neznalici, objasniš ko su te opcije puno bolje od trenutnih i kako bi izgledalo prvih 11 večeras drastično boljih, računajući povrede? Krunić jeste najgori igrač Zvezde, slobodno pogledaj koju utakmicu a i baci pogled šta navijači misle o njemu.
Info o Anelu je od igraca sa tog okupljanja tako da, ako on laze lazem i ja.

Zvezdu ne gledam, ali gledam Barcelonu svaku utakmicu, ono sto je Krunic odigrao protiv Barcelone i asistenciju kakvu je imao nije imao apsolutno niko protiv Barcelone ove sezone, tako da te price ne piju vode, druga stvar je sto Delije ocekuju da Krunic izdominira Inter na Meazzi.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 17 nov 2024, 00:06

Pokeraš pored totalnog fudbalskog neznanja pokazuje i ogromnu količinu bezobrazluka i neodgojenosti
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 17 nov 2024, 00:07

Balvani, da se razumijemo, ja sam za to da Barba još večeras ode glavom bez obzira, da se ne valja više u tom blatu u kojem sadistički uživate 30 godina.

Nikada nije trebao ni prihvatiti ovu funkciju, isto kao ni Duško, ni Kodro. Respekt Vahi što je pametniji od svih i neće da jede go.vna.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 17 nov 2024, 00:08

Wanderson je napisao/la:
16 nov 2024, 23:40
Ma što se mene tiče neka večeras ide, ali ti opet nisi odgovorio ni na šta što sam postavio, a Pirić čim se riješi Husare bit će pozvan. I to svako normalan podržava, a uostalom i nije bolji golman od Vasilja kako god okreneš.

Hajde da prođemo kroz taj sastav na koji je trebao nadograditi. Imamo Anela koji je uradio šta je uradio i za to krivimo njega, a na kraju krajeva, Spahić je zatvorio ta vrata za sva vremena. Tako da ne možeš tražiti opciju 4 5 i 6 kad si ostao bez opcije 1. Hadžikadunić povrijeđen, nadam se da će se s njim izgladiti ako je bilo problema. Kolašinac povrijeđen. Dedić rovit. Jusuf povrijeđen, Cimirot igra u ekipi u Arabiji koja ima jednu pobjedu, a Rade Krunić je najgori igrač Zvezde trenutno. Hajradinović je tu, Džeko je tu, Demirović je tu.

Pjanića ste tjerali **** motkama zbog nezalaganja, i čovjek se oprostio. Mada mislim da bi sada dao ruke i sa 35, jer igra ozbiljan fudbal. karić isto treba da bude opcija.

Na šta da nadogradi ovdje molim te? I Gigović, Esmir, Baždar, Huseinbašić su tu. Sve je to fino reći, da pronađe još dvije opcije u veznom, dvije u napadu, dvije u odbrani itd. Ali evo, ko su po tebi te opcije?

Kojih 20 igrača bi ti odabrao a da se bitno kvalitetom razlikuju od ovih, i kojih 11 bi večeras izveo?

I Sergej, koji se trenerski gradi, nikada ne bi došao u ovu reprezentaciju. Čovjek sam reče da je mogao preuzeti tipa 5 dobrih klubova sada nakon odličnih sezona u Zrinjskom, Rijeci i Dinamu ali čeka pravi projekt i pravu priliku. To mi nismo, ni za kakve pare, posebno ne za trenera koji se gradi.
Kakve veze ima Husara s Piricem i njegovim statusom u reprezentaciji i da li treba selektor da gleda sviđa li mu se neciji menadzer ili ne ili treba da pravi ekipu od najboljeg sto ima?

Sto se tice Anela isti je otisao zbog Barbareza kod kojeg je trebao biti na klupi. :rol:

Da ne pricam dalje kako je isti trebao zastiti svog najboljeg igraca, a ne jedva cekati da otjera ono na cemu treba da gradi buducnost.

Sto se tice dalje tvog posta, to je cista glupost i klasicno neznanje i neshvatanje fudbala, cuj Krunic najgori u Zvezdi, ali zato je Sunjic iz Paphosa pravo rjesenje. :rol: :rol:

Ogranicen si kao i selektor i ne cudi se da ste na istoj talasnoj duzini.

Sto se tice drugih igraca moze se napraviti citava postava koja je za klasu jaca od ovog veceras.

Evo nek je Krunić najgori igrač Zvezde, kako te nije stid napisat u prepucavanjima sa mnom da treba istrpit Omerovića koji je jedan od najgorih igrača Osijeka a ujedno i naše reprezentacije. Taj isti Krunić je iz blata Foče napravio karijeru kakvu ovi cvajtaši dijasporski nikada neće ni u snu a imali su 1000 puta lakši put od njega. Težimo da budemo nešto kao Slovenija, a njihov vezni red nosi čovjek koji isto kao Krunić igra u Zvezdi.
Što se tiče gore pitanja koja si postavio ne da mi se pojedinačno na svako odgovarat. Svjestan sam ja da nam fali igrača zbog povreda ali ne možeš 3. Put od 4 okupljanja igrača koji naknadno upadne na spisak stavljat u 1. Postavu a u ovom slučaju je to Muharemović i to odmah demantuje ugrožavanje trenerskog CV-a jer je postupio kao da je sebi najveći neprijatelj. Jučer Emir Delić govori kod Marjana kako je na euru u Njemačkoj pričao s Kekom i čovjek ga pitao gdje je Bosna i da oni upoređujući igrački sastav nas i njih smatra da imamo bolje igrače. I nakon svega dođu takvi likovi kao ti i kažu kako je normalno 5 0 izgubit od Njemačke i 0 5 od Portugala a Slovenci 210 minuta ne prime gola od Portugala i Engleske i svedu ih na minimalan broj prilika. Pa do koga je moj killa yebem mu majku?
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 17 nov 2024, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 17 nov 2024, 00:09

Otkaz!!! i gotova je ova tema. Imao je koliko utakmica pobrojte vi.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 17 nov 2024, 00:09

Balorda je napisao/la:
16 nov 2024, 23:59
Onaj gore mu yebe majku radi svog igrača Pirića, ovi neki radi Muftića, a u suštini bosanski balvani bi mijenjali trenera svakih pet utakmica, a onda kukali za onim što je otpušten prije.

Ne možeš ti debilima objasniti da je gore gubiti od Luksemburga, Cipra i Moldavije, nego od Njemačke 10-0. Tokmaci su to.
Ma idiotizam, Bosnjaci pogotovo!
Sve nesto pametuju, Evo pogledaj samo Klubski Fudbal u Drzavi. Glavni grad naj vise novca se vrti a Zrinjski i Borac i Karajan kako stignu!

Svi nesto pametuju i svi neki strucnjaci, tko je sta napravio i osvojio u svojoj karijeri ?

Slovenci kod kuce izgubise 4-1 od Norvezana, hoce li i oni mjenjati Selektora?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 nov 2024, 00:11

Barba **** veca nego sto sam se mogao nadati
Nema to veze jesi bio dobar fudbal ili nisi
Eto Klopp je bio losiji igrac od Barbareza, a trener sto puta boljj
Barbarez je izgubio kompas
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 nov 2024, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.