Balorda je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:59
Onaj gore mu yebe majku radi svog igrača Pirića, ovi neki radi Muftića, a u suštini bosanski balvani bi mijenjali trenera svakih pet utakmica, a onda kukali za onim što je otpušten prije.
Loše je ovo druže moj, preloše. Ni glave ni repa, a neki sistem se ne nazire ni u tragovima, to je neko moje zapažanje.
Uvijek sam se protivio postavljanju Barbareza za selektora, od prvog dana kad su ga spominjali, prije ko zna koliko godina, 5, 10... ne sjećam se. Kao prvo - zato jer sam siguran da nema pojma, pogledaš tri intervjua sa njim i shvatiš da je jednostavno plitak, nema tu šlifa za nešto više. I kao drugo i ono najvažnije - nisam želio da i njega potrošimo, izvrijeđamo onako kako samo mi znamo i da to bude još jedan velikan kojeg ćemo provući kroz blato. Sergej je prevelik da prolazi kroz ovaj cirkus, a cirkus je večeras i zvanično počeo.
Prije dvije godine sam se sa Ibruljem (ili Ibruljom?

) raspravljao na Twitteru gdje sam mu rekao da je to najslabija reprezentacija od rata na ovamo, sad sam promijenio mišljenje - ovo danas je daleko najslabiji roster od rata pa na ovamo. Mi više nemamo ozbiljnog igrača osim možda Demirovića koji igra kakvu-takvu ozbiljnu ulogu u ozbiljnoj ligi, i eto Kolašinca.
Od reprezentacije koja je u prvoj postavi imala 7-8 igrača iz liga petice, danas imamo jednog ili nijednog.
Ovo mi imamo danas,
Virtu4l je napisao/la: ↑08 jun 2024, 00:18
Prijateljske utakmice služe za to da vidiš gdje si, da testiraš, miksaš, uigravaš, pokušavaš nešto novo.
Ovo je sasvim nova reprezentacija, pola igrača su tu novi, ali to je trenutno najbolje što imamo. Ljudi još uvijek ne mogu i ne žele da shvate da mi nemamo kvalitet i da je ovo jedna ispodprosječna evropska selekcija.
Jedna od rijetkih evropskih reprezentacija koja nema WC igrača, a imala ih je u svakoj generaciji prije ove. Jedna od rijetkih evropskih selekcija koja nema igrača u ligi šampiona. Čisto da vidite koliko smo loši.
Na stranu liga šampiona, mi imamo dva igrača koji igraju u ligama petice, Kolašinac i Demirović. Znate li vi koliko je to porazno?
I pored svega ovoga, još uvijek se postavljamo kao da smo neki faktor. Nismo i nećemo biti još dugo.
Sergej treba sam otići, dok još uvijek ima šansu da izbjegne ono što slijedi, a slijedi mu ono što je proživljavao još jedan velikan - Safet Sušić posjlednjih mjeseci. Uvrede, uvrede i samo uvrede.