Kvalifikacije za EUROBASKET 2025

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Madal
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025

Post Postao/la Madal » 25 nov 2024, 10:03

GG3 je napisao/la:
25 nov 2024, 09:56
Takvima je Loncar Idol.
Sto je idol? Ne drzi ruku na prsima :rol: A igra s rajom, zivi, jede, pije, slavi pobjedu s njima. Sigurno si iz Mostara :D
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 nov 2024, 10:04

Madal je napisao/la:
25 nov 2024, 09:51
mostar35 je napisao/la:
22 nov 2024, 14:19
dzekooooTz je napisao/la:
22 nov 2024, 13:59
Zasto mislite da ne moze hrv dobit vise od 13 razlike nije mi jasno padaju lagano !!!
Ajde bošnjo, ne glumi silu. Nije ti ovo sjedeća odbojka
Ovakvima se trebate na kosti naklatiti a ne jednom Loncaru.
Yebes ih, da li je Hrvatska pobijedila sinoc, doslo bi ovih par gofana da se.ru. Ovaj idiot bi bio prvi u redu.

Najdraze mi je sto se poslala lijepa slika u vezi himni. Nek ljudi vide da nismo isti kao kamenjari dolje. :salut:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 25 nov 2024, 10:09

Postavit ću na Rumble treću četvrtinu zasada, ako ovaj kolega forumaš ne sredi ove svoje uplode, onda bih snimio i cijelu utakmicu. Trebao bi biti link uskoro

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 25 nov 2024, 10:12

Smidt donio odluku da nasa pobjeda od 20 razlike vrijedi 10 razlike... Štetaaa....

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 nov 2024, 10:17

Prohladno jutros, u visinskim predjelima -20 :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 25 nov 2024, 10:18

U 11 sati na SK1 ima repriza, pa ko hoce da uziva bez preskakanja srca ovaj put :bih:

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 25 nov 2024, 10:20

Ono što se još jedno pokazalo je taj momenat sreće i radosti koji ti može priuštiti i nešto što realno ne utiče na svakodnevni život.
Sinoć sam u dvorani vidio Mnogo mladih ljudi, klinaca koji su vjerovatno aktivno u košarci možda po prvi puta u životu su osjetili atmosferu i adrenalin, pripadnost, borbu, htijenje a to je i poenta. Da oni sutra pokažu još veću želju i zalaganje kako bi možda neko od njih jednog dana bio dio te priče.
Malo ovom narodu treba, malo ovim momcima treba. Da im se obezbijede uslovi na pripremama, sa par jakih sponzora (a imamo ih sigurno) to bi bila sjajna priča. Odhebat mešetare od reprezentacije i samo nebo je granica :salut:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 nov 2024, 10:27

ih kad se sjetim kolege Keme
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 25 nov 2024, 10:31

Madal je napisao/la:
mostar35 je napisao/la:
Zasto mislite da ne moze hrv dobit vise od 13 razlike nije mi jasno padaju lagano !!!
Jel ziv papak, cuj bosnjo ne glumi silu.
Eto placi goovno raspalo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 25 nov 2024, 10:38

Madal je napisao/la:
25 nov 2024, 09:48
GG3 je napisao/la:
25 nov 2024, 08:14

Pazi, u opste mi to ne smeta! Ali ako si se odlucio igrat za BiH onda postuj i daj sve od sebe, ako svi stavljaju ruke na srce zato on ne bi mogao?
Prezvakana i ofucana tema kao i pjevanja himne i sl. kako kod nas tako po cijelom svijetu u svim sportovima.
Svaki normalan selektor je odustao od tih stvari, doduse bio je onaj selektor Srbije sto ih je tjerao himnu da pjevaju :urnebes:

