Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

zaostrog
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la zaostrog » 17 nov 2024, 00:26

kempes je napisao/la:
17 nov 2024, 00:22
Los je strucnjak ali realno, igra ti cvajtaski vezni red, rupa na golu, Bicakcic u 2024, cvajtaske daske u odbrani.

I zvaljava trkaca kokos u napadu, mislim da bi se i iskusniji strucnjaci pogubili.
Pa je li mu ih selektovao neko drugi ili on sam? Ne mora trpiti nikog od njih. Nije baš tako crno, nego je njegovo tjeranje inata sa levatinama (Omerović, Burnić prije svih) njegova krivica. Ne tjera ga niko ni na njih, ni na Bičakčića.

I da, ima bolje opcije. Ahmedhodžić i Hadžikadunić su puno bolje opcije od Bičakčića, a od Burnića je svako, svakako. I sa spiska, i van spiska.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 nov 2024, 00:27

fanatik19 je napisao/la:
17 nov 2024, 00:08
killafrommanilla je napisao/la:
16 nov 2024, 23:57
Wanderson je napisao/la:
16 nov 2024, 23:49

Kakve veze ima Husara s Piricem i njegovim statusom u reprezentaciji i da li treba selektor da gleda sviđa li mu se neciji menadzer ili ne ili treba da pravi ekipu od najboljeg sto ima?

Sto se tice Anela isti je otisao zbog Barbareza kod kojeg je trebao biti na klupi. :rol:

Da ne pricam dalje kako je isti trebao zastiti svog najboljeg igraca, a ne jedva cekati da otjera ono na cemu treba da gradi buducnost.

Sto se tice dalje tvog posta, to je cista glupost i klasicno neznanje i neshvatanje fudbala, cuj Krunic najgori u Zvezdi, ali zato je Sunjic iz Paphosa pravo rjesenje. :rol: :rol:

Ogranicen si kao i selektor i ne cudi se da ste na istoj talasnoj duzini.

Sto se tice drugih igraca moze se napraviti citava postava koja je za klasu jaca od ovog veceras.
Anel nikad ne bi bio na klupi ni kod jednog selektora. I Anel je igrao u prvoj i protiv Engleske i protiv Italije, tako da - lažeš. Čovjek je broj 1 stoper reprezentacije po kvalitetu.

Evo sve i da ga je Barbarez otjerao, zašto mu je Spahić zatvorio vrata za sva vremena?

Da, Husarić treba da bude odstranjen iz svakog kluba i u PL, a kamoli da ima igrača u reprezentaciji. I opet kažem, Vasilj je bolji golman, i to ništa ne mijenja ko sjedi na klupi.

Hoću li morati i treći put pitati da meni, neznalici, objasniš ko su te opcije puno bolje od trenutnih i kako bi izgledalo prvih 11 večeras drastično boljih, računajući povrede? Krunić jeste najgori igrač Zvezde, slobodno pogledaj koju utakmicu a i baci pogled šta navijači misle o njemu.
Evo nek je Krunić najgori igrač Zvezde, kako te nije stid napisat u prepucavanjima sa mnom da treba istrpit Omerovića koji je jedan od najgorih igrača Osijeka a ujedno i naše reprezentacije. Taj isti Krunić je iz blata Foče napravio karijeru kakvu ovi cvajtaši dijasporski nikada neće ni u snu a imali su 1000 puta lakši put od njega. Težimo da budemo nešto kao Slovenija, a njihov vezni red nosi čovjek koji isto kao Krunić igra u Zvezdi.
Što se tiče gore pitanja koja si postavio ne da mi se pojedinačno na svako odgovarat. Svjestan sam ja da nam fali igrača zbog povreda ali ne možeš 3. Put od 4 okupljanja igrača koji naknadno upadne na spisak stavljat u 1. Postavu a u ovom slučaju je to Muharemović i to odmah demantuje ugrožavanje trenerskog CV-a jer je postupio kao da je sebi najveći neprijatelj. Jučer Emir Delić govori kod Marjana kako je na euru u Njemačkoj pričao s Kekom i čovjek ga pitao gdje je Bosna i da oni upoređujući igrački sastav nas i njih smatra da imamo bolje igrače. I nakon svega dođu takvi likovi kao ti i kažu kako je normalno 5 0 izgubit od Njemačke i 0 5 od Portugala a Slovenci 210 minuta ne prime gola od Portugala i Engleske i svedu ih na minimalan broj prilika. Pa do koga je moj killa yebem mu majku?
Opet vješto izbjegavaš odgovor na konkretno pitanje, kao i svi lajavci poput tebe. I zar nisi ono ti napisao da treba zvati mlade momke poput Muharemovića, ali dati im da igraju a ne da sjede na klupi? Sad si okrenuo totalno priču, a da nije zaigrao, da smo izašli sa Bičakčićem i Barišićem, držao bi se toga i govorio kako imamo stopera Sassuola, igrača Juventusa, na klupi a igra neki X igrač.

