Precijenio si ti nas ili si smetnuo. Veze zive nemam kako vasi nisu dali 3-4 gola u drugom poluvremenu na Kosevu. To je najgorih 45 minuta protiv neke ekipe pod Coricem. Cak i u prvom Guliashvili fula 100% sansu.AVNOJ je napisao/la: ↑22 nov 2024, 18:40Ja samo kažem da bi pritisak navijača bio još jedan dodatni motiv igračima zeljezničara u tim utakmicama, možda i najbolji primjer je nakon zrinskog gdje je večina Vaših navijača poraz doživjela kao normalnu pojavu. Kvalitete sigurno ima da se ravnopravno igra sa tim ekipama koje su podjednako kvalitetne, priznaj i sam da zeljezničar na Koševu i protiv borca i zrinskog nije bila ista ekipa a te tri ekipe si u pet deka.zeljovolimte je napisao/la: ↑22 nov 2024, 18:21AVNOJ je napisao/la: ↑22 nov 2024, 18:05
Samo totalna nogometna neznalica je očekivala danas da će zeljezničar kiksati 10x su kvaliteniji od Igmana i općenito od ekipa koje su iza zeljezničara.
Ono što vi ne shvatate ili ne želite da shvatite i zašto Vas raja proziva jeste što već u Doboju ili Bradini skidate gaće kad igrate protiv borca ili zrinskog a protiv FK Sarajeva krv propišate da osvojite barem bod.
To je samo otezavajuca okolnost zbog tog rivalstva. Vi nas pustate kad god treba..
Tako ste vi nama titulu zajebali, a Zrinski vas bez po muke dobio. Oni nemaju takvog protivnika koji ce izginuti protiv njih (Zrinski ima Velez ali to je omjer ko nama sa Olimpikom). Ostali manje vise svi ce im se "rivali" pustiti.
A danas makar malo je pojedinima kisa dala nade..
E ne znam, nisam primjetio razliku osim da ste nas vi rasuli. Zrinski ne bi otisao sa tri boda da je svirao penal koji je morao svirati u 90 nekoj.
A Borac sta reci? Pored uzasnog sudjenja u jednom momentu su imali vise prekrsaja od nas..
Gledano ni vi niste puno bolje odigrali u BL nego su oni jednostavno promasil penal i jos neke sanse.
Navijacke oci su to. No mene niko ziv ne moze ubjediti da vi niste stimali sa Zrinskim dok smo mi sa njima se tukli za titulu. Nama uzmete bruku bodova te sezone, a oni vama zabiju na prazan gol sa 20m..