Bezveze ste se momku na kosti naklatili umjesto da se slavi pobjeda KOJU JE I ON SINOC SLAVIO
Ma hoce li staviti ruku ili nece, hoce li pjevati ili nece nije bitno - ali ako si se odlucio da nastupas za neku reprezentaciju (razlog nije bitan ljubav prema domovini, mogucnos napretka u karijeri ili nesto trece) - to trebas da postujes. tj ne smije se slikati u oznakama, bojama zastavam druge reprezentacije (navijaj ti u svojoj kuci, vristi deri slavi kad pobjede ti koje volis - ali javno budi profesionalac.
Recimo sta sad treba jedan Gundoan koji igra za njemacku reprezentaciju da se maskira u turske boje, ogrne tursku zastavu i ide navijati za tursku - snima se i to kaci na drustvene mreze - to je glupo i neprofesionalno i odraz intelegencije - a msilim da niko u njemackoj ne dovodi u pitanje koju on licno drzavu voli vise. Problem je samo nivo intelegncije generalno tih ljudi koji su rodjeni u bosni, a pripadaju sto hrvatskom sto srpskom taboru - ili je jednostavno to kompleks (jer znaju da nisu pravi ni hrvati ni srbi niti ih ti u hrvatskoj i srbiji dozivljavaju kao svoje) pa pokusavaju da budu veci i hrvati i srbi od onih iz zg ili bg

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 25 nov 2024, 10:42

marlostanf1eld je napisao/la:
25 nov 2024, 10:18
U 11 sati na SK1 ima repriza, pa ko hoce da uziva bez preskakanja srca ovaj put :bih:
Radil' gdje SK1 link?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 25 nov 2024, 10:43

Moses Wright i Sasa Vezenkov 😂 i Kipar automatski postaje ozbiljna ekipa na Euru. Smijesno je da se dopuštaju ovakve stvari a nama Garza ne moze igrati kao domaci igrač.

Simasjasaitis
Kontakt:

Post Postao/la Simasjasaitis » 25 nov 2024, 10:45

Dugo pratim reprezdntaciju i sinoc se po prvi put moglo vidjeti koliko je Musa sazrio i postao lukav kao igrac, kad sam gledao Satoraskog u Sarajevu po glavi mi se motalo kad bi Musa bio makar jedno poluvrjeme tako lukav i ekipno ucinkovit, sto se Mikija tice ovo je primjer kako se jedan igrac moze zajebati,ako je istina da sabotira, on prvenstva nece vidjeti poznavajuci Aziza.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 25 nov 2024, 10:48

dzemil je napisao/la:
25 nov 2024, 10:09
Postavit ću na Rumble treću četvrtinu zasada, ako ovaj kolega forumaš ne sredi ove svoje uplode, onda bih snimio i cijelu utakmicu. Trebao bi biti link uskoro
https://rumble.com/v5svkct-bosna-hrvats ... .2024.html

Ne znam zašto je kvalitet lošiji od onog kojeg sam uplodovao.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 nov 2024, 10:56

Madal je napisao/la:
mostar35 je napisao/la:
Ma ni njemu treba, trol kojem će gore pasti ako ga se ignoriše. Nek se pojede od muke, dan žalosti je kod takvih a mi treba da uživamo u ovom pobjedi maksimalno.

Ako se uspije srediti Garza, a male su šanse, i uz još Amerikanca na playu ova ekipa će biti strašno jaka. Da imamo sposobne ljude na pozicijama u savezu i moglo bi se očekivati da srede Garzu jer ako svi ostali mogu onda i mi možemo ali pošto nemamo onda, nažalost, ostajemo bez Garze na EB.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 25 nov 2024, 10:58

dzemil je napisao/la:
25 nov 2024, 10:48
dzemil je napisao/la:
25 nov 2024, 10:09
https://rumble.com/v5svkct-bosna-hrvats ... .2024.html

Ne znam zašto je kvalitet lošiji od onog kojeg sam uplodovao.
Evo i link za Megu, gdje je bolja slika

https://mega.nz/file/1YIhVYbZ#06qo5ovGh ... x3ZQhyBhjo

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 nov 2024, 11:01

Jako su bitne dvije stvari nakon sinoc,
Prva je Musina izjava u poluvremenu nakon pokušaja taktike od strane selektora koji je motivisao ekipu i noseni tim govorom pravimo 16-0.
Druga je da je opet bio roster od 7 igraca koji je odigrao vrhunske utakmice, neki od njih partije zivota (Lazic), drugi najbolje utakmice u reprezentaciji (Vrabac, Amar, Gegic).
Dugoročno mi imamo potencijal ali moramo siriti roster, na proljeće cemo imati Amerikanca koji ce rasteretiti Atica i Gegica, te nadam se Halilovica. Takodjer i Lazar Mutic je sve bolji i bolji.
Moramo izgladiti stvari i sa Suljom i raditi na tome da se skine zvjezdica Luki Garzi.
Ko to me vidi taj je slijep.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 25 nov 2024, 11:02