Dokle yebem mu majku izbjegavaš odgovoriti kojih prvih 11 bi večeras pariralo Njemačkoj, računajući povrede? Shvatit ćeš valjda tada, kad odlučiš to napisati, da je razlika minimalna ili ne postoji. Ja ne vidim ništa apsolutno što je ostalo bez poziva, a da donosi dimenziju više u reprezentaciju. Eto samo se nadam da ćemo i tog Karića oprobati uskoro, jer Omerović očito ne može ali sam zadovoljan što mu se dala prilika.

Slovenija je za nas reprezentacija koja se također godinama gradi. Nije to protiv Engleske i Portugala došlo preko noći. I Elšnik će iz Zvezde vjerovatno otići negdje bolje, dok je Krunić potrošen igrač, otpisan u Feneru gdje igraju igrači njegovih godina, a i recimo direktan krivac za oba gola protiv Benfike.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 nov 2024, 00:29

Covjek u sedam meceva, remi i sest poraza i gol razlika 3-20, pa ovo ne moze svako :rol:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 nov 2024, 00:29

Tele od trenera. Ne bi mogao u kantonu da vodi tim, a kamoli neku repku. Nosi ga dok
Iole ima ove djece talentovane. Sve ce ih sjebat.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 17 nov 2024, 00:30

11 iz PL s Osimom na celu ne bi izgubilo 7:0
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 17 nov 2024, 00:32

zaostrog je napisao/la:
17 nov 2024, 00:26
kempes je napisao/la:
Los je strucnjak ali realno, igra ti cvajtaski vezni red, rupa na golu, Bicakcic u 2024, cvajtaske daske u odbrani.

I zvaljava trkaca kokos u napadu, mislim da bi se i iskusniji strucnjaci pogubili.
Pa je li mu ih selektovao neko drugi ili on sam? Ne mora trpiti nikog od njih. Nije baš tako crno, nego je njegovo tjeranje inata sa levatinama (Omerović, Burnić prije svih) njegova krivica. Ne tjera ga niko ni na njih, ni na Bičakčića.

I da, ima bolje opcije. Ahmedhodžić i Hadžikadunić su puno bolje opcije od Bičakčića, a od Burnića je svako, svakako. I sa spiska, i van spiska.
Ne mogu kod njega igrati školovani igrači jer kako će on njima dati upute šta da rade kada i sam ne zna. Čovjek inatom i bezobrazlukom pokriva neznanje, gura lošije kojima glumi trenercinu i instituciju. Kofol njemu nema niko pravo da postavi pitanje, baš mi je pao u očima uz dužno poštovanje iz igračkih dana.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 17 nov 2024, 00:35

Covjek slusa poremecenu maskotu foruma i upraznjava sve sto taj sizofrenicar ovdje tipka.

Cekamo jos poziv Memica iz Kaarine da se to sve upotpuni.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 17 nov 2024, 00:36

Nema Predaje!!!
Nek crknu dusmani.
Ma kraju ce svi u mišiju rupu, od kud su i izasli bez ikakvog uspjeha u zivotu!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 17 nov 2024, 00:38

NoDi80 je napisao/la:
17 nov 2024, 00:24
1981oldschool je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
17 nov 2024, 00:18

Kad sam cuo ponasanje prema novinarima opet sam promijenio misljenje i tad me je jos vise iznervirao
Nemaš ti mišljenje nikako, jer nemaš mozga. Možeš samo kako vjetar puse gnjido mala i srati gluposti. Jadan je tvoj život. Zao mi te
Misljenje ne mijenjaju samo zaostali ljudi
Svaka nova informacija formira novo misljenje
Zadnje informacije govore da si bezobrazan kao Barbarez
:urnebes: :urnebes: mi smo najjači ljudi na planeti :rol:.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2024, 00:39

Balorda je napisao/la:
16 nov 2024, 23:59
Onaj gore mu yebe majku radi svog igrača Pirića, ovi neki radi Muftića, a u suštini bosanski balvani bi mijenjali trenera svakih pet utakmica, a onda kukali za onim što je otpušten prije.

