Blablablablablablablabla i opet nista. Trebao izbaciti Sunjica, Tahirovica i Omerovica a opet ni rijeci o tome ko treba da udje osim izlizanih gluposti kao 3 cunja. Ko je to rjesenje umjesto Muharemovica, Celik?fanatik19 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 00:52
Ja sam naveo Muharemovića kao primjer da ljudi upadaju u 1. Postavu bez ikakvog kriterija bez da sam rekao kako je taj momak kvalitetan ili nekvalitetan. 3. Put radi greške zbog kojih je ismijavao po twitteru prethodnike. Mujakić, Barišić pa sada Muharemović. Druga stvar, taj isti Muharemović je bio užasan u kvalifikacijama mlade reprezentacije i neke utakmice poput one u Sloveniji kada smo izgubili 3 0 je imao teška pomračenja gdje kod prvog gola gubi loptu kao teški amater pa nedugo nakon toga pravi penal i dobija drugi žuti odnosno crveni karton. Nakon svega toga i raspada od igre mlade reprezentacije ti nagradiš bez ikakve zasluge njega i Šošića pozivom za junske utakmice ponovo bez ikakvog kriterija i povrh svega je Muharemović iza sebe imao sezonu u 3. Italijanskoj ligi. Pa nakom onoga što je mlada reprezentacija pružala u kvalfikacijama trebalo im je dat do znanja kolektivno da će krv propišat dok dođu do iste jer se sramote više nego A reprezentacija a to nije ni najmanje lako.
U prvih 11 je barem trebalo biti 3 promjene gdje u prvi plan za preseljenje na klupu stavljam Tahirovića i Šunjića kada smo već odlučili igrati sa 3 pozadi jer nisu u životu zajedno utakmice odigrali a neće ih bog zna koliko ni odigrati i naravno šlagera Omerovića umjesto kojeg i nema razlike da postaviš 3 čunja na desni bek pa taman da niko nema igrati desnog beka.
Elšnik je u najboljim godinama karijere otišao iz Olimpije u Zvezdu nakon brutalnog Eura i njegov daljnji napredak tu staje, dok je Krunić iz Empolija koji je ispao iz Serie A prešao u Milan u njegovim godinama. Dakle, čovjek koji je igrao u Olimpiji je nosio vezni red jedne reprezentacije na Euru a u naš igrač iz Ferencvaroša najgori u historiji reprezentacije.
Cak bi uspio napraviti gorih 11 od Barbareza, cestitke

Ja vjerujem da Andy Bara zna sta je dobro za Elsnikovu karijeru bolje od tebe, ali to je totalno nebitna prica. Pitanje je ko je zdrav stoper koji je izostao i trebao igrati umjesto Muharemovica a da je bolji

Ja ne znam kako ga nakon takve utakmice za u21 ubaci ovaj Sassuolo u prvu postavu, neznalice talijanske. I ovaj Juventus gubi vrijeme sa skautima a gledaj tebe