Sport90 je napisao/la:
25 nov 2024, 10:38
Madal je napisao/la:
25 nov 2024, 09:48
GG3 je napisao/la:
25 nov 2024, 08:14

Pazi, u opste mi to ne smeta! Ali ako si se odlucio igrat za BiH onda postuj i daj sve od sebe, ako svi stavljaju ruke na srce zato on ne bi mogao?
Prezvakana i ofucana tema kao i pjevanja himne i sl. kako kod nas tako po cijelom svijetu u svim sportovima.
Svaki normalan selektor je odustao od tih stvari, doduse bio je onaj selektor Srbije sto ih je tjerao himnu da pjevaju :urnebes:

Bezveze ste se momku na kosti naklatili umjesto da se slavi pobjeda KOJU JE I ON SINOC SLAVIO
Ma hoce li staviti ruku ili nece, hoce li pjevati ili nece nije bitno - ali ako si se odlucio da nastupas za neku reprezentaciju (razlog nije bitan ljubav prema domovini, mogucnos napretka u karijeri ili nesto trece) - to trebas da postujes. tj ne smije se slikati u oznakama, bojama zastavam druge reprezentacije (navijaj ti u svojoj kuci, vristi deri slavi kad pobjede ti koje volis - ali javno budi profesionalac.
Recimo sta sad treba jedan Gundoan koji igra za njemacku reprezentaciju da se maskira u turske boje, ogrne tursku zastavu i ide navijati za tursku - snima se i to kaci na drustvene mreze - to je glupo i neprofesionalno i odraz intelegencije - a msilim da niko u njemackoj ne dovodi u pitanje koju on licno drzavu voli vise. Problem je samo nivo intelegncije generalno tih ljudi koji su rodjeni u bosni, a pripadaju sto hrvatskom sto srpskom taboru - ili je jednostavno to kompleks (jer znaju da nisu pravi ni hrvati ni srbi niti ih ti u hrvatskoj i srbiji dozivljavaju kao svoje) pa pokusavaju da budu veci i hrvati i srbi od onih iz zg ili bg
Ja opet to malo drugacije gledam, mislim u krajnosti je nebitno sta mi mislimo.
Ako igra hrv repka ili pojedinac (a to nema nikakvog utjecaja na BiH kolektiv) Apsolutno mi je svejedno da li nosi kaputt ili dres sa sahovnicom i daje Potporu.
Ali ako si se odlucio da nastupas za BiH i igras utakmicu gdje 11 suigraca stavlja ruku na srce a ti ne, prvo bih se zapitao da li ja uopste zelim biti tu?
Nemamo himne koju treba pjevat i znaci nisi u stanju postovat grb odnosno zastavu pod kojom nastupas.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 25 nov 2024, 11:03

godrina je napisao/la:
25 nov 2024, 10:31
Madal je napisao/la:
mostar35 je napisao/la:

Jel ziv papak, cuj bosnjo ne glumi silu.
Eto placi goovno raspalo
Nabijemo te na kurku svi đuture fasisto kamenjarski. :kralj: :bih:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 25 nov 2024, 11:09

bhsport je napisao/la:
25 nov 2024, 11:01
Jako su bitne dvije stvari nakon sinoc,
Prva je Musina izjava u poluvremenu nakon pokušaja taktike od strane selektora koji je motivisao ekipu i noseni tim govorom pravimo 16-0.
Druga je da je opet bio roster od 7 igraca koji je odigrao vrhunske utakmice, neki od njih partije zivota (Lazic), drugi najbolje utakmice u reprezentaciji (Vrabac, Amar, Gegic).
Dugoročno mi imamo potencijal ali moramo siriti roster, na proljeće cemo imati Amerikanca koji ce rasteretiti Atica i Gegica, te nadam se Halilovica. Takodjer i Lazar Mutic je sve bolji i bolji.
Moramo izgladiti stvari i sa Suljom i raditi na tome da se skine zvjezdica Luki Garzi.
Ko to me vidi taj je slijep.
Adis vjerovatno ne zna ni ko je Mutic
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], L-Train, TripleThreat i 19 gostiju.