Loše je ovo druže moj, preloše. Ni glave ni repa, a neki sistem se ne nazire ni u tragovima, to je neko moje zapažanje.

Uvijek sam se protivio postavljanju Barbareza za selektora, od prvog dana kad su ga spominjali, prije ko zna koliko godina, 5, 10... ne sjećam se. Kao prvo - zato jer sam siguran da nema pojma, pogledaš tri intervjua sa njim i shvatiš da je jednostavno plitak, nema tu šlifa za nešto više. I kao drugo i ono najvažnije - nisam želio da i njega potrošimo, izvrijeđamo onako kako samo mi znamo i da to bude još jedan velikan kojeg ćemo provući kroz blato. Sergej je prevelik da prolazi kroz ovaj cirkus, a cirkus je večeras i zvanično počeo.

Prije dvije godine sam se sa Ibruljem (ili Ibruljom? :mrgreen:) raspravljao na Twitteru gdje sam mu rekao da je to najslabija reprezentacija od rata na ovamo, sad sam promijenio mišljenje - ovo danas je daleko najslabiji roster od rata pa na ovamo. Mi više nemamo ozbiljnog igrača osim možda Demirovića koji igra kakvu-takvu ozbiljnu ulogu u ozbiljnoj ligi, i eto Kolašinca.

Od reprezentacije koja je u prvoj postavi imala 7-8 igrača iz liga petice, danas imamo jednog ili nijednog.

Ovo mi imamo danas,
Virtu4l je napisao/la:
08 jun 2024, 00:18
Prijateljske utakmice služe za to da vidiš gdje si, da testiraš, miksaš, uigravaš, pokušavaš nešto novo.

Ovo je sasvim nova reprezentacija, pola igrača su tu novi, ali to je trenutno najbolje što imamo. Ljudi još uvijek ne mogu i ne žele da shvate da mi nemamo kvalitet i da je ovo jedna ispodprosječna evropska selekcija.

Jedna od rijetkih evropskih reprezentacija koja nema WC igrača, a imala ih je u svakoj generaciji prije ove. Jedna od rijetkih evropskih selekcija koja nema igrača u ligi šampiona. Čisto da vidite koliko smo loši.

Na stranu liga šampiona, mi imamo dva igrača koji igraju u ligama petice, Kolašinac i Demirović. Znate li vi koliko je to porazno?

I pored svega ovoga, još uvijek se postavljamo kao da smo neki faktor. Nismo i nećemo biti još dugo.

Sergej treba sam otići, dok još uvijek ima šansu da izbjegne ono što slijedi, a slijedi mu ono što je proživljavao još jedan velikan - Safet Sušić posjlednjih mjeseci. Uvrede, uvrede i samo uvrede.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 nov 2024, 00:41

Vrati se sve Barba,legenda bio,pljuvao na savez a sad obicni pushik.urac,nisi za bolje,uzivaj u Vicinom kolu

Gogs
Kontakt:

Post Postao/la Gogs » 17 nov 2024, 00:41

Niti su igraci krivi sto ne znaju niti Barba i Spahic sto nemaju bolje igrace na raspolaganju. Pokusali su da dovedu neke, ubijedili ih da igraju za BiH, vise od toga nisu mogli. Problem i jeste sto su ih „ ubijedili“. Jedni su sanjali da igraju za Srbiju, drugi za Hrvatsku, treci za Svedsku, Njemacku, Svicarsku, Kanadu, USA… Kad su vidjeli da tamo nece dobiti poziv, odlucili su se za Bosnu. I takav skup pojedinaca, koji je morao biti ubjedjivan, da igra za Bosnu, treba da gine na terenu?! I ja sam se nadao da hoce, ali nema od toga nista. Tu su da se preko par dobrih poteza prodaju i rijese egzistenciju. Nijemci ubjedljivo prvi u grupi, lete po terenu kao da igraju finale svjetskog prvenstva, nasi se vozaju po lunaparkovima. Iz nase lige sigurno necemo dobiti kvalitet, djeca u dijaspori sve manje dozivljavaju Bosnu kao svoju drzavu. Spali smo na nivo Lihtenstajna i na to se treba navici. Drzava ne radi sistemski, u savezu sjede ljudi koji kao i raznorazni ministri navijaju za susjedne drzave i mole Boga, da se ovi i koji nesto vrijede odluce za te njihove matice. Ja bih ukinuo reprezentativni fudbal, ligu sveo na amatersku, pokusao novac uloziti u druge sportove, kosarku, rukomet, skijanje, u koje se u odnosu na fudbal ulaze jako malo, a puno manje zahtijevaju.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 17 nov 2024, 00:47

Vala ako će doci nalici,hadzib3govici, kodre i slični,neka barbarwza makar nikad ne dobili

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 17 nov 2024, 00:48

relativizam je napisao/la:
17 nov 2024, 00:47
Vala ako će doci nalici,hadzib3govici, kodre i slični,neka barbarwza makar nikad ne dobili
Bit ce Prosinecki slobodan :rol:
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 17 nov 2024, 00:50

Ma ja kad se sjetim koliko se Sergej sprdao na racun nasih ranijih neuspjeha kada on nije bio selektor, i treba ga sad ribati. Toliko se gurao po drustvenim mrezama, bacao bezobrazne pasivno-agresivne doskocice i cinicne komentare poslije svake utakmice, sve zbog sujete sto nije on, bez dana iskustva kao trener, izabran za selektora A reprezentacije. Sad kad je dobio svojih 5 minuta, sve te komentare je pobrisao, a kad ne daje izjave poput 'to ti je zivot, idemo dalje', onda se dere na svakoga ko ga preispituje i kritikuje njegove odluke. Pitam se kakav bi komentar Barbarez iz 2021 imao na ove posljednje rezultate i igru.

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 17 nov 2024, 00:51

Stari jugosi ala Bazdarevic i Hadzibegic su trenercine za Barbu
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 17 nov 2024, 00:51

Virtu4l je napisao/la:
17 nov 2024, 00:39
Balorda je napisao/la:
16 nov 2024, 23:59
Onaj gore mu yebe majku radi svog igrača Pirića, ovi neki radi Muftića, a u suštini bosanski balvani bi mijenjali trenera svakih pet utakmica, a onda kukali za onim što je otpušten prije.

Loše je ovo druže moj, preloše. Ni glave ni repa, a neki sistem se ne nazire ni u tragovima, to je neko moje zapažanje.

Uvijek sam se protivio postavljanju Barbareza za selektora, od prvog dana kad su ga spominjali, prije ko zna koliko godina, 5, 10... ne sjećam se. Kao prvo - zato jer sam siguran da nema pojma, pogledaš tri intervjua sa njim i shvatiš da je jednostavno plitak, nema tu šlifa za nešto više. I kao drugo i ono najvažnije - nisam želio da i njega potrošimo, izvrijeđamo onako kako samo mi znamo i da to bude još jedan velikan kojeg ćemo provući kroz blato. Sergej je prevelik da prolazi kroz ovaj cirkus, a cirkus je večeras i zvanično počeo.

Prije dvije godine sam se sa Ibruljem (ili Ibruljom? :mrgreen:) raspravljao na Twitteru gdje sam mu rekao da je to najslabija reprezentacija od rata na ovamo, sad sam promijenio mišljenje - ovo danas je daleko najslabiji roster od rata pa na ovamo. Mi više nemamo ozbiljnog igrača osim možda Demirovića koji igra kakvu-takvu ozbiljnu ulogu u ozbiljnoj ligi, i eto Kolašinca.

Od reprezentacije koja je u prvoj postavi imala 7-8 igrača iz liga petice, danas imamo jednog ili nijednog.

Ovo mi imamo danas,
Virtu4l je napisao/la:
08 jun 2024, 00:18
Prijateljske utakmice služe za to da vidiš gdje si, da testiraš, miksaš, uigravaš, pokušavaš nešto novo.

Ovo je sasvim nova reprezentacija, pola igrača su tu novi, ali to je trenutno najbolje što imamo. Ljudi još uvijek ne mogu i ne žele da shvate da mi nemamo kvalitet i da je ovo jedna ispodprosječna evropska selekcija.

Jedna od rijetkih evropskih reprezentacija koja nema WC igrača, a imala ih je u svakoj generaciji prije ove. Jedna od rijetkih evropskih selekcija koja nema igrača u ligi šampiona. Čisto da vidite koliko smo loši.

Na stranu liga šampiona, mi imamo dva igrača koji igraju u ligama petice, Kolašinac i Demirović. Znate li vi koliko je to porazno?

I pored svega ovoga, još uvijek se postavljamo kao da smo neki faktor. Nismo i nećemo biti još dugo.

Sergej treba sam otići, dok još uvijek ima šansu da izbjegne ono što slijedi, a slijedi mu ono što je proživljavao još jedan velikan - Safet Sušić posjlednjih mjeseci. Uvrede, uvrede i samo uvrede.
Igrački apsolutno najlošija reprezentacija BIH ikada, nema nikakve dileme. Ako se već slažemo da je tako, realan domet je C liga, u najbolju ruku, pa da tu tek vidimo kako stojimo na terenu, a ne ovako redom protiv Engleske, Italije, Nizozemske i Njemačke.

Pa mater mu yebem da Barbarez zna složiti igru i ekipu sa Gigovićem i Tahirovićem i nametnuti se protiv Njemačke i Nizozemske, ne bi bio selektor BIH, nego Njemačke i Nizozemske :rol:

Uglavnom, apsolutno za napuštanje selektorske pozicije i zauvijek okretanje leđa ovoj seljadiji koja prati reprezentaciju. Nažalost nije bio dovoljno pametan da ne prihvati poziv i sada ga svaki debil sa dva grama mozga proziva i psuje od do.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 17 nov 2024, 00:52

17 nov 2024, 00:27
fanatik19 je napisao/la:
17 nov 2024, 00:08
16 nov 2024, 23:57

Anel nikad ne bi bio na klupi ni kod jednog selektora. I Anel je igrao u prvoj i protiv Engleske i protiv Italije, tako da - lažeš. Čovjek je broj 1 stoper reprezentacije po kvalitetu.

Evo sve i da ga je Barbarez otjerao, zašto mu je Spahić zatvorio vrata za sva vremena?

Da, Husarić treba da bude odstranjen iz svakog kluba i u PL, a kamoli da ima igrača u reprezentaciji. I opet kažem, Vasilj je bolji golman, i to ništa ne mijenja ko sjedi na klupi.

Hoću li morati i treći put pitati da meni, neznalici, objasniš ko su te opcije puno bolje od trenutnih i kako bi izgledalo prvih 11 večeras drastično boljih, računajući povrede? Krunić jeste najgori igrač Zvezde, slobodno pogledaj koju utakmicu a i baci pogled šta navijači misle o njemu.
Evo nek je Krunić najgori igrač Zvezde, kako te nije stid napisat u prepucavanjima sa mnom da treba istrpit Omerovića koji je jedan od najgorih igrača Osijeka a ujedno i naše reprezentacije. Taj isti Krunić je iz blata Foče napravio karijeru kakvu ovi cvajtaši dijasporski nikada neće ni u snu a imali su 1000 puta lakši put od njega. Težimo da budemo nešto kao Slovenija, a njihov vezni red nosi čovjek koji isto kao Krunić igra u Zvezdi.
Što se tiče gore pitanja koja si postavio ne da mi se pojedinačno na svako odgovarat. Svjestan sam ja da nam fali igrača zbog povreda ali ne možeš 3. Put od 4 okupljanja igrača koji naknadno upadne na spisak stavljat u 1. Postavu a u ovom slučaju je to Muharemović i to odmah demantuje ugrožavanje trenerskog CV-a jer je postupio kao da je sebi najveći neprijatelj. Jučer Emir Delić govori kod Marjana kako je na euru u Njemačkoj pričao s Kekom i čovjek ga pitao gdje je Bosna i da oni upoređujući igrački sastav nas i njih smatra da imamo bolje igrače. I nakon svega dođu takvi likovi kao ti i kažu kako je normalno 5 0 izgubit od Njemačke i 0 5 od Portugala a Slovenci 210 minuta ne prime gola od Portugala i Engleske i svedu ih na minimalan broj prilika. Pa do koga je moj killa yebem mu majku?
Opet vješto izbjegavaš odgovor na konkretno pitanje, kao i svi lajavci poput tebe. I zar nisi ono ti napisao da treba zvati mlade momke poput Muharemovića, ali dati im da igraju a ne da sjede na klupi? Sad si okrenuo totalno priču, a da nije zaigrao, da smo izašli sa Bičakčićem i Barišićem, držao bi se toga i govorio kako imamo stopera Sassuola, igrača Juventusa, na klupi a igra neki X igrač.

Dokle yebem mu majku izbjegavaš odgovoriti kojih prvih 11 bi večeras pariralo Njemačkoj, računajući povrede? Shvatit ćeš valjda tada, kad odlučiš to napisati, da je razlika minimalna ili ne postoji. Ja ne vidim ništa apsolutno što je ostalo bez poziva, a da donosi dimenziju više u reprezentaciju. Eto samo se nadam da ćemo i tog Karića oprobati uskoro, jer Omerović očito ne može ali sam zadovoljan što mu se dala prilika.

Slovenija je za nas reprezentacija koja se također godinama gradi. Nije to protiv Engleske i Portugala došlo preko noći. I Elšnik će iz Zvezde vjerovatno otići negdje bolje, dok je Krunić potrošen igrač, otpisan u Feneru gdje igraju igrači njegovih godina, a i recimo direktan krivac za oba gola protiv Benfike.
Ja sam naveo Muharemovića kao primjer da ljudi upadaju u 1. Postavu bez ikakvog kriterija bez da sam rekao kako je taj momak kvalitetan ili nekvalitetan. 3. Put radi greške zbog kojih je ismijavao po twitteru prethodnike. Mujakić, Barišić pa sada Muharemović. Druga stvar, taj isti Muharemović je bio užasan u kvalifikacijama mlade reprezentacije i neke utakmice poput one u Sloveniji kada smo izgubili 3 0 je imao teška pomračenja gdje kod prvog gola gubi loptu kao teški amater pa nedugo nakon toga pravi penal i dobija drugi žuti odnosno crveni karton. Nakon svega toga i raspada od igre mlade reprezentacije ti nagradiš bez ikakve zasluge njega i Šošića pozivom za junske utakmice ponovo bez ikakvog kriterija i povrh svega je Muharemović iza sebe imao sezonu u 3. Italijanskoj ligi. Pa nakom onoga što je mlada reprezentacija pružala u kvalfikacijama trebalo im je dat do znanja kolektivno da će krv propišat dok dođu do iste jer se sramote više nego A reprezentacija a to nije ni najmanje lako.
U prvih 11 je barem trebalo biti 3 promjene gdje u prvi plan za preseljenje na klupu stavljam Tahirovića i Šunjića kada smo već odlučili igrati sa 3 pozadi jer nisu u životu zajedno utakmice odigrali a neće ih bog zna koliko ni odigrati i naravno šlagera Omerovića umjesto kojeg i nema razlike da postaviš 3 čunja na desni bek pa taman da niko nema igrati desnog beka.
Elšnik je u najboljim godinama karijere otišao iz Olimpije u Zvezdu nakon brutalnog Eura i njegov daljnji napredak tu staje, dok je Krunić iz Empolija koji je ispao iz Serie A prešao u Milan u njegovim godinama. Dakle, čovjek koji je igrao u Olimpiji je nosio vezni red jedne reprezentacije na Euru a u naš igrač iz Ferencvaroša najgori u historiji reprezentacije.
Do koga je killa?
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 17 nov 2024, 00:56, ukupno mijenjano 2 puta.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 17 nov 2024, 00:54

DanijelTZ je napisao/la:
17 nov 2024, 00:51
Stari jugosi ala Bazdarevic i Hadzibegic su trenercine za Barbu
Daleko im kuća od reprezentacije, ali jesu.

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 17 nov 2024, 00:55

slika
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.